Symon Napisano 7. februar, 2010 Prijavi Napisano 7. februar, 2010 http://www.avto.net/ad.asp?id=3494702Izviren opis Google translate. Citiraj
Symon Napisano 8. februar, 2010 Prijavi Napisano 8. februar, 2010 Honda Integra Type R z vsemi originalnimi Mugen dodatki. Je pa tip zbiral dele zelooo dolgo ?asa in zmetal ogromno denarja v avto. Gre pa? za zbirateljski primerek ker realno gledano bi dosti ceneje pri?el ?ez, ?e bi hotel samo hiter avto. Citiraj
Don Napisano 8. februar, 2010 Prijavi Napisano 8. februar, 2010 Honda Integra Type R z vsemi originalnimi Mugen dodatki. Je pa tip zbiral dele zelooo dolgo ?asa in zmetal ogromno denarja v avto. Gre pa? za zbirateljski primerek ker realno gledano bi dosti ceneje pri?el ?ez, ?e bi hotel samo hiter avto. V?e? mi je. Tole je ponaredek Integre! Naj vas ne zavede oglas! INtegra ma spredaj okrogle lu?ke! Zihr kaki kitajci spet ... Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Symon Napisano 8. februar, 2010 Prijavi Napisano 8. februar, 2010 To bo ja. Ponaredek. Samo feltne so baje 3000?, pa vsaka malenkost kot je prestavna bunka je prec 100?, uni vijaki za feltne so par sto ?... Kot sem napisal, dosti nepotrebne "?are" brez katere bi bil avto isto hiter ampak ne bi bil pa original Mugen. Citiraj
Don Napisano 8. februar, 2010 Prijavi Napisano 8. februar, 2010 To bo ja. Ponaredek. Samo feltne so baje 3000?, pa vsaka malenkost kot je prestavna bunka je prec 100?, uni vijaki za feltne so par sto ?... Kot sem napisal, dosti nepotrebne "?are" brez katere bi bil avto isto hiter ampak ne bi bil pa original Mugen. Objektivno mnenje? Poceni je! Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Boss Napisano 8. februar, 2010 Prijavi Napisano 8. februar, 2010 V?e? mi je. Tole je ponaredek Integre! Naj vas ne zavede oglas! INtegra ma spredaj okrogle lu?ke! Zihr kaki kitajci spet ... c'mon tole je FL integre, ko so ji zamenjal tiste okrogle lu?ke, ki so milo re?eno res butaste... Citiraj
Don Napisano 8. februar, 2010 Prijavi Napisano 8. februar, 2010 c'mon tole je FL integre, ko so ji zamenjal tiste okrogle lu?ke, ki so milo re?eno res butaste... Ne vem ?e ... po moje je samo JDM ... Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Boss Napisano 8. februar, 2010 Prijavi Napisano 8. februar, 2010 Ne vem ?e ... po moje je samo JDM ... Sam res, kje je kak?en Honda?, ko ga rabi?.... da bi razjasnil tole zadevo Citiraj
Deeyan Napisano 8. februar, 2010 Prijavi Napisano 8. februar, 2010 evo vam http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_Integra Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 9. februar, 2010 Prijavi Napisano 9. februar, 2010 Men je pa v obeh izvedbah oblika, bl k ne - ?alost! Npr. ?e Hjundaj Kupe, zadnje verzije, mi je noro v?e? in ?ist neki druzga k tole (ma jebote Honda)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 9. februar, 2010 Prijavi Napisano 9. februar, 2010 Mi je pa hecno, da ima skoraj vsaka japonska znamka kak bug-eye model. Impreza, Integra, Toyota Celica... Je pa JDM integra meni lep?a, perfomanse ima pa itak legendarne. Citiraj
Don Napisano 9. februar, 2010 Prijavi Napisano 9. februar, 2010 Mi je pa hecno, da ima skoraj vsaka japonska znamka kak bug-eye model. Impreza, Integra, Toyota Celica...Je pa JDM integra meni lep?a, perfomanse ima pa itak legendarne. Ma kurc jo gleda ?e nima klime Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Deeyan Napisano 9. februar, 2010 Prijavi Napisano 9. februar, 2010 Wow. Sam rit mi pa ni u?e? pa tut spredn odbija? mi nekak ne sede Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 10. februar, 2010 Prijavi Napisano 10. februar, 2010 Niti feltne, tko da mi kot celota ni okej! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Don Napisano 11. februar, 2010 Prijavi Napisano 11. februar, 2010 ITR je pa prodana? Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Z M A J Napisano 12. februar, 2010 Prijavi Napisano 12. februar, 2010 me zanima kdo bo kupu tegale hudi?a, z motorjem u okvari; http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3490734&show=1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Don Napisano 12. februar, 2010 Prijavi Napisano 12. februar, 2010 me zanima kdo bo kupu tegale hudi?a, z motorjem u okvari; http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3490734&show=1 To pa poznam. Eni cigani so ga mel! Jst sm ga lani takle ?as upra?u kok ?e met zanjo pa mi je reku 20.000?. Preden so jo cigani dobil v roke je bi avto 1a... Kar so pa potem z njim po?el ... Uglavnem ... ni za met ... Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Z M A J Napisano 12. februar, 2010 Prijavi Napisano 12. februar, 2010 20.000 EUR??? Pa sej ni Venturi! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 12. februar, 2010 Prijavi Napisano 12. februar, 2010 Tega je prej imel en majstr na primorskem, ?e se prav spomnim. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
enej_46 Napisano 12. februar, 2010 Prijavi Napisano 12. februar, 2010 ja en z obale ga je imel, so imeli 3 skoraj iste, ena je zelena je ?e tu ena rde?a in tale rumena. Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
Z M A J Napisano 12. februar, 2010 Prijavi Napisano 12. februar, 2010 Mi je neki znan tale Poleposition klub! Ampak mislim da so bile ostale navadn motor 1.6 STI? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
enej_46 Napisano 13. februar, 2010 Prijavi Napisano 13. februar, 2010 druge 2 so bile 2.0 gt ce se ne motim niso pa carlos saintz. vem kr kolega ima crno 1.6sti pa stalno pizdi da bo unmu zelenemu motor vn pobral Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
YavarYe X6V6 Napisano 15. februar, 2010 Prijavi Napisano 15. februar, 2010 Mi je neki znan tale Poleposition klub! Ampak mislim da so bile ostale navadn motor 1.6 STI? Je kr bla 2.0 turbo, sem se 1X celo peljal 1 krog in avto je res odpulen, glede na letnik. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 15. februar, 2010 Prijavi Napisano 15. februar, 2010 No vsaj 2.0 GT (175KM) mora bit v tem avtu, ker tisti 1.6 STI je total rev??na (sm ga vozu let pa pol)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.