rjavica Napisano 3. januar, 2011 Prijavi Napisano 3. januar, 2011 pa res mazde 6 tak rjavijo a nimajo pocinkane karoserije?? a niso imele garancijo na prerjavenje 12 let??? Citiraj
Boss Napisano 3. januar, 2011 Prijavi Napisano 3. januar, 2011 ker je na tak na?in avto nekako obnovljen (ne mislim zdej na to, da se rjo zakrije, ?e je rja se jo pa? more odstranit in ne zakrit). hmmm a misli?... ve?ina novej?ih avtomobilov ima kovinsko ali mineralno nbarvo, ki je nato ?e lakirana tako, da neke hude obledelosti tudi ?ez 10 in ve? let ne bi smelo biti. ?e je avto normalno vzdr?evan farbanje ni nikoli potrebno dokler avto ni zbit. :ne vem: OK, vzamem v zakup, da je lastniku ?la prvotna barva na jetra in ga je vsaki? razburilo, ko je pogledal svoj avto Tole je nek zanimiv produkt! http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3810895&show=1 Pa ?e na plin je Citiraj
Jero Napisano 3. januar, 2011 Prijavi Napisano 3. januar, 2011 Tole je nek zanimiv produkt! tongue.gif tunning Tole je en moj skorej 'sosed', prodajal je ?e eno calvo crx, pa ene parkrat sm ga v supri mk1 cist stock vidu. ?e koga zanima avto grem lah pogledat Citiraj
jstdoma Napisano 3. januar, 2011 Prijavi Napisano 3. januar, 2011 Sej ne spada glih pod to rubriko - bo pa zanimiv videt ?e jih bodo kdaj prodajal!!! Citiraj
Z M A J Napisano 4. januar, 2011 Prijavi Napisano 4. januar, 2011 Tole je nek zanimiv produkt! tongue.gifTole je en moj skorej 'sosed', prodajal je ?e eno calvo crx, pa ene parkrat sm ga v supri mk1 cist stock vidu. ?e koga zanima avto grem lah pogledat Aha to je un s tastaro rde?o (Lopatarco) supro, Gorenjske registrske, ko je bil celo na Jap meetu se mi zdi? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 4. januar, 2011 Prijavi Napisano 4. januar, 2011 Da mal Uklopkota podra?im http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4379949&show=1 ..ok s ceno pretirava na polno, jest bi mu dal max 11t eur Citiraj
jures Napisano 4. januar, 2011 Prijavi Napisano 4. januar, 2011 Da mal Uklopkota podra?im http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4379949&show=1 ..ok s ceno pretirava na polno, jest bi mu dal max 11t eur ?pegli ziher je prej imel golfa - pa gume in feltne so ?udno majhne (zimski paket?) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 4. januar, 2011 Prijavi Napisano 4. januar, 2011 Upam da je na ?peglih samo plastika ?ez, in to rukne? dol....feltne pa no ja no. Se je ta prodajala ?e pred ?asom, je iz uvoza. Citiraj
Z M A J Napisano 4. januar, 2011 Prijavi Napisano 4. januar, 2011 Kr lu?tn mali stroj?ek! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 4. januar, 2011 Prijavi Napisano 4. januar, 2011 Da mal Uklopkota podra?im http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4379949&show=1 ..ok s ceno pretirava na polno, jest bi mu dal max 11t eur Nehi k s takimi linki ne dra?i? samo njega. Citiraj
Ploki Napisano 4. januar, 2011 Prijavi Napisano 4. januar, 2011 Nehi k s takimi linki ne dra?i? samo njega. tista k je bla,...s TAROX 6 batnimi za 8900ece vlozis se 6000e v njo (Tok ko stane ta MPS) dobis twin turbo pa plin. PA RWD in superior handling Citiraj
