Don Napisano 22. julij, 2009 Prijavi Napisano 22. julij, 2009 Aja avtodom je! To pa spremeni marsikej ja Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
qwerty Napisano 22. julij, 2009 Prijavi Napisano 22. julij, 2009 Aja avtodom je! To pa spremeni marsikej ja sej sem rekel RV (Recreational Vehicle) oz avtodom po na?e Citiraj If in doubt, flat out...
Symon Napisano 25. julij, 2009 Prijavi Napisano 25. julij, 2009 V UK so celo take raritete po pametnih cenah. Citiraj
KAALman Napisano 25. julij, 2009 Prijavi Napisano 25. julij, 2009 V UK so celo take raritete po pametnih cenah. hehe ... lepa zgleda na slikah, RHD... in ?ge? nekomu naproti, oni pa se userje, ker misli, da ni voznika Citiraj LP KAALman
Marko_mx-3 Napisano 25. julij, 2009 Prijavi Napisano 25. julij, 2009 teli RHD avti so se ?e kar razpasli po Slo. Samo v moji okolici so 3je. Citiraj
Symon Napisano 25. julij, 2009 Prijavi Napisano 25. julij, 2009 teli RHD avti so se ?e kar razpasli po Slo. Samo v moji okolici so 3je. Od tega sem se z dvema v?eraj dobil. Obe Supri. Samo onadva imata za?asno prebivali??e v UK in je to zanju malo la?je. Citiraj
Z M A J Napisano 27. julij, 2009 Prijavi Napisano 27. julij, 2009 Simon u?eri sm lih vidu u Kamniku, uno temno modro, ki je nek mlaj?i pubec vozi! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Don Napisano 4. avgust, 2009 Prijavi Napisano 4. avgust, 2009 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3033224&show=1 Kaj nekter nardijo iz lepih avtomobilov ... Sramota! Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Z M A J Napisano 4. avgust, 2009 Prijavi Napisano 4. avgust, 2009 Stvar okusa pa?, men je od spredi prov lep, pragovi tko tko, zadn konc je kr mal falen odbija?, mi je pa zanimiv pokrov benz tanka! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 4. avgust, 2009 Prijavi Napisano 4. avgust, 2009 hja sej ni ?udn, da se pol temu re?e ri?ota... tole je dale? preve? plastike za na tak avto... ?al Citiraj
Symon Napisano 4. avgust, 2009 Prijavi Napisano 4. avgust, 2009 men je od spredi prov lep, pragovi tko tkoJa, me ne presene?a, kot tudi tebe najbr? ne, da meni ni v?e?. hja sej ni ?udn, da se pol temu re?e ri?ota... tole je dale? preve? plastike za na tak avto... ?al Nima nekega celotnega stila. Tako kot naprimer kolega iz Hr, ki je cel avto po?timal, po?trihal, skratka dodelal vse detajle, ne pa samo zmetal plastiko pa gasa. Citiraj
Don Napisano 4. avgust, 2009 Prijavi Napisano 4. avgust, 2009 Ja, me ne presene?a, kot tudi tebe najbr? ne, da meni ni v?e?. Nima nekega celotnega stila. Tako kot naprimer kolega iz Hr, ki je cel avto po?timal, po?trihal, skratka dodelal vse detajle, ne pa samo zmetal plastiko pa gasa. Najlep?e je (S-line, M3, OPC, GTC, WRX, VTS, Bacara, GTi, GT, MPS ...) mogo?e skromen, ampak po mojih "na?elih" najbol?i stil, je original stil ... Izpopolni to ... To pa je mojstrovina Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
YavarYe X6V6 Napisano 5. avgust, 2009 Prijavi Napisano 5. avgust, 2009 Najlep?e je (S-line, M3, OPC, GTC, WRX, VTS, Bacara, GTi, GT, MPS ...) mogo?e skromen, ampak po mojih "na?elih" najbol?i stil, je original stil ... Izpopolni to ... To pa je mojstrovina Kam uvr??a? mojo gajbo ? Resno spra?ujem. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 5. avgust, 2009 Prijavi Napisano 5. avgust, 2009 Kam uvr??a? mojo gajbo ? Resno spra?ujem. ri?... ker ma? "carbon" spojler Citiraj LP KAALman
