Turbo Lumpi Napisano 12. avgust, 2010 Prijavi Napisano 12. avgust, 2010 Es ist ein Fehler aufgetreten. KLIK? Nevem kaj me j**e, upam da zdaj bo, druga?e se gre pa za 323f V6GT z 116kkm za 1700?, pa voznikov vrata ma udrta, kar bi se dalo đabe popravit! Citiraj
Ploki Napisano 12. avgust, 2010 Prijavi Napisano 12. avgust, 2010 mater, sej ste ?ist ponorel za mojga bodo?ga naslednjika mam pa v mislih tole: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3982456&show=1 ej, ne bo? verjel, gledu sm jih, eno sm ?ou celo sprobat v gorico..kabina je ene 2x manj?a kot avtu zgleda (?e bolj "japonska" kot mazda).volan je zmaga, sede?i so zmaga, zadnji zici so podn od podna (glavo naslanja? na zadnje steklo)-smrtna ob mal vecjem impactu.lega je super, 6 prestava je superketna namest zobatga super..ampak... sam 143hp in FWD. Malo underpowered. (kot je reku marko) >> zato sem raje 323f 2.5 V6 pol ... pa ker je bla 4x cenejsa... ;D pa, ce ze mam V6... tud sound je nikakrsn prot orng stroju ;D probi dobit VVTLi ko ma 188hp.. sam jih pri nas prakticno ni heh.edit:sorry, TS je pri nas . nidhogger: lepa! pa stara armaturka. fali ji sam GT "bodykit"skoda da se je tak podrazalo importanje iz nemcije Citiraj
Symon Napisano 12. avgust, 2010 Prijavi Napisano 12. avgust, 2010 ej, ne bo? verjel, gledu sm jih, eno sm ?ou celo sprobat v gorico..kabina je ene 2x manj?a kot avtu zgleda (?e bolj "japonska" kot mazda).volan je zmaga, sede?i so zmaga, zadnji zici so podn od podna (glavo naslanja? na zadnje steklo)-smrtna ob mal vecjem impactu.lega je super, 6 prestava je superketna namest zobatga super..ampak... sam 143hp in FWD. Malo underpowered. (kot je reku marko) >> zato sem raje 323f 2.5 V6 pol ... pa ker je bla 4x cenejsa... ;D Ja sosedov mulc (lol, 14 let) je pametoval zakaj nisem kupil tamo?ne Celice namesto Cliota. No zaradi lege in ker je avto tudi v ravni ?rti po?asnej?i kot Clio. Pa manj prostoren. Zadnja ?ipa nad glavo je pa standard v tem razredu. 200sx, 100NX, vse ima isti sistem. V glavnem ni high performance avto, je pa lu?tna zadeva pa tudi najpo?asnej?i nisi z njim. Pa za ve?je ?meke je kot Clio. Citiraj
Boss Napisano 12. avgust, 2010 Prijavi Napisano 12. avgust, 2010 Sam ne pozabit "surprise" faktorja. Ko vidijo Celico vsak pomisli, ?portni avto z velik konji pa tud ne pomisli, da bi ?el kej dragat/dirkat s semaforja. Clio RS pa po drugi strani razen rorov zgleda ?ist klasi?no - sleeper style. Citiraj
Ploki Napisano 12. avgust, 2010 Prijavi Napisano 12. avgust, 2010 tak ko 323fka 2.5V6 .. vceri me je prcu en megane RS (tanov!) and i took him by surprise symon: ja sej ce pomislis da je logicno, weight distribution je malo v pizdi, tezji je od kliota pa medosno ima manjso kot 323f! se pa res sami smekiji vozijo z njo, meni je bla vsec ker ima stransko linijo podobni Fki Citiraj
Deeyan Napisano 12. avgust, 2010 Prijavi Napisano 12. avgust, 2010 probi dobit VVTLi ko ma 188hp.. sam jih pri nas prakticno ni heh.edit:sorry, TS je pri nas . uf ne, nad 130kW pa no?em it, ker te registracija pa ?e kr fajn udari po ?ep, bi raj? iskal Galanta 2.5 V6 druga? pa tut tole zna bit fajn zadeva, ?eprav oblika mi pa ni nvem kaj http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3976603&show=1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 12. avgust, 2010 Prijavi Napisano 12. avgust, 2010 tak ko 323fka 2.5V6 .. vceri me je prcu en megane RS (tanov!) and i took him by surprise Ja? No ja najbr? res ni bil pripravljen. Boss ima? prav, se najdejo ljudje, ki mislijo, da sem ?e ta dva rora jaz namontiral pa vrgel "modre" lu?ke da mam kao xenon. Ne bom pozabil zavarovalni?ke agentke, ko mi je prera?unala zavarovanje in rekla, da nekaj ne ?tima, da so kW napa?ni. Ko sem rekel, da je OK je bila 2 minute tiho, od tega 1 minuto gledala malo vame, malo v ra?unalnik. Po 2 minutah je vpra?ala "Ti tole pa gre a?" ker ima istega Cliota ampak dCI (60hp). Tale Legacy je tut fajn zadeva. V bistvu se ga celo malo gledal, ko sem menjal avto ampak ni bilo nobenega pametnega. Prva predelava mora biti plin. Potem je pa neuni?ljiv avto, ki ne zahteva veliko stro?kov. Ni najhitrej?i ampak je trpe?en avto za v hribe in pomoje, ko ga kupi? ga ima? lahko dokler ga rja ne poje, druge zadeve delajo. Kar tastare poglej, vsak razgledan "hribovc", ki ga ima ne vlaga skoraj ni? vanj in samo fura. Po hribih seveda.Aja Deeyan, zavarovalnica Triglav ima zdaj nove razrede, nad 130kW je ?lo malo dolj ker je potem ?e nekaj razredov vi?e gor. Sploh ni ve? maksimum nad 130kW kar je bil ?e skrajni ?as. Kar pokli?i kak?nega agenta. Dandanes ima ?e vsaka mo?nej?a limuzina z Navorom nad 130kW, ?portni avti se za?nejo ?ele nekje pri 180kW... Citiraj
