Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Tale Ferrari bi bil ?e najlep?i, ?e bi bil v original stanju. Ker je eden najlep?ih Fiatov pa menda celo kvalitetnih, cene imajo pa nesramno nizke. B) Na splo?no pa avto s potencialom. :rispekt:

Napisano

Ampak lepa pa je.

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

Je to mo?no? kolikor sem na hitro pobrskal, ni mo?no.

MX-5, automatic (tiptronic)

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

..to pa ni GTA :whatever: ?e se ne motim je bila cena kar visoko postavljena. Mi pa ni v?e?, preve? nakranclan :whatever: sploh tale double spoiler, na originalnega tole krilo nalimano :huh:

Tale pa res ne misli odnehat....tole mazdo prodaja ?e od lanskega poletja. Pa ?e tretji e-mail je zamenjal...zdaj je ?e ?ensko ime vnesel v mail. Te?ko, da si kdo ?eli tako too much :ph34r: nalimanega avta. Pa, ?e se ne motim je ceno postopoma spu??al za skoraj 3 tiso?ake...zdaj pa je razumljivo....pokli?ite za ceno.

58461.png
Napisano

Za zbiralce...

Od zbiralca kot vidi? na sliki. :hohoho: Je pa kar ?koda da je s tako hudim avtom naredil tako malo km, jaz bi bil pomoje skoz za volanom. Razen, ?e ni imel za bencin. :hohoho: Mi je pa v?e?, klasika. :rispekt:
Napisano

Meni pa ta Por? ni v?e?. <_< Stari dobri 911 je ?e vedno zakon. :bravo:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Tudi novi 911 je zakon. :P:bravo:

Je bil mi?ljen zraven. ;)

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Je to mo?no? kolikor sem na hitro pobrskal, ni mo?no.

MX-5, automatic (tiptronic)

Dobro poglej slike ima tudi prestave na volanu.

post-3-1223825691_thumb.jpg

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Najprej sm mislu da ceno narobe vidm (najcenej?iga sm najdu za 170.000 EUR), sam design mi je pa po mojem okusu :P

Men osebno najja?a legenda por?eja, od nekdaj sm si ?elu ta avto. V NFS por?e sm ga skoz meu, dokler sm ga le lahko :D

Pol s?asoma je ratu mal "prepo?asn" :P

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.