Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Takti?no. Ljudje, ki bi slu?ajno prodali podobnega BMWja bi prej pogledali koliko so vredni. In bi odprli tale oglas in mogo?e se najde kdo, ki bi menjal.

"menjam mazda 6 l,03 2.0d,za bmw serija 5 oz 3"

Napisano

Tam za dobrih 1000 pa mjbi ?e kdo kup to razbitinco! :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

mo?no dvomim :/

pomoje je samo ?e notranjost in platno od strehe uporabno..je kr zbita full!!

Od nekdaj lep? so Miate slovele,

a lep?e od moje bil? ni nobene.
15195ad9.gif

Napisano

Lep avto?ek, sam zih bi pa ble kake te?ave s papirji, ali bi lahko slu?il zgolj za dele tale voz? :D

Napisano

?e tak gleda?, za 540?, pri nas bi pa ziher ko?tala okrog 1500?, carine itaq ni, kolk bi pa dejansko stal to pa nvem sramezljiv

Napisano

:( poglejte kaj je ostalo od moje lepe bivse zelene mazde,kateri vete kak je zgledala in pise prvi lastnik jaz sem bil tretji pa klima je zginla al pa je pozabo napisat in airbage je dobla po novem tu mi pa sploh ni jasno kak je to mozno v glavnem kaj ljudje naredijo iz avta kar solze so mi prisle

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3439259&show=1

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

Kot ka?e je ratal tut avtomatik med drugim! <_<:hohoho:

Napisano

:( poglejte kaj je ostalo od moje lepe bivse zelene mazde,kateri vete kak je zgledala in pise prvi lastnik jaz sem bil tretji pa klima je zginla al pa je pozabo napisat in airbage je dobla po novem tu mi pa sploh ni jasno kak je to mozno v glavnem kaj ljudje naredijo iz avta kar solze so mi prisle

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3439259&show=1

?e se tega avta napa?no "stilsko" loti?, ga takoj za.jebe? ... <_<:(

I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.