Deeyan Napisano 12. avgust, 2010 Prijavi Napisano 12. avgust, 2010 Aja Deeyan, zavarovalnica Triglav ima zdaj nove razrede, nad 130kW je ?lo malo dolj ker je potem ?e nekaj razredov vi?e gor. Sploh ni ve? maksimum nad 130kW kar je bil ?e skrajni ?as. Kar pokli?i kak?nega agenta. Dandanes ima ?e vsaka mo?nej?a limuzina z Navorom nad 130kW, ?portni avti se za?nejo ?ele nekje pri 180kW... Sej to je bil ?e cajt, da spremenijo, sam js sm na Mariborski Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
nisde Napisano 12. avgust, 2010 Prijavi Napisano 12. avgust, 2010 Razred od 130 do 150 kw FTW! Seveda samo pri Triglavu zaenkrat. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Ploki Napisano 12. avgust, 2010 Prijavi Napisano 12. avgust, 2010 jep, js s homologacijo pa zletel ravno 2 razreda visje, iz 100-110 v 120-130... podrazitev z mojim zavarovanjem? 7e/mesec... Citiraj
Z M A J Napisano 13. avgust, 2010 Prijavi Napisano 13. avgust, 2010 jep, js s homologacijo pa zletel ravno 2 razreda visje, iz 100-110 v 120-130... podrazitev z mojim zavarovanjem? 7e/mesec... Dej mal ve? povej kako sta se z RS-om merla, ker tole mi je neki ful ?udn, da ni mev slu?ajno v varnostnem programu? A nima ta makina 250 konji?kov? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 13. avgust, 2010 Prijavi Napisano 13. avgust, 2010 A nima ta makina 250 konji?kov? . Neuradno pa celo ve?. tako, da saj sem napisal, da najbr? ga je ujel nepripravljenega in se mu ni dalo ker v resnici so stroji kot je Megane RS in Focus RS dandanes nekaj hitrej?ega kar si lahko privo??i?. Ironija je, da je Focus ful dra?ji pa mu Megane RS sledi, v ovinkih pa tudi Niso pa tak?ne razlike, da bi zato u?el za 100m takoj. ?e ima? 180 ali 200 konjev bo to realno lahko le kak?en avto razlika. Prav privo??il bi vsakemu entuziastu, da bi vozil kak?nega Cliota RS in potem ?e Megana/Focusa RS ker so res nekaj posebnega. Do sedaj je bil ?e vsak sopotnik (na racelandu) ?okiran kako se lahko en FWD avto tako dr?i, brez kakr?nekoli ?pere in semi slick gum. Ne vem kako jim je uspelo vem pa, da so jih naredili za to, da ga kupi?, gre? na pisto in se ti vsak ovinek smeji. Citiraj
Z M A J Napisano 13. avgust, 2010 Prijavi Napisano 13. avgust, 2010 Kokrkol, jz trdim, da 323F 2.5 niti pomotoma ni konkuren?na avtu ki ima dobrih 80 konjev ve? od nje (Megan RS), pa to je to, v nasprotnem primeru, bomo pa nardil primerjavo (Symon, midva ?e kerga najdeva z RS om, pa da vidmo). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 13. avgust, 2010 Prijavi Napisano 13. avgust, 2010 Kokrkol, jz trdim, da 323F 2.5 niti pomotoma ni konkuren?na avtu ki ima dobrih 80 konjev ve? od nje (Megan RS), pa to je to, v nasprotnem primeru, bomo pa nardil primerjavo (Symon, midva ?e kerga najdeva z RS om, pa da vidmo). ah kje... nisem rekel da je, megane RS je nov avto ki ma tud bolso podvozje in mehaniko valda. not that naive. ceprav avto se vedno vlece.. zadnic sem hotu mal bolj spelat pa sm naredu burnout ceprav zdej ko gledam cist lahk da ni bil RS.. . tema je bla tak da nisem cist ziher, je pa res da ni bil pripravljen sam neki se je limu za rit pa bil tecen, mislu verjetn da mam neki z 100konji tops. Citiraj
Z M A J Napisano 13. avgust, 2010 Prijavi Napisano 13. avgust, 2010 Al pa da ma? legendarnih 89, 1.5 ki?tico iz BAF! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 13. avgust, 2010 Prijavi Napisano 13. avgust, 2010 Al pa da ma? legendarnih 89, 1.5 ki?tico iz BAF! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 13. avgust, 2010 Prijavi Napisano 13. avgust, 2010 Prav privo??il bi vsakemu entuziastu, da bi vozil kak?nega Cliota RS in potem ?e Megana/Focusa RS ker so res nekaj posebnega. Do sedaj je bil ?e vsak sopotnik (na racelandu) ?okiran kako se lahko en FWD avto tako dr?i, brez kakr?nekoli ?pere in semi slick gum. Ne vem kako jim je uspelo vem pa, da so jih naredili za to, da ga kupi?, gre? na pisto in se ti vsak ovinek smeji. Labija pelji en krog, ker je verjetno ?e vedno prepri?an, da se FWD ne more primerjat z RWD. Citiraj
DraGO Napisano 13. avgust, 2010 Prijavi Napisano 13. avgust, 2010 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3729300&show=1 MX-5 Citiraj DraGO je druga? ?ist normalen ?lovek.
