Z M A J Napisano 10. avgust, 2010 Prijavi Napisano 10. avgust, 2010 Temu bi se rekl - estetika, do jaja (pa ?e nprej)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
nisde Napisano 10. avgust, 2010 Prijavi Napisano 10. avgust, 2010 Neki ?e brcam ja, me veseli da so (?e) vedno aktualni nekateri meni zelo priljubljeni osebki Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
nisde Napisano 10. avgust, 2010 Prijavi Napisano 10. avgust, 2010 Po 15 letih ?e vedno izjemno atraktiven avto, mmmmm http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3898941&show=1 Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Z M A J Napisano 10. avgust, 2010 Prijavi Napisano 10. avgust, 2010 Cena je pa tut dost kompaktna! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 10. avgust, 2010 Prijavi Napisano 10. avgust, 2010 Tole ni ravno Mazda se pa prodaja in je zanimiv oglas... Najbr? najbolj znana Micra med Nissanovci. V bistvu je mehansko in vizualno prakti?no popolna. Citiraj
Deeyan Napisano 10. avgust, 2010 Prijavi Napisano 10. avgust, 2010 Tole ni ravno Mazda se pa prodaja in je zanimiv oglas... Najbr? najbolj znana Micra med Nissanovci. V bistvu je mehansko in vizualno prakti?no popolna. pa je iz 1.3 naredu petardo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 10. avgust, 2010 Prijavi Napisano 10. avgust, 2010 pa je iz 1.3 naredu petardo Zakaj ne, ?e je avto lahek in okreten, podvozje in motor pa imata dosti potenciala. Odkrito povedano bi jaz na tvojem mestu raje zrihtal Micro kot Mazdo ker bi bila hitrej?a in motor bi bolj za ziher zdr?al (pa ?e ketno ima ). ?e serijsko je Micra 1,3 hitra toliko kot tvoja 323C. Citiraj
enej_46 Napisano 10. avgust, 2010 Prijavi Napisano 10. avgust, 2010 to ?udo malo bi mel takoj!! mam feti? na male hatche Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
jures Napisano 10. avgust, 2010 Prijavi Napisano 10. avgust, 2010 Tole ni ravno Mazda se pa prodaja in je zanimiv oglas... Najbr? najbolj znana Micra med Nissanovci. V bistvu je mehansko in vizualno prakti?no popolna. 2 BIG BUCKETS OF SPARES Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 10. avgust, 2010 Prijavi Napisano 10. avgust, 2010 to ?udo malo bi mel takoj!! mam feti? na male hatche Vidim, da imava podoben okus. Jaz bi imel eno Miato pa eno Micro, pa oba avta tko za igrat se, za na RL, ob nedeljah, avtoslalome.... Citiraj
enej_46 Napisano 10. avgust, 2010 Prijavi Napisano 10. avgust, 2010 Vidim, da imava podoben okus. Jaz bi imel eno Miato pa eno Micro, pa oba avta tko za igrat se, za na RL, ob nedeljah, avtoslalome.... tako je, pa rsa za dailyja ne micra je zakon sem vozil od kolega iz trsta ?e uno prej?njo, nemore? vrjet kako letijo ta jajca mala (ne da je moja miata kaj ve?ja ). Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
Deeyan Napisano 11. avgust, 2010 Prijavi Napisano 11. avgust, 2010 Zakaj ne, ?e je avto lahek in okreten, podvozje in motor pa imata dosti potenciala. Odkrito povedano bi jaz na tvojem mestu raje zrihtal Micro kot Mazdo ker bi bila hitrej?a in motor bi bolj za ziher zdr?al (pa ?e ketno ima ). ?e serijsko je Micra 1,3 hitra toliko kot tvoja 323C. Ja sej, tut Charade 1.0 GTti je raketa, sm ga dolg iskal, na konc sm pa obupu. Po tistem dnevu, ko sm ubavu C-jko pa se je pojavu edn po zlo ugodni ceni, takrat mi je blo ?al, da ?e nism po?aku kak dan. Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 11. avgust, 2010 Prijavi Napisano 11. avgust, 2010 Ja samo kar se pa lege in varnosti ti?e pa Charade ni lih fajna ideja. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 11. avgust, 2010 Prijavi Napisano 11. avgust, 2010 tako je, pa rsa za dailyja ne micra je zakon sem vozil od kolega iz trsta ?e uno prej?njo, nemore? vrjet kako letijo ta jajca mala (ne da je moja miata kaj ve?ja ). V takem primeru, bi bilo pa fajn imet ve? avtov na isto registracijo Citiraj
enej_46 Napisano 11. avgust, 2010 Prijavi Napisano 11. avgust, 2010 V takem primeru, bi bilo pa fajn imet ve? avtov na isto registracijo ja samo legalno se to pri nas ne da kje je ?e evropa za nas se bom v avstrijo selil samo zaradi tega Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
Ploki Napisano 11. avgust, 2010 Prijavi Napisano 11. avgust, 2010 mal offtopic sam nism hotu novga odpirat..a je ze kdo narocu od tu:http://www.jeroentje.nl/?page=auto_merk&auto_merk=Mazda rad bi sway/roll/strurt bare narocu pa nevem kaka je postnina. hjao. zej mam konje me pa podvozje jebe, razmisljam ce bi z vsemi stroski ze prisel na to:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3756114&show=1 Citiraj
Boss Napisano 11. avgust, 2010 Prijavi Napisano 11. avgust, 2010 Ni slabo 130.000km za wankla. Citiraj
Ploki Napisano 11. avgust, 2010 Prijavi Napisano 11. avgust, 2010 verjetno ze drug motor not. Citiraj
Boss Napisano 11. avgust, 2010 Prijavi Napisano 11. avgust, 2010 verjetno ze drug motor not. Saj res... kako bi se pa to dalo ugotovit, ?e je res menjan. :ne vem: Citiraj
Ploki Napisano 11. avgust, 2010 Prijavi Napisano 11. avgust, 2010 ?t karoserije pa ?t motorja? sam nevem a ga wankli imajo. pa ?e ima servisno knjigo potrjeno tak al tak more not pisat a ne? Citiraj
Symon Napisano 11. avgust, 2010 Prijavi Napisano 11. avgust, 2010 Prevzem lizinga? Sicer ima pa znanec eno rde?o in mu grer ?e drugi motor po?asi v maloro. Kako dela z njim ne vem ampak v kon?ni fazi pri nakupu takega avta je potem to vpra?ljivo. ?koda, ker sam wankel je fajn zasnova. ?e bi jih uporabljali za dirkalnike, ki naredijo par dirk in se zamenja motor bi imel najbr? ve? potenciala kot na cestnem avtomobilu. Nisem ?e naro?eval ampak ra?unaj okoli 50?, raje ve? ker je velika zadeva. Une oja?itve spodaj bi ti pa mogo?e raje kdo naredil, te bo cneje pri?lo, pa isto se bo poznalo. Sway bar je pa od Whiteline cenej?i kot od UR. Samo enega EU distributerja poi??i. Citiraj
Boss Napisano 11. avgust, 2010 Prijavi Napisano 11. avgust, 2010 Kolk pa pride motor za RX8? ?e je tolk potro?na roba verjetno ne more biti astronomsko drag, ali pa?? Citiraj
nisde Napisano 11. avgust, 2010 Prijavi Napisano 11. avgust, 2010 Jst sm sli?u da je cena za motor okoli 5000?, zdj al to dr?i ali ne pa ne vem. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Deeyan Napisano 11. avgust, 2010 Prijavi Napisano 11. avgust, 2010 Ja samo kar se pa lege in varnosti ti?e pa Charade ni lih fajna ideja. lega se mi je zdela odli?na, ?ist fajn se glih res ni dal preizkusit s tistimi 50KM, kar se pa plehovja ti?e se mi pa zdi, da je bolj trdn kot na C-jki (vsej kar se boka ti?e) Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.