LabiGT Napisano 22. oktober, 2010 Prijavi Napisano 22. oktober, 2010 sprednji pogon. fail. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 22. oktober, 2010 Prijavi Napisano 22. oktober, 2010 Cena pa res ni tok stra?na, no sej ne da sem ful na teko?em, ampak tko se mi zdi! Pokli?ite ga.Kot pravim,se da zglihat kaj. Je pa ohranjena u nulo,spredaj nove gume.Noter ima tudi predvajalnik za MP3 -Ajvarjevo delo. Zadeva leti,da je ?e kar groza.Pije pa za take konje kar presenetljivo malo. Citiraj
PATO Napisano 22. oktober, 2010 Prijavi Napisano 22. oktober, 2010 Uuuuuuuuuuu...to bi mene imelo Prej ne kupim drugega avta dokler nimam dovolj ? za neko tako special mazdo Citiraj
Deeyan Napisano 22. oktober, 2010 Prijavi Napisano 22. oktober, 2010 ?e ena po podobni ceni http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4137268&show=1 Kej takega si pa js definitivno nebom omislu, dokler nebo pri zavarovalnici 50% bonusa Yavar, kolk je pa kej poraba MPS-a? 15l na 100km, ve?? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 23. oktober, 2010 Prijavi Napisano 23. oktober, 2010 Yavar, kolk je pa kej poraba MPS-a? 15l na 100km, ve?? Je pisal v temo o porabi. Ampak je njegova 6ka te?ja krava, ki ima ?e 4x4 pogon kar pove?a porabo. Na kratko, tale MPS ob normalni vo?nji najbr? pije cca 9 litrov, ob teranju pa juhuhuhu... Citiraj
Alex Napisano 23. oktober, 2010 Prijavi Napisano 23. oktober, 2010 Je pisal v temo o porabi. Ampak je njegova 6ka te?ja krava, ki ima ?e 4x4 pogon kar pove?a porabo. Na kratko, tale MPS ob normalni vo?nji najbr? pije cca 9 litrov, ob teranju pa juhuhuhu... Po avtocesti,130-140, priblji?no 8,7-9 l,po mestu normalna vo?nja nekje 1o,5-11l,?e ga tera?... Citiraj
tauko Napisano 23. oktober, 2010 Prijavi Napisano 23. oktober, 2010 ?e kupuje? tak avto, moje mnenje, je poraba res "?panska vas" Za manj?o porabo in pa za var?evanje z gorivom, so pa na trgu itak druge opcije Citiraj
Deeyan Napisano 23. oktober, 2010 Prijavi Napisano 23. oktober, 2010 Je pisal v temo o porabi. Ampak je njegova 6ka te?ja krava, ki ima ?e 4x4 pogon kar pove?a porabo. Na kratko, tale MPS ob normalni vo?nji najbr? pije cca 9 litrov, ob teranju pa juhuhuhu... Pol je pa to ?parovc v primerjavi z Evolution-om Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 23. oktober, 2010 Prijavi Napisano 23. oktober, 2010 Pol je pa to ?parovc v primerjavi z Evolution-om Jup pa ?isto ni? ni kri?e? avto. ?e te kak mulc vpra?a kak avto ima? re?e?, da nekaj z 260hp in ?pero, ?e te ta??a ali tast pa modro odgovori?, da Mazdo 3 ker je varna, zanesljiva, da si tak OK fant. Sicer je poraba pri takem avtu res postranskega pomena ampak glede na to, da ima kar nekaj CX-7 v Slo plin bi bil tale predelan na plin ?e prav sme?no ?paroven avto. Citiraj
nisde Napisano 23. oktober, 2010 Prijavi Napisano 23. oktober, 2010 Po avtocesti,130-140, priblji?no 8,7-9 l,po mestu normalna vo?nja nekje 1o,5-11l,?e ga tera?... ?e kup? tak avto pa ga ne tera?, je isto kb hodu z manekenko pa jo neb f*** Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Deeyan Napisano 23. oktober, 2010 Prijavi Napisano 23. oktober, 2010 ?e kup? tak avto pa ga ne tera?, je isto kb hodu z manekenko pa jo neb f*** Jup pa ?isto ni? ni kri?e? avto. ?e te kak mulc vpra?a kak avto ima? re?e?, da nekaj z 260hp in ?pero, ?e te ta??a ali tast pa modro odgovori?, da Mazdo 3 ker je varna, zanesljiva, da si tak OK fant. Sicer je poraba pri takem avtu res postranskega pomena ampak glede na to, da ima kar nekaj CX-7 v Slo plin bi bil tale predelan na plin ?e prav sme?no ?paroven avto. pri EVO-tu je poraba vedno ista, al ti??i? al pa ne Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Turbo Lumpi Napisano 24. oktober, 2010 Prijavi Napisano 24. oktober, 2010 Velikrat je to res. Sam tukile bi ?lo res na tesno, Zemir hvala, ker se ja dal takle zmenit Kaj zdaj, si oz. bo? kupil avto? Pa ?e ena gt-jka na avtonetu, sicer samo 2.0 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4186896&show=1 Citiraj
nisde Napisano 24. oktober, 2010 Prijavi Napisano 24. oktober, 2010 Pizda sm jst svojo đabe dubu Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Symon Napisano 24. oktober, 2010 Prijavi Napisano 24. oktober, 2010 Pizda sm jst svojo đabe dubu Temu se re?e ?redni nagon. En da avto gor na avto.net potem pa ostali opazijo oglas in svoje gor dajo, ?e bo kdo dal toliko denarja za njegov avto. Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 24. oktober, 2010 Prijavi Napisano 24. oktober, 2010 V nem?iji se tako dobi za 1500?, j*ba ker se neda uvozt Kaj je z makaronarji pa nevem, nisem videl gt-jke z ve? kot 150kkm, al jih navijajo nazaj ko nori al kva? Citiraj
