Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Tola micka ne vem ?e je lih slovenska in da je vse res kar pi?e <_<

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2264297 Tega sma ?la z bratom pogledat. Tak podrtega avta ?e niste vidli. VERJEMTE! Bobi...tvoja je bila Z.L.A.T.A. za 900 ? :P

<_< jaz ga pe ze nekaj cajta gledam na netu in sem ze mislo it gledat tudi,torej zaj to odpade :(

:bravo: pravi je na kozo mi je pisan

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

Kok je pa tole lep avto (ve?na oblika), pa cena jim nikokr ne pade, pomoje jim ?e po?as raste! <_<:D

Hja,to ?e rabi? pol enga modela,da ti ga tanka,pa da ti zavarovanje pla?uje. :P:D

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Pa ni? homolomo. :D

Ti?a vun!!

Napisano

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

Hehe,se pi?e,da je za ?tos zraven. :D

Ti?a vun!!

Napisano

Lepa je ja. :bravo: Samo lastnik se o?itno ne more odlo?it,keri je po vrsti. :P:hohoho:

Ti?a vun!!

Napisano

Je pa 9 let str. <_<

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Tud, ?e je pna plin je to po?re?na mrcina... ra?unaj na porabo 15+ litrov plina v povpre?ju

33112_1.png

Napisano

Jaz pa ?edalje ve? gledam avte na plin, pa so kar pametne cene, tale Jag vam bo gotov v?e?, pa ni tok drag;

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2263914

Jah... tega sem tudi jaz gledal.... ampak je prodajalec ?isto neresen.... se nisem mogu dogovorit za ogled... :S :ne vem:

Feel free....

Napisano

Jah... tega sem tudi jaz gledal.... ampak je prodajalec ?isto neresen.... se nisem mogu dogovorit za ogled... :S :ne vem:

mu?ke ;)

33112_1.png

Napisano

Najverjetneje.... ker avto se ogla?uje ?e cca 4-6 mesecev.... :ne vem:

Feel free....

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.