Symon Napisano 4. januar, 2011 Prijavi Napisano 4. januar, 2011 tista k je bla,...s TAROX 6 batnimi za 8900ece vlozis se 6000e v njo (Tok ko stane ta MPS) dobis twin turbo pa plin. PA RWD in superior handling Pomoje ?e pride? do tipa z 12.000? da lahko odpelje? avto. In pomoje stock 3MPS ravno prav zadaj RX-8 obenem pa itak manj pije ob normalni vo?nji. Pa ?emu twin turbo? Ne poznam turbo kitov za RX-8 in res mi ni jasno. Predvsem ker je Nordschleife podoben kak?ni navadni gorski cesti z vsemi tistimi spremembami vi?ine, razli?nimi ovinki.... ?eprav realno sta Megane R26 in Focus RS hitrej?a ampak je pa zato Mazda pomoje najbolj user friendly in uglajeni sleeper (5 vrat, ketna namesto jermena, najbr? nasploh bolj vzdr?ljiv avto, pa ?eprav ni toliko po?asnej?a...). No pa izra?unal sem si, da zavarovanje za katerikoli izmed teh avtov ne pride ni? dra?je kot za Cliota je pa res, da je vzdr?evanje (gume, veliki servis pri Focusu in Meganu) dra?je. Citiraj
Deeyan Napisano 4. januar, 2011 Prijavi Napisano 4. januar, 2011 Pomoje ?e pride? do tipa z 12.000? da lahko odpelje? avto. In pomoje stock 3MPS ravno prav zadaj RX-8 obenem pa itak manj pije ob normalni vo?nji. Pa ?emu twin turbo? Ne poznam turbo kitov za RX-8 in res mi ni jasno. Predvsem ker je Nordschleife podoben kak?ni navadni gorski cesti z vsemi tistimi spremembami vi?ine, razli?nimi ovinki.... ?eprav realno sta Megane R26 in Focus RS hitrej?a ampak je pa zato Mazda pomoje najbolj user friendly in uglajeni sleeper (5 vrat, ketna namesto jermena, najbr? nasploh bolj vzdr?ljiv avto, pa ?eprav ni toliko po?asnej?a...). No pa izra?unal sem si, da zavarovanje za katerikoli izmed teh avtov ne pride ni? dra?je kot za Cliota je pa res, da je vzdr?evanje (gume, veliki servis pri Focusu in Meganu) dra?je. kaj pa ?e da? v primerjavo ?e kajga STI-ja? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 4. januar, 2011 Prijavi Napisano 4. januar, 2011 kaj pa ?e da? v primerjavo ?e kajga STI-ja? ?e zdaj ne verjame?? 4x4 je zakon za ?tart in ovinke, ko se enkrat pelje? 100 ali ve? pa povzro?a nepotrebne izgube, ?e gremo v ravni ?rti. V ovinkih seveda ni primerjave, sploh sta STI in Evo izven te lige. Skoraj bi primerjal MX-5 s tvojo 323F. Lahko pa pogledamo en lu?ten dvoboj zelo, 3MPS vs 6MPS vs Focus RS mk1 vs Megane R26 vs RX8 231hp. Velika mo? Mazde 3 in manj izgub kot pri 6ki ji je kar v prid. Seveda pa kot sem rekel, na progi se vidi (?isto spodaj so uradni ?asi), da avto vseeno ni nastavljen tako ?portno R26 ali Focus RS, je pa zelo blizu. RX-8 in 6ka sta tu za primerjavo, pravi tekmeci so samo trije, vsi s prednjim pogonom Izmed vseh teh avtov pa je 3ka pomoje ?e najcenej?a za vzdr?evati, dokler seveda ne gre kaj izrednega. A je dost argumentov? Citiraj
Boss Napisano 4. januar, 2011 Prijavi Napisano 4. januar, 2011 kaj pa ?e da? v primerjavo ?e kajga STI-ja? Tole pa ni ?ist ista liga vseen Citiraj
Deeyan Napisano 4. januar, 2011 Prijavi Napisano 4. januar, 2011 ?e zdaj ne verjame?? 4x4 je zakon za ?tart in ovinke, ko se enkrat pelje? 100 ali ve? pa povzro?a nepotrebne izgube, ?e gremo v ravni ?rti. V ovinkih seveda ni primerjave, sploh sta STI in Evo izven te lige. Skoraj bi primerjal MX-5 s tvojo 323F. Lahko pa pogledamo en lu?ten dvoboj zelo, 3MPS vs 6MPS vs Focus RS mk1 vs Megane R26 vs RX8 231hp. Velika mo? Mazde 3 in manj izgub kot pri 6ki ji je kar v prid. Seveda pa kot sem rekel, na progi se vidi (?isto spodaj so uradni ?asi), da avto vseeno ni nastavljen tako ?portno R26 ali Focus RS, je pa zelo blizu. RX-8 in 6ka sta tu za primerjavo, pravi tekmeci so samo trije, vsi s prednjim pogonomIzmed vseh teh avtov pa je 3ka pomoje ?e najcenej?a za vzdr?evati, dokler seveda ne gre kaj izrednega. A