Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi!

Ustvari kratki URL

ReDevil

Priporočeno sporočilo

A to je tale ki ste ga s skupnimi mo?mi rihtal? :P

Fletn stroj, pa zna bit en najhitrej?ih avtov na na?ih cestah! :jupiii:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ja to je ta. Ni najhitrej?i je pa ?e z 360-370 konji ?el v?tric z novim E92 M3 SMG (re?eval ga je ravno SMG!). Zdaj z 400 konji ?e niso probali, bi mu pa mogel uiti. Pa na?eloma tudi komaj ?aka, da bo na AC sre?al kak?nega Ferrarija ali Porscheja. :P

Prodaja ga pa zaradi tega ker mu je 2.0 preve?, bo ?el na 1.0 mlin?ke. ?e pa ne proda se ne bo sekiral, se bo ?e ?e kaj ?raufalo na tem avtu ker tole ?e ni maksimum od tega avta... :zvizga::hudicek:

PS:

1 Pojdi na stran www.avto.net.

2 klikni ikono NAPREDNO ISKANJE

3 v prvo polje TIP, vpi?i OKVARA

4 pojdi rahlo navzdol in pod PO?KODOVANA VOZILA klikni TUDI PRIKA?I.

:hudicek:
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Symon, ravno sem te hotu pra?at kako se kej pomeri z M3, se mi je zdel da ga zna celo zadaj pstit! :P:bravo:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Nisem ?el gledat sam verjetno so sami Renaulti notri :ne vem: a si to hotu povedat :hudicek:

Tako, tako. In to foro je Renaultovec napisal na Renault forum. :hudicek:

kje se je prej skrival :whatever: absolutno dober nakup :)

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4404183&show=1

Saj je fajn, je redkost, V6 motor ampak tule so ziher svinjsko dragi deli. Perfomance pa na ravni povpre?nega 2.0 dizla ker teh 160hp za tole kravo ni ne vem kaj, lega pa dvomim, da se kosa s kak?no novo limuzino. V glavnem, ne bi imel. :blush:

Symon, ravno sem te hotu pra?at kako se kej pomeri z M3, se mi je zdel da ga zna celo zadaj pstit! :P:bravo:

Ja verjetno, da mu zdaj kar uhaja kar ni tako slabo za starega Japon?ka s pol motorja od M3 (4.0 V8 vs 2.0 inline). :bravo: In kot sem napisal, tole ni maksimum tega motorja, zdaj ko je motor po?timan (ok, samo ?e kovane ojnice manjkajo) ni drago priti na 500 ali 600 konjev (turbina, injektorji, odmi?ne in ECU pa smo tam nekje). Potem se pa ?e skoraj ne boji? Provide ker ji spotoma uide?. ?zmeden?
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Simon, tole je pol res zanimivo ?e se sre?a? s takim strojem s Porschem npr. (nimam v mislih Boxterja) :hudicek:

Pa ga zakadi? zadaj, s tem da ima? avto ki je tko ene 10krat manj vreden, a vendar dobi manjvrednostni kompleks tisti v drugem vozilu! :P

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4191995&show=1

cena in potem tole:

DOPLA?ILA: navigacijski sistem, kovinska barva, dvobarvno usnjeno oblazinjenje,...

in pa najdrazji oglas na avto netu :

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3963629&show=1

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Kje je sploh kawasaki... Jaz vidim samo Maxxis <_<

Mladi perverzne?, a niso ljubitelj motorjev? :harhar::P

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4377429&show=1

"SAMO RESNI!!!" :D HAhahahah, pa ne se zajebavat! Kako naj bo nekdo resen ko pa je cena taka, da dol pade? od smeha! :rolleyes:

Mislim da je s foruma - Hotko90! :P

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.