Symon Napisano 25. oktober, 2009 Prijavi Napisano 25. oktober, 2009 Jaz pa za Scoobya (Subaru Imprezo ). Sem ga ?e skor nabavil, sicer malo mlaj?a celo isto navadna 2.0 karavanka. Samo kaj ko je ta hudi? ?el v enem tednu. Citiraj
Don Napisano 25. oktober, 2009 Prijavi Napisano 25. oktober, 2009 Jaz pa za Scoobya (Subaru Imprezo ). Sem ga ?e skor nabavil, sicer malo mlaj?a celo isto navadna 2.0 karavanka. Samo kaj ko je ta hudi? ?el v enem tednu. Sam zamisli si kok bo ?rla impreza napram civicu ... Jst bi tut raj imprezo ja ... Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Symon Napisano 25. oktober, 2009 Prijavi Napisano 25. oktober, 2009 Jaz sem ?e tut plin na?tudiral, ?e bi mel Imprezo. No zdaj je nimam pa tut zadnje rezervne in niti placa zanjo ker mam dva avspuha tam. Citiraj
Deeyan Napisano 25. oktober, 2009 Prijavi Napisano 25. oktober, 2009 Js bi tut bil za Subico (Imprezo), pa ?e nasplo?no Subaru tut ceno zlo fajn dr?i Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
adormi11 Napisano 25. oktober, 2009 Prijavi Napisano 25. oktober, 2009 Jaz sem ?e tut plin na?tudiral, ?e bi mel Imprezo. No zdaj je nimam pa tut zadnje rezervne in niti placa zanjo ker mam dva avspuha tam. A ma? kje ta dva auspuha naslikana? Citiraj
Z M A J Napisano 25. oktober, 2009 Prijavi Napisano 25. oktober, 2009 Simon, mor? me mal pelat, ko pridem po rejdiou! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 25. oktober, 2009 Prijavi Napisano 25. oktober, 2009 A ma? kje ta dva auspuha naslikana? A bo dobr? Simon, mor? me mal pelat, ko pridem po rejdiou! Brezveze, to je Renault, to je cicifuj, to crkne, zariba, lu?i crkujejo, vse gre.... Ni to Japonc: Japonc tut, ?e ga Francoz dol butne je v resnici ?e vedno Japonc hitrej?i in seveda kvalitetnej?i. Pa vsi trije smo za?li iz teme in smo dale? Citiraj
Deeyan Napisano 25. oktober, 2009 Prijavi Napisano 25. oktober, 2009 to?n tak, zapomnte si, da francozi znajo dober delat parfume in ne avte Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
adormi11 Napisano 26. oktober, 2009 Prijavi Napisano 26. oktober, 2009 Moj drugi avto je bil R-11 z 1,4 motorjem in 60km. Mel sem ga 8 let in ?e odmislim eno polosovino letno, vsaki dve leti auspuh, par kon?nikov ene montizere, mese?no vsaj eno ?arnico in eno kuplongo, zadje bremze pa tak nikoli niso prijele in si lahko delal kaj si htel, se mi ni ?isto ni? kvaril. Ampak pri 300 tiso? km nisem pri motorju ali getribih delal ?isto ni?, razen olje in sve?ke. Veliko km sem delal s prikolico in najmanj 600 kg nalo?enih + te?a prikolice, pa se ni vdal. Pol pa sem ga prodal. Citiraj
Symon Napisano 26. oktober, 2009 Prijavi Napisano 26. oktober, 2009 Tola?i me to, da sem se jaz zajeb*l z nakupom Francoza ne vi. Da se vam ni treba sekirati. Citiraj
adormi11 Napisano 26. oktober, 2009 Prijavi Napisano 26. oktober, 2009 Nebi reko da si se zaje..l, ?portne avte kova clio willjems, maxi, 16v ali V6 so naredli zelo dobre, ampak jih je mularija vse skup zlamala, ker niso bli vajeni tak mo?nega motora na tako kratki medosni razdalji. Citiraj
Symon Napisano 26. oktober, 2009 Prijavi Napisano 26. oktober, 2009 Za enega 16Vja pa vem, da ?e ni bil razbit. Moj k sre?i ?e ni bil nikoli raz?ef***n in upam, da bo tako tudi ostalo. 1. lastnik je bil pa tudi malo starej?i, ne nek mulc in se je vozil na relaciji (Jesenice-LJ). Res pa je, da imam avspuh ?e bolj hin ampak kupiti rabljen avto z 130.000km in upati, da bo kot nov je utopija. Vedno se kaj najde in tudi Mazda je imela lapsuse, Nissan tudi nekatere malenkosti. Citiraj
adormi11 Napisano 26. oktober, 2009 Prijavi Napisano 26. oktober, 2009 Pri rabljenih mora? neke napake vzet v zakup. Citiraj
Deeyan Napisano 26. oktober, 2009 Prijavi Napisano 26. oktober, 2009 Pri rabljenih mora? neke napake vzet v zakup. Itak, zavedat se mor?, da avto ni nov Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Don Napisano 26. oktober, 2009 Prijavi Napisano 26. oktober, 2009 Lepa auspuha! KJE PA JE KAK "AVTO" ?! :ne vem: Sej me pozna?! Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Z M A J Napisano 26. oktober, 2009 Prijavi Napisano 26. oktober, 2009 Matr za pogledat carski avtomobil?ek; http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3214030&show=1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 26. oktober, 2009 Prijavi Napisano 26. oktober, 2009 res huda Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Don Napisano 26. oktober, 2009 Prijavi Napisano 26. oktober, 2009 res huda Zadnje Lexuske res za?gejo! Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Symon Napisano 2. november, 2009 Prijavi Napisano 2. november, 2009 Legenda od Toyote! To je pa avto, ki ?e bi se prodajal en mesec prej bi za vsak dan nabavil obi?ajen avto pa tole Toyoto za rihtati. Kdor jo pozna ?e ve zakaj... Citiraj
Jero Napisano 2. november, 2009 Prijavi Napisano 2. november, 2009 Legenda od Toyote! To je pa avto, ki ?e bi se prodajal en mesec prej bi za vsak dan nabavil obi?ajen avto pa tole Toyoto za rihtati. Kdor jo pozna ?e ve zakaj... Le zakaj nimam ene gara?e Citiraj
Z M A J Napisano 4. november, 2009 Prijavi Napisano 4. november, 2009 Kaj je pa tole neka ?portna izvedba? Pa kokr vidm ma tut tanovo (fajn pogr?ano) armaturko, kar mi je nekolko sumljivo v tem letniku? http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3256605&show=1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 4. november, 2009 Prijavi Napisano 4. november, 2009 Moja C je bila mislim da tudi 1996 letnik, oz. 1995 pa je imela isto armaturko, tale ki se prodaja pa je za?etek 1996. Citiraj
Deeyan Napisano 4. november, 2009 Prijavi Napisano 4. november, 2009 Kaj je pa tole neka ?portna izvedba? Pa kokr vidm ma tut tanovo (fajn pogr?ano) armaturko, kar mi je nekolko sumljivo v tem letniku? http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3256605&show=1 moja ma tut isto armaturo pa je tut letnik 1996, sam tale 1.8 pa more vle?t Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 5. november, 2009 Prijavi Napisano 5. november, 2009 Pa ?e uno tribal ?portno nalepko ima. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.