je dost argumentov? Zakon stran! Sicer sm mel v mislih tanovga STI-ja, ker je HB verzija isto kot 3-jka me pa zanima kok bi se kej obnesu takle drag Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 4. januar, 2011 Prijavi Napisano 4. januar, 2011 Zakon stran! Sicer sm mel v mislih tanovga STI-ja, ker je HB verzija isto kot 3-jka me pa zanima kok bi se kej obnesu takle drag Ti glej tole MX6 vs Civic EG6. Aha torej bi rad Mazda 3 MPS vs Impreza WRX letnik 2008 z 230hp? Mogo?e proti 250hp verziji??ment, ?e ima pa Impreza 50 konjev ve?, potem pa res pusti zadaj Mazdo. Prej pa ne. Pa ?e MPS3 vs MPS6. Oba isto konjev in se to?no vidi, da med vo?njo naravnost 4x4 samo pobira konje. In dejstvo, da manj konjev pri RX-8 dejansko pomeni, slab?e perfomanse proti MPS3. Seveda so to samo ?tevilke, dosti je odvisno od (ne)sposobnosti ?oferja, obenem so to podatki za serijske avtomobile. ?e kaj? Citiraj
Deeyan Napisano 4. januar, 2011 Prijavi Napisano 4. januar, 2011 Ti glej tole MX6 vs Civic EG6. Aha torej bi rad Mazda 3 MPS vs Impreza WRX letnik 2008 z 230hp? Mogo?e proti 250hp verziji??ment, ?e ima pa Impreza 50 konjev ve?, potem pa res pusti zadaj Mazdo. Prej pa ne. Pa ?e MPS3 vs MPS6. Oba isto konjev in se to?no vidi, da med vo?njo naravnost 4x4 samo pobira konje. In dejstvo, da manj konjev pri RX-8 dejansko pomeni, slab?e perfomanse proti MPS3. Seveda so to samo ?tevilke, dosti je odvisno od (ne)sposobnosti ?oferja, obenem so to podatki za serijske avtomobile. ?e kaj? tole bo bolj po?ten dvoboj, in glejga ?menta MPS zmaga http://www.zeperfs.com/en/duel1388-1334.htm Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 4. januar, 2011 Prijavi Napisano 4. januar, 2011 ne da se mi vseh linkov klikat. sorry. prevec as far as i know, 3MPS odnese RX8 na ravni crti, kaj se pa na ovinku zgodi je pa druga zgodba Citiraj
Symon Napisano 4. januar, 2011 Prijavi Napisano 4. januar, 2011 ne da se mi vseh linkov klikat. sorry. prevec as far as i know, 3MPS odnese RX8 na ravni crti, kaj se pa na ovinku zgodi je pa druga zgodba Sem ?el malo brskati...3 MPS-------------RX8Top Gear 1'32"00-------------1'31"80Auto Zeitung 1'47"50-------------1'47"20Tsukuba 1'10"27-------------1'09"78Hockenheim short 1'19"60-------------1'19"60Sachsenring 1'47"25-------------1'47"80Laguna Seca (offical Mazda course btw )1:50.38-------------1:50.42Virginia International Raceway3:16.00-------------3:16.70Oschersleben 1'52"34-------------1'56"14 (??) Na kratko... Razlika je minimalna, je pa MPSka bolj pro?na (in ima celo ve?jo kon?no) kar pomeni, da v ovinku je RX-8 res malo hitrej?a ampak kaj kmalu jo spet MPS dohiti. Za pogledat to rabi? samo tole klikniti, da vidi? v ?em je fora. Citiraj
Deeyan Napisano 5. januar, 2011 Prijavi Napisano 5. januar, 2011 spet ena neumna ideja kok bi se kej RX-8 obna?ala z MPS motorjem? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 5. januar, 2011 Prijavi Napisano 5. januar, 2011 Zanimivo jutranje branje! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Marko_mx-3 Napisano 5. januar, 2011 Prijavi Napisano 5. januar, 2011 spet ena neumna ideja kok bi se kej RX-8 obna?ala z MPS motorjem? ?e ima? vsaj +15k ? bi pa mogo?e ?lo Citiraj
Symon Napisano 5. januar, 2011 Prijavi Napisano 5. januar, 2011 spet ena neumna ideja kok bi se kej RX-8 obna?ala z MPS motorjem? Zakaj bi metal notri 2.3 ?e lahko da? turbino na RX8 motor? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.