Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

2000-3000? bi ti ?e dal

ce je vredna manj kot kaka 626, potem jo bom mel dokler ne razpada :D

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Labi, vrjetn ma? ful km (kakih 240kkm?), sam 3000kEUR je ?e zmer mal zlo dost pocen! <_<

P.S. - Kak preskok je mazdura nardila iz 626 na 6ko, to je pa res noro, ker una mi je grda k svina! <_<:P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

mam jih 231000, pa res s 626 ni primerjave, pa ne sam da je grda ampak tud obcutek v voznji je "nikakav"

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Labi, zdej en dan sm meu zravn 626 kombi (re?mo letnik 2001) parkirano mojo francosko ki?to, na drug stran je bil pa ?e Mondeo karavan (re?mo 2003 letnk), no ker od teh treh karavanom je bil (objektivno) z naskokom najgr?i, si loh kr misli?! :harhar:<_<:P

Napisano

http://www.avto.net/ad.asp?id=3562500

Zadnji stavek v opombah mi ni najbolj jasen

kaj ti ni jasno :jupiii:

Ti samo re?i rad bi rde?e kilometre letnik 2009 pa dobi? :)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

moj SDI je bil karavn iz njema?ke in je bil kar hiter za svojih 68KM, so se mu pa pospe?ki ?e pove?ali ko sem menjal menjalnik z tistim iz 1,4 bencinarja, kar je sledilo pa ni za on-line.

V glavnem nikoli ve? SDI

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Vine ga je furu 150Kkm, v 3,5 letih! :danzoman:

Napisano

Vem da ni fer, da takole komentiram ampak kako je to mo?no, da je cena tako visoka? :ne vem:

33112_1.png

Napisano

je z naskokom najcenejsi na avto.netu

golf je pac ljudski avto, k ma ceno skos :)

Napisano

je z naskokom najcenejsi na avto.netu

golf je pac ljudski avto, k ma ceno skos :)

haj sej to mi ne gre v glavo... za kanto* so ljudje pripravljeni dat tolk denarja... skoraj 10 let, ?etrt milijona km, ?vohoten mlin?ek brez turbine in boga oprema osnovna oprema celo brez klime pa kod da je vreden suhega zalta.

*sem tri leta vozil 1.6 bencinarja in Golf IV je resni?no kanta brez pretiravanja. V in VI sta za moje pojme bistveno bolj?a.

33112_1.png

Napisano

Kanta gor ali dol ampak se bo na?el nekdo, ki bo kupil tole, tankal cvi?ka in se smejal vsem naokoli, ko bodo ?le cene dizla/bencina ?e na gor. In vedel bo, da mu za ziher ne bo crknila turbina (za spremembo od ostalih dizlov) in bo imel nasplo?no zelo majhne stro?ke vzdr?evanja.

Koliko je upravi?eno ljudski avto je pa? druga zgodba.

Napisano

Kokr vem ponudba in povpra?evanje nekako dolo?ata prodajno ceno (oz. tr?no ceno), tko da ?e to ne more bit tak kr?, da se neb folk "grebu" zanj! :blush:

Je pa zihr, da je Fauve bolj popularn, pri manj razgledani raji! :harhar::hudicek:

Napisano

in bo imel nasplo?no zelo majhne stro?ke vzdr?evanja.

drugi menjalnik pa tudi motor znata biti draga stvar za ta avto (sta pa kar iskana roba)

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Kokr vem ponudba in povpra?evanje nekako dolo?ata prodajno ceno (oz. tr?no ceno), tko da ?e to ne more bit tak kr?, da se neb folk "grebu" zanj! :blush:

Je pa zihr, da je Fauve bolj popularn, pri manj razgledani raji! :harhar::hudicek:

Sej to mi ni jasno ... tvoj kolega ga res prodaja najceneje pa je ?e vedno precej dra?ji od tegale nemca http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3457431&show=1 s klimo in 90KM TD-jem z manj prevo?enimi.

To mi je misterija, ki si jo te?ko razlo?im od kod taka fama, da je za nekatere na tem svetu samo Golf zakon pa ?etudi je kanta.

33112_1.png

Napisano

Ja zdej kokr se vzame, a je Ford ?vabo al ni, isto Opelica! Re?mo da teli bolj "normalni" modeli Forda, sode? po njih da je Nemc! :P

Napisano

drugi menjalnik pa tudi motor znata biti draga stvar za ta avto (sta pa kar iskana roba)

to lahk samo pomen da velik crkujejo ?e so iskani.....

Ampka vedno je blo tko, ?e je golf crknu nikome ni?ta, ?e je pa ?el ?migavc na fiatu je pa ceu hudi?.

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Napisano

ker model forda je pa "normaln" :harhar:

mene je focus l. 2009 tok negativno presenetu, da ne morm povedat. Sama plastika notr, dizajn sicer na nivoju, pri materialih se pa zod dalec vidi, da so nekakovostni. moje mnenje.

Napisano

ker model forda je pa "normaln" :harhar:

mene je focus l. 2009 tok negativno presenetu, da ne morm povedat. Sama plastika notr, dizajn sicer na nivoju, pri materialih se pa zod dalec vidi, da so nekakovostni. moje mnenje.

Pa mi ti povej kater materijal je kvaliteten, za plastiko se zanimam in iz ?esa so ponavadi narejeni plati?ni deli armature in notranjosti ?

