Symon Napisano 7. december, 2010 Prijavi Napisano 7. december, 2010 a niso mel en tak model na slo. policiji? http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3920580&show=1 Hud Cuore smrdlji..ups... sportivo. Kaj tak?nega bi pa ?e jaz imel v kak?ni sanjski gara?i, ?e bi bil en mali ?ejk. Citiraj
KAALman Napisano 7. december, 2010 Prijavi Napisano 7. december, 2010 a niso mel en tak model na slo. policiji? http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3920580&show=1 heheeeeee... po?iralnik gre pa ko sneta sekira, pa sound je megasti?en sex-cilinder Citiraj LP KAALman
eye Napisano 7. december, 2010 Prijavi Napisano 7. december, 2010 sm mislu da so jim jo "hooops" pa jo zdej prodajajo o ja hud car Alfa E-rotish V-?est GTA orgije Citiraj
LabiGT Napisano 7. december, 2010 Prijavi Napisano 7. december, 2010 ce ne bi imela ta alfa sprednjega pogona, bi razmisljal o tem da bi prodal mx5 in potem dodal se mal in bi mel najboljsi hi-fi na svetu non stop Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 7. december, 2010 Prijavi Napisano 7. december, 2010 Huh, sem moral v naslov pogledat a sem ?e na Mazda forumu al me je prelinkalo na AR forum. Sam je hec, vsi se slinte po Alfah ampak kupte pa Mazdo .... zakaj? Citiraj
LabiGT Napisano 7. december, 2010 Prijavi Napisano 7. december, 2010 jaz sem se takrat odlocil med mazdo 6 in ne alfo 156, ker je imela mazda 6 velik boljsi polozaj sedenja... to je blo (in se vedno je) kljucno pri nakupu avta Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Ploki Napisano 7. december, 2010 Prijavi Napisano 7. december, 2010 Huh, sem moral v naslov pogledat a sem ?e na Mazda forumu al me je prelinkalo na AR forum. Sam je hec, vsi se slinte po Alfah ampak kupte pa Mazdo .... zakaj? Ker je zdej mazda japonski alfa romeo in so se za?eli privajat na "vibe". http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4289007&show=1hwowa, huda!nov motor pa sam 7kkm pa se R3 je. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 7. december, 2010 Prijavi Napisano 7. december, 2010 v gara?o pol mam pa vse kar sem v lajfu hotu. Od avtov seveda. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Gorjup13 Napisano 7. december, 2010 Prijavi Napisano 7. december, 2010 v gara?o pol mam pa vse kar sem v lajfu hotu. Od avtov seveda. a to bi uba meu al sam enga ?e sm iskren se mi LFA niti ne zdi vreden 5x tolk dnarja kt GTR (je pa res da sm v GTR-ja zalubln) sta pa oba svinsko huda Citiraj
Ploki Napisano 7. december, 2010 Prijavi Napisano 7. december, 2010 v gara?o pol mam pa vse kar sem v lajfu hotu. Od avtov seveda. oba verjetno, ne?400.000$fak.sam so res naredili supercar.primerjat nissan GT-r s tem je kot da bi primerjal GT-r z 6MPS. ne no. z evo X pa res. fak. Yamaha music instrument department so stunali sound. fucking awesome. pizda ker glup showdown, na slov motionu se prav vid da se je GT-R ?e krepko premikal ko je LFA ?e stal. Citiraj
eye Napisano 7. december, 2010 Prijavi Napisano 7. december, 2010 tale LFA je tko k ena "?enska" kadar se dere, pa ?e zmaga na koncu Citiraj