Deeyan Napisano 24. oktober, 2010 Prijavi Napisano 24. oktober, 2010 Kaj zdaj, si oz. bo? kupil avto? Pa ?e ena gt-jka na avtonetu, sicer samo 2.0 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4186896&show=1 Lepa, ampak glede nato, ?e bi nadevu gor tako opremo kot jo ma Zemirjeva bi me pr?l ?e samo nastavljivi amortizerji ?ez 1000?, pa da bi pol ?e motor menju, pa ?e lep?a je Zemirjeva, tak da Zemir ne se bat, da si bom premislu Nidhoggr, s tem sm ti pa tut najbr? odgovoru tut na prvo upra?anje Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
zemir Napisano 24. oktober, 2010 Prijavi Napisano 24. oktober, 2010 Lepa, ampak glede nato, ?e bi nadevu gor tako opremo kot jo ma Zemirjeva bi me pr?l ?e samo nastavljivi amortizerji ?ez 1000?, pa da bi pol ?e motor menju, pa ?e lep?a je Zemirjeva, tak da Zemir ne se bat, da si bom premislu Nidhoggr, s tem sm ti pa tut najbr? odgovoru tut na prvo upra?anje Hehe ni bojazni ?e kupi? navadno ima? pou leta minimum dela da pride? na tako kod je moja tko da odsvetujem nakup kaj drugega Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
nisde Napisano 24. oktober, 2010 Prijavi Napisano 24. oktober, 2010 Lepa, ampak glede nato, ?e bi nadevu gor tako opremo kot jo ma Zemirjeva bi me pr?l ?e samo nastavljivi amortizerji ?ez 1000?, pa da bi pol ?e motor menju, pa ?e lep?a je Zemirjeva, tak da Zemir ne se bat, da si bom premislu Nidhoggr, s tem sm ti pa tut najbr? odgovoru tut na prvo upra?anje Najve?ji + pr Zemirjevi je da so menjani tefloni + usa tesnila, kar pomen veeeelk prhrank pr motorju. Tud sam mam okol 155.000 prevo?enih in so tefloni ?e hin, dvomim da je pri uni rde?i kj druga?. Pa Zemir ma 2.5 notr, dele bo nova sklopka gor, tko da kljub vi?ji ceni je vseeno Zemirjeva bolj?i nakup. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Symon Napisano 25. oktober, 2010 Prijavi Napisano 25. oktober, 2010 Pa Zemir ma 2.5 notr, dele bo nova sklopka gor, tko da kljub vi?ji ceni je vseeno Zemirjeva bolj?i nakup. Ve? kot fer. HoFer! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 25. oktober, 2010 Prijavi Napisano 25. oktober, 2010 Yavar, kolk je pa kej poraba MPS-a? 15l na 100km, ve?? Pri meni je tam okol 9,3-10 klasi?ne fure(vsak dan v slu?bo in ?e malo fu? letanja) z ob?asnim stiskanjem, ?e pa zaposlim VSE horse za dlje pa 25 NI zgornja meja , najvi?ja trenutna je bla 170+ Samo te?a skor 1700 kil tud rabi nekaj da jo premika, pol pa ?e zadnji pogon in je tako kot je. Samo evo ma 400 kil maj pa spije ve?, pa 2.0 motor in 280km. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 25. oktober, 2010 Prijavi Napisano 25. oktober, 2010 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4186991&show=1 malo ?udno I tablice letnik 2000pa oprema ni da nicena?? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 25. oktober, 2010 Prijavi Napisano 25. oktober, 2010 Pri meni je tam okol 9,3-10 klasi?ne fure(vsak dan v slu?bo in ?e malo fu? letanja) z ob?asnim stiskanjem, ?e pa zaposlim VSE horse za dlje pa 25 NI zgornja meja , najvi?ja trenutna je bla 170+ Samo te?a skor 1700 kil tud rabi nekaj da jo premika, pol pa ?e zadnji pogon in je tako kot je. Samo evo ma 400 kil maj pa spije ve?, pa 2.0 motor in 280km. EVO jih ma 298 (govorim za desetko). Sej kot pravim, ?e bi mogu odlo?at med tema dvema bi se te?ko odlo?u, kar se oblike ti?e pa definitivno EVO. Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 25. oktober, 2010 Prijavi Napisano 25. oktober, 2010 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4186991&show=1 malo ?udno I tablice letnik 2000pa oprema ni da nicena?? Ke si najdu tale BATmobil? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
nisde Napisano 25. oktober, 2010 Prijavi Napisano 25. oktober, 2010 Hahaha tm na peti sliki sta una dva maherja dobra, zgledata blazno zaintereserana za nakup doti?ne mazurine Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
mazdaman Napisano 25. oktober, 2010 Prijavi Napisano 25. oktober, 2010 Hahaha tm na peti sliki sta una dva maherja dobra, zgledata blazno zaintereserana za nakup doti?ne mazurine original felne brez pokrovov,prva slika kot, da je na nekem odpadu slikanpa NA nikoli ni imela 110 KM ampak 116 oz 90. 110 so imele NBjao Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.