poky Napisano 26. februar, 2009 Prijavi Napisano 26. februar, 2009 Zgleda lepa. Temu primerna pa je tudi cena. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Symon Napisano 26. februar, 2009 Prijavi Napisano 26. februar, 2009 Tole prodaja en foruma? ker si je ubodel ?e faceliftan model in rihta tistega ker je pa? lep?i pa ?e nekaj let mlaj?i. Sicer je pa menda kar dobro ohranjen. Citiraj
Don Napisano 26. februar, 2009 Prijavi Napisano 26. februar, 2009 Ej vsaj odkrit je zakaj prodaja. Pa ne bi se avta zarad ?enske losu ... Prej bi se zjoku da bi biv?o vidu, k bi me spomnla na totalko avtomobila ... k avtomobila k bi me spomnla na totalko biv?e .... Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Z M A J Napisano 27. februar, 2009 Prijavi Napisano 27. februar, 2009 Nujno si preberte ?isto spodnjo vrstico oglasa ki sem ga prilepu na zadnji strani, o fak, kera kriza, pa nima? avta zarad dekline! :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
poky Napisano 27. februar, 2009 Prijavi Napisano 27. februar, 2009 pa nima? avta zarad dekline! Ne,ma? pa deklino zarad avta! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Ninja Napisano 27. februar, 2009 Prijavi Napisano 27. februar, 2009 Za tak avto ne rabi? nobenega drugega razloga, kot tega, da ga pa? mor? met, haloooo... Mazda ?e je mela pa bejba bolj?i okus kot tale kekec.... pol pa ne vem zakaj ni baba s sabo vzela avta Citiraj
Boss Napisano 27. februar, 2009 Prijavi Napisano 27. februar, 2009 Za tak avto ne rabi? nobenega drugega razloga, kot tega, da ga pa? mor? met, haloooo... Mazda ?e je mela pa bejba bolj?i okus kot tale kekec.... pol pa ne vem zakaj ni baba s sabo vzela avta Sej kdo pa je rekel, da je baba ?e ?iva... napisal je samo, da je ?la... naprej si pa lohk vsak sam razlaga kam Citiraj
Ninja Napisano 27. februar, 2009 Prijavi Napisano 27. februar, 2009 Sej kdo pa je rekel, da je baba ?e ?iva... napisal je samo, da je ?la... naprej si pa lohk vsak sam razlaga kam Ja kako se sploh lahko tko na hitr znebi? tazga avta, zarad babe, ki je ?la neznano kam? Damn... A kmet sploh ve, kaj ma Zdej me pa ?e res zanima, kam je ?la ta baba Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 27. februar, 2009 Prijavi Napisano 27. februar, 2009 Ja kako se sploh lahko tko na hitr znebi? tazga avta, zarad babe, ki je ?la neznano kam? Damn... A kmet sploh ve, kaj ma sej neki posebnega ravno ni tale BA Zdej me pa ?e res zanima, kam je ?la ta baba Kaj bi jo rada zapela, ko pada na Mazde. Citiraj
Ninja Napisano 28. februar, 2009 Prijavi Napisano 28. februar, 2009 sej neki posebnega ravno ni tale BA Ja sam je pa mazda. Pa niti ni tko zlo grda. Citiraj
Boss Napisano 28. februar, 2009 Prijavi Napisano 28. februar, 2009 Ja sam je pa mazda. Pa niti ni tko zlo grda. kdo? a Mazda al baba? :ne vem: Kaj pa ve? ... mogo?e se pa res ni vklopla v koncept lepega avta pa je morala it... le kdo bi vedel Citiraj
Symon Napisano 1. marec, 2009 Prijavi Napisano 1. marec, 2009 ?e kdo rabi MX-5 za dele. ?e ne drugega bi se mogo?e komu spla?alo vzeti (manj zjahano) podvozje in motor. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 2. marec, 2009 Prijavi Napisano 2. marec, 2009 Tale se prodaja ?e ve? kot pol leta. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 2. marec, 2009 Prijavi Napisano 2. marec, 2009 Ja tole je ?e zlo star oglas in predvidevam, da je avto ?e precej obran od takrat! Kar se pa bab ti?e, Serpentin?ek pravi: "baba je ?aba, ?aba pa ?e nkol ni bva ?vouk"! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 2. marec, 2009 Prijavi Napisano 2. marec, 2009 Kar se pa bab ti?e, Serpentin?ek pravi: "baba je ?aba, ?aba pa ?e nkol ni bva ?vouk"! Nima? povsem prov, razen ?e si toplovodar. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 2. marec, 2009 Prijavi Napisano 2. marec, 2009 Ja tole je ?e zlo star oglas in predvidevam, da je avto ?e precej obran od takrat! Kar se pa bab ti?e, Serpentin?ek pravi: "baba je ?aba, ?aba pa ?e nkol ni bva ?vouk"! ?enska je le?e?a investicija, v katero mo?ki vlaga svoj stoje?i kapital v teko?i valuti Citiraj LP KAALman
Grega_ Napisano 2. marec, 2009 Prijavi Napisano 2. marec, 2009 http://www.salomon.si/oglas.aspx/08/08/01/...d=1817I.1671412 cena za 20 let star avto??? bolano, res bolano. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 2. marec, 2009 Prijavi Napisano 2. marec, 2009 jaz mojega za 4000? prodajam Citiraj
KAALman Napisano 2. marec, 2009 Prijavi Napisano 2. marec, 2009 jaz mojega za 4000? prodajam jaz pa mojega za 24000? Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 2. marec, 2009 Prijavi Napisano 2. marec, 2009 Js se ga bom pa po?as naveli?al in ga zapelu u grabn in tam pustu, pa naj se ... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 2. marec, 2009 Prijavi Napisano 2. marec, 2009 Heh ?katla pra-golfovska! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
madmax Napisano 2. marec, 2009 Prijavi Napisano 2. marec, 2009 http://www.salomon.si/oglas.aspx/08/08/01/...d=1817I.1671412 cena za 20 let star avto??? bolano, res bolano. Bolan je tisti ki bo kupu tole Citiraj
poky Napisano 2. marec, 2009 Prijavi Napisano 2. marec, 2009 Kaj te Ayvar,a te jebe kaj avto al kaj? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 2. marec, 2009 Prijavi Napisano 2. marec, 2009 kje si vidu da mas macdo pa te ne zajebava Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
suicidal Napisano 2. marec, 2009 Prijavi Napisano 2. marec, 2009 jap. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.