Don Napisano 5. avgust, 2009 Prijavi Napisano 5. avgust, 2009 Kam uvr??a? mojo gajbo ? Resno spra?ujem. Ti ma? GTA opremo ne? Pravm sam to, da je te?ko avto zrihtat okusno, in da nekteri ki to probavajo s takelimi odbija?i in pragovi stvar sam poslab?ajo. Poleg tega pa avto nardijo popolnoma neuporaben in prakti?en. Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Boss Napisano 5. avgust, 2009 Prijavi Napisano 5. avgust, 2009 ri?... ker ma? "carbon" spojler haha... LOL Nima nekega celotnega stila. Tako kot naprimer kolega iz Hr, ki je cel avto po?timal, po?trihal, skratka dodelal vse detajle, ne pa samo zmetal plastiko pa gasa. Definitivno... njegov je ?ist neka druga kategorija kot tale "zme?njava" v tem oglasu. Citiraj
Z M A J Napisano 5. avgust, 2009 Prijavi Napisano 5. avgust, 2009 Potem domnevam da vam tut tale ni lih privla?en?! http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2987507&show=1 ampak glede na to da ni vzhodnja?kega izvora, torej ni ri?ote je potem kaj? nem?ka klobasa? Brez zamere, sam "ri?ota" je prov neposre?en - glup izraz! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 5. avgust, 2009 Prijavi Napisano 5. avgust, 2009 Brez zamere, sam "ri?ota" je prov neposre?en - glup izraz! Brez zamere ampak glup je ponavadi le ri?otarjem. Ne, ni mi v?e?, raje bi imel original M paket. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 5. avgust, 2009 Prijavi Napisano 5. avgust, 2009 Ti ma? GTA opremo ne? Ne moja je samo GT brez A. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 5. avgust, 2009 Prijavi Napisano 5. avgust, 2009 Glej Borut... vzem KAALmanov wagen in to je res maksimum stylinga... do tukaj je maksimalno lepo, kar gre pa ?ez je pa zelo hitro ri?ota... ?e pa se gre v extreme styling pol pa morajo biti deli tudi profesionalno pobarvani in v skladu z ostalo karoserijo. Se pravi, ?e ima avto mehke zaobljene linije, spojlerji ne smejo biti ostri in ?pi?asto pravokotni. Spojlerji in dodatki morajo zgledati kot del avtomobila in nikakor tako kot je Ta BMW, kjer vidi? iz avijona, da je vse samo nave?eno na avto, brez najmanj?ega ob?utka za uravnote?enost in vizualno oblikovno skladnost. Ta BMW ima ?e grozne mre?ice, ki so povrhu ?e vse zvite, kar ?e dodatno nakazuje na ki? oz. ciganarijo. Symon je nalepil kar nekaj fotk, kjer je precej mo?an stylinga pa ?e vedno ni ri?, saj je zadeva narejena prefinjeno in z okusom tako kot je to recimo pri tisti MX3 od kolega s Hrva?ke. Aja zakaj izraz ri?ota... sicer drugod po svetu pomeni nekaj drugega men pa bolj asocira res na pravo ri?oto kot hrano, kjer v enem loncu zme?a? vse skupaj in avtom, kjer re?emo ri?ota zgleda ravno tako, da je vse zmetano v ene lonec in zme?ano skupaj. Citiraj
Symon Napisano 5. avgust, 2009 Prijavi Napisano 5. avgust, 2009 Ta BMW ima ?e grozne mre?ice, ki so povrhu ?e vse zvite, kar ?e dodatno nakazuje na ki? oz. ciganarijo.To je zaj?nik. Mre?ica za zaj?nik naredit. Citiraj
jures Napisano 5. avgust, 2009 Prijavi Napisano 5. avgust, 2009 To je zaj?nik. Mre?ica za zaj?nik naredit. Ce se zaleti v kup peska ga zelo lepo preseje........... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 5. avgust, 2009 Prijavi Napisano 5. avgust, 2009 No kar se stajlinga ti?e, men so na omenjenem BMWju zadnje lu?i noro v?e?, medtem ko odbija? pa jasno pa?e na kak?en manj zajeten avtomobil! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 5. avgust, 2009 Prijavi Napisano 5. avgust, 2009 Tudi tole je ze malo preve?......odvisno kak?en je celoten look Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 5. avgust, 2009 Prijavi Napisano 5. avgust, 2009 Meni najbolj?i oglas ever od Mazde, ker se je ?eni res zgodil.... http://adland.tv/commercials/mazda-cx-7-man-2006-30-usa Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.