Symon Napisano 8. december, 2010 Prijavi Napisano 8. december, 2010 Ko smo ravno pri LF-A V spomin ?loveku, ki je bil testni voznik Toyote in je umrl na svojem delovnem mestu. Lep film. Za vse, ki ne vejo kako je umrl. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 8. december, 2010 Prijavi Napisano 8. december, 2010 oba verjetno, ne?400.000$fak.sam so res naredili supercar.primerjat nissan GT-r s tem je kot da bi primerjal GT-r z 6MPS. ne no. z evo X pa res. fak. Yamaha music instrument department so stunali sound. fucking awesome. pizda ker glup showdown, na slov motionu se prav vid da se je GT-R ?e krepko premikal ko je LFA ?e stal. Ja samo ?e dobro pogleda? se zadnja kolesa pri LFA ?e vrtijo v prazno, tako da 4WD rules, povrh tega pa je GTR te?ji za kar nekaj kil, in ima manj konjev-navora, p ga komaj nese za 1/3 dol?ine avta na quarter mile. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 8. december, 2010 Prijavi Napisano 8. december, 2010 Tistale AR je do jaja! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 8. december, 2010 Prijavi Napisano 8. december, 2010 Ja samo ?e dobro pogleda? se zadnja kolesa pri LFA ?e vrtijo v prazno, tako da 4WD rules, povrh tega pa je GTR te?ji za kar nekaj kil, in ima manj konjev-navora, p ga komaj nese za 1/3 dol?ine avta na quarter mile. to je res.no sej, gtr je fenomenalen avto ki nese se marsikak 400k$ "Supercar" symon: najvecji hec je da sta v bemfi (3!!) prezivela?!no ceprav je res 67 bil star Citiraj
eye Napisano 8. december, 2010 Prijavi Napisano 8. december, 2010 sam je pa res da je LFA la?ji pa bol na "minimum" narejen .. tako da je bil ta bmw tko kot en tank za LFA Citiraj
Deeyan Napisano 8. december, 2010 Prijavi Napisano 8. december, 2010 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4302815&show=1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 8. december, 2010 Prijavi Napisano 8. december, 2010 Kako ga je lohka z 1.4 motorjem tok naspidiru, da ga je nakonc tolk stolku? http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4314031&show=1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 8. december, 2010 Prijavi Napisano 8. december, 2010 Ja je pa res, da je pomoje pri teh letih ?lovek bolj krhek pa ?eprav je ninja. Micka je pa huda samo pri nas je premajhen (finan?no pre?voh) trg za tak?ne eksote. Citiraj
jures Napisano 8. december, 2010 Prijavi Napisano 8. december, 2010 Malo malo ve?, so men stanovanje ocenili....http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4188953&show=1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ploki Napisano 8. december, 2010 Prijavi Napisano 8. december, 2010 Malo malo ve?, so men stanovanje ocenili....http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4188953&show=1 jebemo mast, ?e si kupujem avto s 600 konji si ne kupim jebenega avdija avant ampak si kupim GT-Ra za 100000e in za preostalih 20.000 eno mazdo kombi... kateri cudaki te brezveznosti kupujejo mi tut ni jasn Citiraj
Symon Napisano 8. december, 2010 Prijavi Napisano 8. december, 2010 kateri cudaki te brezveznosti kupujejo mi tut ni jasn To bi jaz kupil, ko bi baba rekla, da naj se zresnem in, da rabiva karavana. Citiraj
Deeyan Napisano 8. december, 2010 Prijavi Napisano 8. december, 2010 Ja je pa res, da je pomoje pri teh letih ?lovek bolj krhek pa ?eprav je ninja. Micka je pa huda samo pri nas je premajhen (finan?no pre?voh) trg za tak?ne eksote. Jp, model jo je prpelu z Nem?ije kak mesec nazaj rahlo karambolirano od prvega lastnika in zdej jo prodaja, ker se mu je poraba prevlka. Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 8. december, 2010 Prijavi Napisano 8. december, 2010 Aha, in za kak denar jo je pripeljal? Citiraj
Z M A J Napisano 8. december, 2010 Prijavi Napisano 8. december, 2010 Pojem rahlo karamboliran je na SLO trgu precej relativen, ko gre za pleh iz uvoza! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.