Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

hehe kaj pa ?trom pa to? druga?e sem bolj mislil kako je kaj s tako starimi avtomatskimi menjalniki.. verjetno tut nima mo?nosti da useen sam ?ala? (tiptronic al kako se ?e temu re?e).

Na?eloma pa bi kar mel avtomatika :P

aja elektronika. to pa nevem.. ampak pomoje je te?ji del mehanika. :)

je pa v6k avtomatikov pomoje pri nas kar malo. kak 1.8 se se najde to je pa tut to

Napisano

Ra?unaj ?e 20 - 30% davka na to vrednost in ?e kaj se najde. Hitro pride? na cca 1000? vi?jo ceno

Za to je ?e poskrbljeno :prstgor:

Druga?e pa koker pravim mi di?i avtomatski menjalnik, sam kokr sm sli?u te tastarej?i avtomatiki naslploh menjajo dost na grobo, nevem kako je pri mazdi, tko da bom vrjetn kr manuala uzeu :P

panoramska.jpg
Napisano

Gotovo so to ?isti posli ja. :blush:

oooooo poglej poglej moj ukraden BMW se prodaja :harhar:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Kit car :) samo sestavlja? :) Ima? m3 zunanjost, notri be? navadno ali obratno, konzolo brez aluminija armaturko z alumijem...lahko si da? pa kot se vidi na levi strani, leder rde?i naslon za roko in potem prodaja? kot unicat oprema :bravo:

Evole kompleti :)

http://www.avto.net/avtobum/

..?e bi bile mu?ke si pomoje tega nebi upal iti :) zgleda se je potrudil pa mal sestavljal. Sploh pa zadnja havba od Audija...dobi? ?e napise gor :) :) :) ...zgleda da so rabljene zadeve

Napisano

neznancu ?elim prodati avto v tujino verjetno BIH in on ga ?eli odpeljati dom z mojimi tablicami

Kako to re?it, da me ne napizdi?

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Se strinjam z Labijem, lahko da je po?tenjakar lahko da ni. Kolega je pred leti "pod lipco" prodal avto in pustil da se s tabilacimi odpeljejo, bili so Ukrajinci. No ?ez mesec dni jih je dobil po po?ti :) ...pa? neki po?teni delav?ki, jih je ceneje pri?lo da so avto kupili se gor odpeljali in ga tam ?e prodali :)

Napisano

jst sm nissana prodal rusu...mo?akar je bil fer in se je dr?al dogovorjenega...v parih dneh sva mela vse zrihtano, samo predhodno je treba vse spravit ?rno na belem...ne se pustit pregovort na te fore ala pusti mi zavarovanje do bosne pa ti prnesem pol vse nazaj...pa ?e se po poti kej zgodi, misli? da bo mo?ak tolko fer da nebo pol vsega uturil tebi?

naredi tako kot ti je rekel labi ;)

Napisano

Ne samo to - 1.4 mlin?ek s 75KM pa 100kil plastike + 100 kil fr?terkerije. To je pa res nepremi?nina.

33112_1.png

Napisano

Zakaj ima ?asopisni papir zadaj za mre?ico v prvem odbija?u?? ?zmeden?

Sicer pa ni zgre?en avto, res je "?koda VTi-ja" za tako predelavo ker bi bil tudi 1,4 ?isto dovolj. Ampak, ?e ne bi imel zadaj na boku in na haubi ?udne luknje ter bi imel kak?ne druge feltne (mogo?e celo colo ve?je kar redko re?em!) bi mi bil ?isto v?e?. :blush: Kot celoten styling projekt, ne kot nekaj s ?imer bi se vozil v slu?bo ali na Racelandu seveda.

Napisano

deeyan: pa ta ma vsaj 161hp.. :D

tist golfi? jih ma 74. ta motor sm js vozu (v beetlu) to ne gre NIKAMOR. :D RPM ma do 6000, redline pri 5 pa se neki, to je skor ko dizl z obrati pa navor ko wankel. :D

boss: +18" felge :D :D

res noro, js sm skor krepnu od smeha. pa se "potreben je licarja". pa JEBENE 4CUKE JE :D

Napisano

ja nima? kej - plastika je danes draga, ap fr?tekarija tud, pa 18" colske pa poln tank... :hudicek:

33112_1.png

Napisano

Zakaj ima ?asopisni papir zadaj za mre?ico v prvem odbija?u?? ?zmeden?

Sicer pa ni zgre?en avto, res je "?koda VTi-ja" za tako predelavo ker bi bil tudi 1,4 ?isto dovolj. Ampak, ?e ne bi imel zadaj na boku in na haubi ?udne luknje ter bi imel kak?ne druge feltne (mogo?e celo colo ve?je kar redko re?em!) bi mi bil ?isto v?e?. :blush: Kot celoten styling projekt, ne kot nekaj s ?imer bi se vozil v slu?bo ali na Racelandu seveda.