Hvala.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

ob upostevanju, da nisem nikakrsen strokovnjak za plasticne dele, je torej edini kriterij za podano oceno moje mnenje in obcutki pri voznji z omenjenim avtomobilom. tega obcutka recimo nisem dobil v starejsih modelih bolj priznanih znamk - jih ne bom napisal, da ne bi kdo zapel :P

Napisano

men tud zgleda cheap notranjost focusa...

je pa v voznji super odziven in res je fun to drive

Napisano

Sej veste da ima Ford tut rezervno ime - "Tur?ki Mercedes" :bravo::danzoman::P

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• K tole berem mam res občutek, da ne veste kaj je reciklaža in da nimate pojma zakaj so rumeni smetnjaki. Se pravi, edino denar vas samo spametuje al kako?   V življenju nisem pustil ne prazne plastenke ne pločevinke ne steklenice nikjer kamor ne sodijo. In zdaj bi me eni radi kaznovali z dodatnimi pizdarijami, ker znam reciklirat? Noro res, dobr ste oprani.   Kaj pa ostalih 90% embalažnih smeti, ki niso plastenke in pločevinke? A tisto boste pa metal naokoli, ker se ne plačuje kavcije in ne dobiš nič nazaj? Upam, da ne in da se jih bo dajalo kot do zdaj v ustrezne zabojnike. In zakaj tak sistem ni več dober za plastenke? Ne dejmo to zakomplicirat in podražit, da bo blo vzdržno.     To, da pa smeti delajo meni denar je pa sorry čista nebuloza. Nič ne delajo denar samo nazaj dobiš svoj denar, ki si ga založil in zraven za nagrado opravil neko dodatno delo zastonj, da ga ne bo treba nekomu drugemu, ki si ga itak že plačal, da odvaža že sortirane smeti in da opravi reciklažo.   Kar se pa otrok tiče je pa za moje pojme najslabši način, da se jih uči da se splače nekaj narest zgolj zato, ker se finančno splača, drugače pa ne al kako? Jaz svojega otroka učim, da se stvari delajo zaradi dugih vzgibov in ne samo finančnih, da skrb za okolje ni povezano s tem kolk me bo kdo plačal, da to naredim, oziroma, da naredim samo zato, da me ne udari po žepu, ampak da je to osnovna civilizacijska kultura.   Sorry, k sem mal grob z besedami... gre mi na kurac, da namesto, da bi življenje poenostavili, ga čedalje bolj kompliciramo in oblast nas zna samo še grajati in nikoli nismo dovolj dobri in kakorkoli se obrneš že iščejo kaj delaš narobe in kako bi te kaznovali. Še malo pa dobimo socialne točke, pol bo pa šele hec.
    • Amerika je glumila nevtralnost, do napada Japonske na Havajih, ko je bila prisiljena napovedat vojno Japonski. Zaradi sporazuma na osi Nemčija, Italija in Japonska pa sta Nemčija in Italija nekaj dni za tem napovedali vojno ZDA. To se je zgodila dve leti kasneje od samega začetka vojne v Evropi. V aziji pa je to trajalo že precej dlje.   Dejasnko pa so pritisnili na plin v Evropi šele, ko se je že videlo, da se vojna sreča spreobrača in da je Rusija dovolj oslabila Nemške enote na vzhodu. Takrat se je pa dirka kdo bo prevzel nadzor nad povojno Evropo šele dobro začela. Ko so videli, da je rdeča armada potolkla Nemce na vzhodu in da drvi proti jedru Evrope so šele začeli hiteti. Prej se jim ni tako mudilo leta 1944 je pa šele ratala dirka, kdo bo prej porazil in zasedel Nemčijo.   Ampak kljub temu, da se je vojna tudi v Aziji končala avgusta 1945, amerika kar ni in ni mogla odnehati pa se je spet tolkla v Koreji, kjer je malo manjkalo, da ne bi še malo sprobavali jedrsko orožja še na Kitajcih, ki so prišli na pomoč Koreji. General Douglas MAcArthur bi jih vrgel po severni Koreji in Kitajski med 20-40 če bi mu jih odobrili. Skoraj je pa dejasnko dobil 4. Truman je to ustavil.   Pol so se mal šli žogat z jedrskimi raketami v Turčijo, neuspešno naredili invazijo na Kubo, da je ta za obrambo povabila SZ in tako povzročila Kubansko krizo. Pa ker ni bilo dovolj so se šli še malo vojne v Vietnamu, kjer so pobijali na deset tisoče civilistov verjetno samo zato, da ne bi ratali komunisti in tako naprej, da ne bom predolg.
    • Hmmm, Američani pa nimajo jedrskih podmornic z jedrskimi konicami ... celo Kitajci jih imajo. Kdo bi si mislil.
    • Ampak prvi spopad z cesarsko armado pa so imeli šele dva tedna po Pearl Harborju in vojni napovedi. Tko, da do takrat so bili na Kitajskem zgolj kot turisti.
    • Aha tako daleč nazaj gremo.   No ja, uradno to ni bila ameriška baza ampak prostovoljci piloti. Borili so se skupaj z RAF-ovimi piloti na območju Burme in v boj vstopili šele po uradni razglasitvi vojne. Kot zanimivost, da so bili tako uspešni, pa je bila uporaba naprednega sistema obveščanja vključno z britanskimi radarji, da so lahko napadli japonske bombnike iz višine. To taktiko so prevzeli od Sovjetskih pilotov, ki so se borili na strani Kitajske že od leta 1937 do 1940. Japonska je zasedla Mandžurijo in dele Mongolije že leta 1937 so jih sovjeti vrgli iz Mongolije leta 1939 pri tem, da so na tem delu izdatno pomagali Kitajcem. Tako, da Kitajci so bili precej več oskrbovani v tej smeri kot pa iz Burme.    
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.