Deeyan Napisano 3. avgust, 2010 Prijavi Napisano 3. avgust, 2010 Tole je zgleda var?evalni (anti) swap motorja! http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3904654&show=1 in zakaj pol pi?ejo 2.5 V6, ?e je 1.8 Tole je bilo v USA ocenjeno s totalko in je tale diler za vse skupaj okoli 3000? avto pripeljal k nam. Teh ameri?kih uvozov imam po?asi poln kufer. Tam so ozna?eni s totalko, se skoraj ?enkajo in pripeljejo k nam nakar ga pri ans spacajo skupaj pa prodajo z 200% dobi?kom. Ravno zadnji? so na obali vlomili v enega 350Z in ukradli sede?e, armaturo, volan itd... skratka zadeve, ki imajo airbag. In sem prepri?an, da je ?lo za enega tak?nih poslov. prste posekat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 3. avgust, 2010 Prijavi Napisano 3. avgust, 2010 in zakaj pol pi?ejo 2.5 V6, ?e je 1.8 prste posekat ker je not V6 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 3. avgust, 2010 Prijavi Napisano 3. avgust, 2010 ker je not V6 ne, preber opombe: "calibra 2,5 V6 ima motor 1,8i. vse na njej je homologirano." Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 4. avgust, 2010 Prijavi Napisano 4. avgust, 2010 Se prav je vso konjenico, ki jo je z anti-swapom izgubu, homologiru! Za zavarovanje pa cestnino je to sicer okej, vse ostalo je pa skrunitev V6ke! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 4. avgust, 2010 Prijavi Napisano 4. avgust, 2010 ne, preber opombe: "calibra 2,5 V6 ima motor 1,8i. vse na njej je homologirano." Sor?i mislu sem v Avto.net....sicer ne vem ce Calibra 1.8 tud obstaja :ne vem: Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 4. avgust, 2010 Prijavi Napisano 4. avgust, 2010 Osnovna je bla 2.0i 8ventilarca, 115KM, medtem ko 1.8i 90KM motor je biu rezerviran za Vektre in Astre takratnga cajta! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 5. avgust, 2010 Prijavi Napisano 5. avgust, 2010 tota mi gre po?asi ?e na ?ivcemiata, 1,8 klima Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Symon Napisano 5. avgust, 2010 Prijavi Napisano 5. avgust, 2010 tota mi gre po?asi ?e na ?ivcemiata, 1,8 klima Ne razumem. V ?em je fora? A zato ker ima cabrio klimo? ?e ne drugega se hitro odrosi ?ipo. Citiraj
Z M A J Napisano 5. avgust, 2010 Prijavi Napisano 5. avgust, 2010 Sicer ni draga, sam barva mi je pa obupna! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 5. avgust, 2010 Prijavi Napisano 5. avgust, 2010 Avto je 1,8 ima klimo Barva BRG kilometri OK cena pa vedno ni?ja ja mel bi jo no samo ...... bemti bajto pa komunalne prispevke Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
enej_46 Napisano 5. avgust, 2010 Prijavi Napisano 5. avgust, 2010 brg love tudi mene mika. lepa je ta,samo malo sumljivo dolgo se prodaja :/ Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
mazdaman Napisano 5. avgust, 2010 Prijavi Napisano 5. avgust, 2010 Naj kar ?aka bo ?e pri?o ?as za njo Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 5. avgust, 2010 Prijavi Napisano 5. avgust, 2010 A pol vam ni to najgr??a barva za Miato? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 5. avgust, 2010 Prijavi Napisano 5. avgust, 2010 A pol vam ni to najgr??a barva za Miato? Zakaj bi bila? Najgr?e barve ni, so samo razli?ni okusi. Citiraj
Z M A J Napisano 5. avgust, 2010 Prijavi Napisano 5. avgust, 2010 Ktera je teb najbl grozna za Miato npr.? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 5. avgust, 2010 Prijavi Napisano 5. avgust, 2010 Ktera je teb najbl grozna za Miato npr.? Je ni. Resno. OK, ?e bi prodajali rono mi najbr? ne bi bila v?e? druga?e pa nima veze. Nisem ravno nek blazen prista? tega, da mora biti avto to?no v dolo?eni barvi. Je pa res, da kak?na dolo?enmu avtu bolj pa?e, druga pa manj. Na tejle Miati je tale barva ?isto OK. Citiraj
Deeyan Napisano 5. avgust, 2010 Prijavi Napisano 5. avgust, 2010 men se pa bela dopade, kaj pravte? http://www.usavehiclefinder.com/LISTING-16...cleDetails.aspx Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
enej_46 Napisano 5. avgust, 2010 Prijavi Napisano 5. avgust, 2010 bela pa?e ?isto vsakemu japoncu, sej je to njihova barva. ?e bi mel nb, bi imel ali s5 rumeno,ali pa ?rno in potem bi ji dalrde?e ali rjavo usnje not Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
mazdaman Napisano 6. avgust, 2010 Prijavi Napisano 6. avgust, 2010 roza miate ne bi imel!!!!!!! ostale po vseeno Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 6. avgust, 2010 Prijavi Napisano 6. avgust, 2010 Jao kok je grda, pa ?e tele orig. plati??a so mi ?iv obup! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 6. avgust, 2010 Prijavi Napisano 6. avgust, 2010 roza miate ne bi imel!!!!!!! ostale po vseeno ok, tale barva itaq ne p?e na noben avto Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gorjup13 Napisano 6. avgust, 2010 Prijavi Napisano 6. avgust, 2010 mogo?e smartu pa kaki blondinki Citiraj
nisde Napisano 10. avgust, 2010 Prijavi Napisano 10. avgust, 2010 Bmw accent http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3975088&show=1 Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Z M A J Napisano 10. avgust, 2010 Prijavi Napisano 10. avgust, 2010 Pa o?uvan u nulo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
nisde Napisano 10. avgust, 2010 Prijavi Napisano 10. avgust, 2010 Sj eni avti so lepi, sam ta accent pa ?e pretirava Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.