Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Ej ej model, kaj ga sekljaš... Holob je itak najslabši in kriv za vse nazaj in za vse na prej pa če je mel kaj zraven al pa ne. Na Janoša Prištinskega se pa ne spravljat, ker on je politična žrtev udbomafije, komunajzerjev, ki so mu zamerili, da se dela, da jih ne pozna. Aja pa še Kučan ga ne mara pa tko rad bi imel od njega potrditev - mali palček je pa čist neobčutljiv na njegove čare velikega vodje.   Tko, da na naslednjih volitvah bodo pa novi in stari prdci spet razlagali kako bodo oni najboljši in kdor bo izvoljen bo raja s spominom zlate ribice čez nekaj časa itak tulila da bo takrat najslabša vlada v zgodovini. Pa naslednja za njo bo še slabše, ampak manj slaba od tiste, ki bo na vrsti za njo. Itd itd... tko da... zdele pač ribajmo Holoba. 😂
    • Kdaj pa boš zamenjal še ostali del neresnega avta?
    • Moje letne Bridgestonke bodo po tej sezoni končale tam, kamor sodijo. Na odpad oziroma med odslužene pnevmatike. Potem pa gremo v nabavo resnih gum. 
    • Jaz imam prvovgradne Bridgestone Alenza ... pa so po dveh letih se kar OK ... Niso ravno visek ... ampak niso pa tudi tako slabe, kot nekateri pišejo, da na mokri cesti skoraj niso za vozit  ...    Se pa lepše pelje sedaj s zimskimi Goodyear Performance ...  ... 
    • Jaz tud mislim, da ne... Po moje je tudi odvisno v kateri dimenziji so narejene. Ne rečem, da nisem že vozil boljših gum, ampak vseeno za prvo vgradnjo te sploh niso tako slabe.   Recimo, če primerjam z zimskimi GY UG7, ki imam zdajle gor (čeprav to niso ravno smiselne primerjave) so Bridgstonke bistveno bistveno bolj tihe in prijetne. Veliko bolje držijo smer in popravljanje z volanom skoraj ni potrebno. Na normalno grobem asfaltu se tudi v mokrem znajdejo dobro, na gladkem in mokrem pa res ne najbolje.   Tudi kakšen hitrejši ovinek se z njimi odpelje res lepo, z zimaki pač ne, ampak to je pač normalno, ker zimaki niso za divjat.   Poraba z Bridgestonkami je tudi manjša kot z GY.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.