poznam prej?njega lastnika tega avta, ki je bil bel in je tekmoval z njo na dragih, on je dal gor samo prednji odbija?, ki mi je v?e?en, zadnji odbija? mi sploh ne sede in pa ?e omenjene izbokline na bokih tut ne, druga? bi bla lepa. Pa tolk informativno, tukile so kilometri dol zbiti. ;)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Res je, točno tam. Z polnovzmetenim električarjem je res gušt vozit po makadamu. Sicer pa sem šele danes ugotovil, da lahko motorju na kolesu nastaviš navor s pomočjo aplikacije na telefonu in moč kakor sam želiš. Bomo videli, kako se bo obnesla nova nastavitev.  Mimogrede, tisti čudovit plavi avto na sliki  je Porsche GT3. Ravno je parkiral, ko sem slikal. 
    • Jaz sem sam uvozil 3 zase in 2 za kolega. To je tako enostavno da ne rabis nikogar, lahko ti pomagam.   Ce si napisal vec kot 6000km in vec kot 6 mesecev zato, da se ne smatra kot nov in da ne placas ddv je prav, imas pa tudi moznost da kupis popolnoma novega brez ddv v eu in potem placas ddv pri nas (mora biti nov od zastopnika)   Motor ni tezko pripeljat (mam tud prikolo) ti bi pa priporocal Italijo.   Kateri motor si pa gledal?
    • Aha zanimivo. Tudi moj ni imel wifi in BT kartice...rabljene oz. nove so se mi pa zdele predrage. Tako,da sem preko alija za 4€ kupil mini usb k ima wifi in BT in zaenkrat dela odlicno. Prav tako ni imel SSD kletke (10€ ali). Kar se pa DP-ja tice sem pa za 5€ dobil kabel DP to hdmi (3m) in dela bp. Podpira pa 4k@60hz oz. 1080@120hz. Serijsko je bil notri samsung DDR4 8GB, katerega sem za 15€ prodal in za 20€ dobil komplet 2x 8GB DDR4 samsung ram. CPU je i5-6500T.        
    • Ne,ni imel...pa sem za 31€ kupil rabljen set...dela BP😃👍 Tega Lenovo Full WLAN Wi-Fi Kit 04X2735 00XJ019 00JT480 M900 M700 M715 M600 OFFERS OK WWW.EBAY.DE FRU's04X2735 / 00XJ019 / 00JT480. - WLAN card -FRU : 00JT480 (Note - exact WLAN card model numbers may vary but all are genuine...  Je imel tudi samo en RAM z 8GB,pa sem za 40€ kupil en par,tako,da so ziher identični,in je edaj 16GB in dvokanalni dostop. Tele Samsung 8GB DDR4 2133MHz Laptop RAM SO-DIMM 2Rx8 PC4-2133P-SE0 M471A1G43DB0-CPB WWW.EBAY.DE Frequency: 2133MHz. Application: Laptop. Module specifications: 260pin. Item specifics. Function: NO ECC. Type: M471A1G43DB0-CPB. In za slabih 15€ še razširitveni modul za HDMI...k itak ima že dva DP izhoda. Tega https://www.aliexpress.com/item/1005006389008948.html?spm=a2g0o.order_detail.order_detail_item.3.1817f19cXkOH7o Obstajajo namreč moduli za HDMI,DP in USB-C (podatkovni+Video)...pa mi je USB-C brez veze,ker bi moral imeti tak kabel... Npr. če kam greš-skoraj vsepovsod po hotelih ipd. je kak TV z HDMI vhodi. Obstajajo pa še za USB-A (2.0),serijski port in VGA...res "malo čudo" kar je Lenovo tu skupaj "spacal"😄 Npr. tukaj dobiš https://www.aliexpress.com/item/1005005685685164.html?spm=a2g0o.detail.pcDetailTopMoreOtherSeller.5.5a78mbX7mbX7XU&gps-id=pcDetailTopMoreOtherSeller&scm=1007.40196.366991.0&scm_id=1007.40196.366991.0&scm-url=1007.40196.366991.0&pvid=82077ff5-d414-442f-90c4-95db23e7b44a&_t=gps-id:pcDetailTopMoreOtherSeller,scm-url:1007.40196.366991.0,pvid:82077ff5-d414-442f-90c4-95db23e7b44a,tpp_buckets:668%232846%238112%231997&pdp_npi=4%40dis!EUR!17.03!17.03!!!17.52!17.52!%40211b615317317909392347274efe1e!12000034006833853!rec!SI!720042727!XZ&utparam-url=scene%3ApcDetailTopMoreOtherSeller|query_from%3A   Tako je sedaj "spimpan do kraja"...čeprav bi lahko dal novejši Wifi+Bt kartico,samo najboljše so takoj 50€+,kar se mi pa zdi malo "mimo" pri takem "stroju"...dela BP,Wifi tudi...za tak PC-polna kapa. Orico je skoraj 4xhitrejši od tega "poceni" Kingstona pri pisanju,pri branju sta pa približno enaka...boot-a v 32s z Win-10Pro,Office in nekaj programi...čist dost kot rezerva ali za mulca in šolske naloge.   Ta tvoj je novejši,in ima boljši chipset,ki ima dovolj pasov,da so lahko to realizirali PCIe M.2...ta v mojem pa jih nima dovolj,in ne gre drugače kot pač le SATA.    
    • Super opis. 👍   Res je. Giulietta ni bla tako čudovita. Hibridne turbine so naredle še 1x korak naprej.   Če je 150KM motor, je navor isti, konji pa se pro 4.5 rpm posekajo. Tak da, dokler ga ne ženeš, sta identična.   Še druga raketa:   Ima še 10s overboosta na 304 NM(če je olje toplo, ne prevroče in gorivo ok kvalitete) od 3 predstave navzgor med 2000 - 4000.   Meni je res fascinantno, kaj so uspeli spraviti iz 1.5 in 1.6 motorjev In kljib temu zagotoviti neko "normalno" življensko dobo.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.