tauko Napisano 14. avgust, 2010 Prijavi Napisano 14. avgust, 2010 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3729300&show=1MX-5 Hehe, LABI in diskajz DRga? pa LEPA Citiraj
Symon Napisano 17. avgust, 2010 Prijavi Napisano 17. avgust, 2010 Zdaj je ?e ni?ja cena. A mislite, da bi menjal za RSa in mi ?e dopla?al? (da si kupim ?e en skret za pozimi ) BTW: WTF is this shit? MX-5 NA in letnik 1999? Kolikor vidim je ameri?ki model. Najbr? leta 1999 uvo?ena v Slovenijo in bi zdaj nekdo rad fajn nategnil nekoga, da je letnik 1999. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 17. avgust, 2010 Prijavi Napisano 17. avgust, 2010 Hudo pocen, sam da ni kej hudo narobe z njo Citiraj
LabiGT Napisano 17. avgust, 2010 Prijavi Napisano 17. avgust, 2010 ta zelena se prodaja ze zelo dolgo...verjetno ze 2 meseca isto kot tista kao 1999 letnik (ker sem spremljal vem ) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 18. avgust, 2010 Prijavi Napisano 18. avgust, 2010 Zdaj je ?e ni?ja cena. A mislite, da bi menjal za RSa in mi ?e dopla?al? (da si kupim ?e en skret za pozimi ) BTW: WTF is this shit? MX-5 NA in letnik 1999? Kolikor vidim je ameri?ki model. Najbr? leta 1999 uvo?ena v Slovenijo in bi zdaj nekdo rad fajn nategnil nekoga, da je letnik 1999. 1. Mislim da se gre "Zelencu" iztr?it ?im ve? gotovine, ne dopla?vat! 2. Ja generacija NA kokr vem traja do vklju?no 1998, se prav v letu 1998 sta obe seriji aktualni, v letu 1999 pa samo ?e NB, tko da ?e unle misli da ima 1999 letnik svojga Lopatarja, naj ?e naprej sanja! Tale stric pa mislim da bo ?e kar en cajt prodajal Celi?arja Lopatarja; http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3919737&show=1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 18. avgust, 2010 Prijavi Napisano 18. avgust, 2010 1. Mislim da se gre "Zelencu" iztr?it ?im ve? gotovine, ne dopla?vat! 2. Ja generacija NA kokr vem traja do vklju?no 1998, se prav v letu 1998 sta obe seriji aktualni, v letu 1999 pa samo ?e NB, tko da ?e unle misli da ima 1999 letnik svojga Lopatarja, naj ?e naprej sanja! Tale stric pa mislim da bo ?e kar en cajt prodajal Celi?arja Lopatarja; http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3919737&show=1 pa kdo bo kupu ta riz, zarad vse te navlake gor gre se slabs brez dejstva da ma sam 106konjev ceprav sem vceraj enega celicarja v celju srecal ki je mel uber bodykit pa nespusceno Citiraj
KAALman Napisano 18. avgust, 2010 Prijavi Napisano 18. avgust, 2010 2. Ja generacija NA kokr vem traja do vklju?no 1998, se prav v letu 1998 sta obe seriji aktualni, v letu 1999 pa samo ?e NB, tko da ?e unle misli da ima 1999 letnik svojga Lopatarja, naj ?e naprej sanja! Tale stric pa mislim da bo ?e kar en cajt prodajal Celi?arja Lopatarja; ?isto hipoteti?no je mo?no, da je avto bil salonski, in je bil eden zadnjih, ter je zato registriran v 1999, model pa 1998 Citiraj LP KAALman
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.