Z M A J Napisano 4. februar, 2011 Prijavi Napisano 4. februar, 2011 Me sam zanima, ?e je kdo ?e posloval s telim prodajalcem; http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=4477928 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 5. februar, 2011 Prijavi Napisano 5. februar, 2011 A je to una RX8, ki je nekaj ?asa nazaj hotel ful ve? ke?a, da bo odprl firmo? ?e ne drugega je zdaj saj sli?ati bolj po?teno, 3500? + prevzem lizinga. Je pa v bistvu ugodna fora sli?at, ?e ima? seveda redne dohodke ker ni tako velik obrok je pa cena na koncu ?ez 10 jurjev. Citiraj
vid007 Napisano 5. februar, 2011 Prijavi Napisano 5. februar, 2011 A je to una RX8, ki je nekaj ?asa nazaj hotel ful ve? ke?a, da bo odprl firmo? ?e ne drugega je zdaj saj sli?ati bolj po?teno, 3500? + prevzem lizinga. Je pa v bistvu ugodna fora sli?at, ?e ima? seveda redne dohodke ker ni tako velik obrok je pa cena na koncu ?ez 10 jurjev. Za 7let star avto Citiraj
Deeyan Napisano 5. februar, 2011 Prijavi Napisano 5. februar, 2011 Pato, kaj je zdej to??? http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4473413&show=1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 5. februar, 2011 Prijavi Napisano 5. februar, 2011 Za 7let star avto ?akaj ?akaj, to ni 7let star KR EN avto. to je le 7 let stara RX8.sej so ?e dra?ji ?e starej?i avti. je pa ta res malo draga glede na konkurenco.. Citiraj
Z M A J Napisano 6. februar, 2011 Prijavi Napisano 6. februar, 2011 Kolega pravi, da ta?vohno RX8 kupit je, kot bi sladoled ?ez ?ipo lizu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 6. februar, 2011 Prijavi Napisano 6. februar, 2011 Glede na to, da je registracija ista je res malo bedno. ?e bi imela 130kW bi bilo pa to fajn. Citiraj
tauko Napisano 6. februar, 2011 Prijavi Napisano 6. februar, 2011 A ni tko,da po ?tevilnih debatah o tem cukru,?teje samo to,da zadaj pi?e RX-8? Citiraj
Ploki Napisano 6. februar, 2011 Prijavi Napisano 6. februar, 2011 Glede na to, da je registracija ista je res malo bedno. ?e bi imela 130kW bi bilo pa to fajn. pri triglavu je 130-150, 150-200.ni ista. Citiraj
Z M A J Napisano 6. februar, 2011 Prijavi Napisano 6. februar, 2011 190KM mo?na ni neki impresivna zadeva (sode? po stri?ku ki je Drag race vozil v SG-ju), tamo?na je pa kr na nivoju! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jstdoma Napisano 6. februar, 2011 Prijavi Napisano 6. februar, 2011 Sploh ni slab videt. Pa cena tud realna.http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4490454&show=1 Citiraj
tauko Napisano 6. februar, 2011 Prijavi Napisano 6. februar, 2011 Ammmm,motor mi je pa neki ful sumljivo znan Le kje sem ga ?e vidu? Citiraj
Z M A J Napisano 6. februar, 2011 Prijavi Napisano 6. februar, 2011 Ammmm,motor mi je pa neki ful sumljivo znan Le kje sem ga ?e vidu? S temu grdmu Fordovmu znakom! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
PATO Napisano 7. februar, 2011 Prijavi Napisano 7. februar, 2011 Deeyan, tisto ni ni? Samo tak malo za finto Sem mel nek slab teden pa me je prijelo da jo prodam...zdaj sem pa ugotovil da je to zaradi tega ker mi je dolg?as. Tako da ?e se ne najde kak zaljubljenec ostane mazda doma in se bo porihtala seveda...za tisti dolg?as pa pride domov vrjetno nekaj za obnavljat Citiraj
Z M A J Napisano 7. februar, 2011 Prijavi Napisano 7. februar, 2011 @Pato, sam sem mnenja, da je karamboliran avto ful te?ko prodat, tako da bi sam raj?i popravil tista vrata, pa potem poskusu ga zdilat! :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
PATO Napisano 7. februar, 2011 Prijavi Napisano 7. februar, 2011 Ma sej ga bom zrihtal....?e bom naredil ?e potrebno homologacijo potem ga pa tako ne bom prodal (vsaj mislim da ne) Citiraj
Symon Napisano 9. februar, 2011 Prijavi Napisano 9. februar, 2011 Kak?na je fora, da je ista Mazda 3 MPS v dveh oglasih, z dvema razli?nima cenama? Na koncu bo itak ?el za ?e manj denarja. BTW a kupi kdo Cliota, zdaj ko bo ?e avspuh po?timan? Citiraj
jures Napisano 9. februar, 2011 Prijavi Napisano 9. februar, 2011 Kak?na je fora, da je ista Mazda 3 MPS v dveh oglasih, z dvema razli?nima cenama? Na koncu bo itak ?el za ?e manj denarja.BTW a kupi kdo Cliota, zdaj ko bo ?e avspuh po?timan? prodaja ga posrednik - verjetno ra?una na kak kredit, leasing....?lovek se ga ho?e znebiti, a ne gre (za tako ceno) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Marko_mx-3 Napisano 9. februar, 2011 Prijavi Napisano 9. februar, 2011 Sam a nima mal preve? znucane sede?e za 27k km? Citiraj
Z M A J Napisano 9. februar, 2011 Prijavi Napisano 9. februar, 2011 Simon, a te mika nov stroj? Kok je pa Renolt ?e vreden, cca.? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 9. februar, 2011 Prijavi Napisano 9. februar, 2011 Po Eurotaxu pol ?ebra mla?ne vode, na autoscoutu ali mobile.de cca 7-8 jurjev, jaz pa, ?e ?e malo vlo?im bi bila za?etna cena 7000?. S tem, da je najbr? edini s celotno servisno zgodovino (imam vse ra?une od novega, vse vne?eno ?e v excel...) do danes, pa ?e naprej bo tako ostalo. In malo je takih RSov, ki so pravilno in redno servisirani. ?eprav na zavitih progah 3MPS sploh ni dosti hitrej?a kot moj Clio, drugo je, ?e je kak?na dolga ravnina. Marko usnje je jeba, ?e ni pravilno negovano. Saj o realnosti kilometrov bi se mogo?e dalo izvedeti na servisih, kolikor vem imajo Mazde elektronske servisne knji?ice? :ne vem: Citiraj
Boss Napisano 9. februar, 2011 Prijavi Napisano 9. februar, 2011 Kak?na je fora, da je ista Mazda 3 MPS v dveh oglasih, z dvema razli?nima cenama? Na koncu bo itak ?el za ?e manj denarja.BTW a kupi kdo Cliota, zdaj ko bo ?e avspuh po?timan? Oh obup od obupa kako navigacijo ima pa jo ?e omenja jo v naslovu. