Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Heh, obilo sre?e pri prodaji telih Xedosov! Zihr je ful interesentov! :bravo::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Haha... 9.000? za 12 let star avto :hohoho::hohoho::hohoho:

?e 2-3k? da? zraven pa ima? 4-5 let staro ?estko s pol cenej?im vzdr?evanjem (gorivo, registracija, cestnina) :D

33112_1.png

Napisano

Se strinjam cena je previsoka... <_<

Sam vse ostalo je pa :rispekt: tolk opreme letnik pa 96... :ouje: zame ?e vedno naj stroj od mazde...sam teli konji me begajo...aj je to miller cycle motor :ne vem: ...pa nizka porabe pi?e ?zmeden? ...bi mel takoj... B)

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

Mah,toti je z La?kega............tam vsi pijani vozijo! :P:hohoho:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Ta mi je bla najmo?nej?a izjava, sm skor umru od smeha :D

Avtomobil je izredno posko?en. prehiti vse nove policijske Touarege. :hohoho: Kje zavraga folku taka domi?ljija :danzoman:

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

Ta mi je bla najmo?nej?a izjava, sm skor umru od smeha :D

Avtomobil je izredno posko?en. prehiti vse nove policijske Touarege. :hohoho: Kje zavraga folku taka domi?ljija :danzoman:

...ma ja sej ve?, ?e je treba policiji be?at je to pomemben podatek :P

Ampak kje je Stalina najdu, ki je mrtev ?e ve? kot 50 let, da ne re?em Lenina, ki ga ?e ve? kot 80 let razkazujejo kot mumijo :hohoho::hohoho:

33112_1.png

Napisano

...ma ja sej ve?, ?e je treba policiji be?at je to pomemben podatek :P

Ampak kje je Stalina najdu, ki je mrtev ?e ve? kot 50 let, da ne re?em Lenina, ki ga ?e ve? kot 80 let razkazujejo kot mumijo :hohoho::hohoho:

...?e malo bolj?e prebere? vse skupaj,se mi zdi,da se je tip malo "hecal" z tem oglasom... :D

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.