Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

ves se dogajajo se hujsi kriminali

en v mojih koncih ma bordo rdeco pando pa cez celo havbo nalepke al pa totalno predelanga ta starga kliota(odbijaci, pragovi, luci,feltne,,,) zadnjega blatnika mu pa pol manjka zaradi rje. pa da ne govorimo o novem nacinu pipmaja z selotejpom :P

smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi

5398_1.png

trevian

tribal wars

Napisano

Mah....sn prebral par komentarjev,pa sn vido,da so prepametni za nas,ki smo ga imeli,tak da nima smisla. <_<

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Men so pa na smrt bedni teli hood scoopi, tok jadno mi zgleda k bosanski xenon :P (mazdacon, to je mi?ljeno kot joke) :D

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

Tudi meni je v?e?, edino mre?ica spredaj je pa obupna. <_<

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

Men so pa feltne v?e?... predvsem tak stil, da ima pre?ke znotraj feltne in ne zunaj na robu.

33112_1.png

Napisano

men je u?e? sam tisto k je original :hohoho: heh hec hec.. ja tut men so feltne :bravo:

To se prav predelan dec ne pride v po?tev tudi, ?e je homologiran...? :hohoho:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

Men so pa na smrt bedni teli hood scoopi, tok jadno mi zgleda k bosanski xenon :P (mazdacon, to je mi?ljeno kot joke) :D

Ah...Nisde. Got your point ;) .

Avto pa ... sem dobil ob?utek, da sta pri tuningu sodelovala dva para rok. Mojstrove zadaj in vajen?eve spredaj (mre?ica does suck B) ).

58461.png
Napisano

"Vreden ogled" kaj pa nakupa? :blink: Sicer pa moram ta avt enkrat videti ampak samo zaradi tega, ker me zanima kako kvalitetno je po?trihan (poznam li?arja :D).

Napisano

Nekam sumljivo dosti konjev ma..... :P:lol:

Ti?a vun!!

Napisano

Nekam sumljivo dosti konjev ma..... :P:lol:

Sam tolk jih je ?e ostal... ve?ina jih je ?e zgleda zapustila ?redo. :P

33112_1.png

Napisano

Zapu??ajo osla za volanom..... :hohoho:

Ti?a vun!!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.