Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ja kaj ?e ni napisa zadaj na avtu. Kako naj pa potem ve kateri model je....

Sicer so pa ?e cvetke:

- avtomatska klimatska naprava,

- multifunkcijski volan.....

:lol:

LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.

Napisano

Ja kaj ?e ni napisa zadaj na avtu. Kako naj pa potem ve kateri model je....

Sicer so pa ?e cvetke:

- avtomatska klimatska naprava,

- multifunkcijski volan.....

:lol:

zato pa da tole na veliko

MO?NOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV. ZA TO?NE PODATKE PREVERITE PRI PRODAJALCU. ZA PISNE NAPAKE NE ODGOVARJAMO

da prides pol pa rece aja napaka........

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

>Ker cena je kr precej "recesijska"! :danzoman::P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

zato pa da tole na veliko

MO?NOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV. ZA TO?NE PODATKE PREVERITE PRI PRODAJALCU. ZA PISNE NAPAKE NE ODGOVARJAMO

da prides pol pa rece aja napaka........

:hohoho::hohoho::hohoho:

LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.

Napisano

Ampak ne ?tekam, s tem oglasom prodajalec samga sebe za?ije, ker kdor kupuje 6-ko garantirano ne bo gledu 626, torej tega oglasa ne bo porajtu, prodajalc pa bo prodaju v nedogled - kdor kupuje 626, pa re?mo da nima gnara za 6-ko, kar pomen, da se lohk proda samo po golem naklu?ju! :bravo:

?ast in slava prodajalcu! :party0035::notworth::punk:

Napisano

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Insinja (sploh una tamodra) mi je z naskokom najlep?i avto njenega razreda! :danzoman::jupiii::ljubezen:B)

Napisano

Tale se zadne cajte v na?ih koncih vozi okoli, sicer nisem nikol avta pogledal od blizu, ker je pa? ?e od dale? polom....

ja delal jo je za prej?njega lastnika moj kolega8kar se plastike ti?e), ki je delal pa? po ?eljah kupca.

pravi pa da je bila grda ?e od za?etka ?isto glupe oblike ki ne pa?ejo na avto pa ?e feltne so grde ful, take mam jaz 15ke original momo od mazde :S

Od nekdaj lep? so Miate slovele,

a lep?e od moje bil? ni nobene.
15195ad9.gif

Napisano

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3487961&show=1

kolki? se ?e prodaja?

samo ceno pa ima...glede na to da bi lahko ?e vrata pobarvali ?e ?e je vse barval se mi zdi ?koda dat toliko za tole:/ osebno mi je grda ful :S

:vskalo::vskalo::vskalo::vskalo::vskalo::vskalo::vskalo::vskalo::vskalo:

?koda avta jaomene

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

S-line, Gti, OPC, MPS, M, Cupra, R-Type ... :whatever:

DJ Berni in njegova dva Bolj Mo?na Wartburga ...

I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Napisano

Matr vrata na Miati so res grozna, ampak pr tem barvnem odstopanju je v plus lastnika vsekakor to, da so slike tok motne in zamaknjene, da se ne porajta tok, kokr (nedvomno) ob ogledu v ?ivo! :P

Napisano

Zanimivo.... pa bi to ?lo na moj avto? Ki ne vem kolk je placa pod pokrovom ker imam prevelik motor... :aaaaa:

Feel free....

Napisano

tole je pa res zlo pocen :o

Pa rjsat, spraskan pa pobu?kan tud zlo ... pa ne vem od kod ideja da je to poceni, to je realna cena za pobunkan avto, 16 let star s skoraj 200kkm (?e so resni?ni). <_<

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• https://www.plusportal.si/2024/11/19/1001-noc-putinove-vojne-ki-divja-tudi-na-slovenskem-spletu/  
    • Ja, kakorkoli obrneš, ZDA so si z zmago v 2. svetovni vojni zagotovile status šerifa sveta, ki so ga s tem odvzeli od Britancev. Tako pač je, ne moreš pomagati, ne podpiram popolnoma, samo takšna so dejstva kot praviš. Načeloma se je pa tukajšnja takratna oblast obrnila malo proti SZ, ker ni bilo tako močnega vpliva prisotnosti njihove vojske, ker se je okupatorja nekako lastnoročno nagnalo iz teh krajev. Potem so prišle s strani SZ sankcije in strogo kaznovanje kakršnega koli simpatiziranja z režimom SZ. Oz. če si to nakazal, si šel na Goli otok, ki je bil s tem prvotnim namenom zgrajen, preišel je pa prav še za kaj drugega. Zaradi sankcij se je pa obrnilo v smer ZDA in od tam je prišlo ogromno kreditov za normalno funkcioniranje države. Stari je pa tako vedel, da bo prej fliknil, pred jih bo moral odplačati.   Mogoče se lahko še drugače vprašaš - koliko vojaških pilotov je z letali v preteklosti pobegnilo v SZ? Ven jih je kar nekaj, vsaj tistih za katere povedo. Dejstvo je tudi, da kot je Hitlerja zapuščal pametni del ljudi v 30ih, se zdaj podobno dogaja Putinu, samo ve še ne.
    • Ne reče se tak. Pravilno je tako: Takrat je bil mlad pa nor, zdaj pa je še samo nor.   Če bi bil Slivka, bi že reko, da me je lopate strah.
    • Nekaj od tega si še zdaj.... 😁🫣😉 Hec.... 😂
    • Res je, da imaš skoraj vse a ti vse bolj napol dela za tistih 40k€🥴 No upam, da ti že dela kot je treba po vseh teh pripetijah.... 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.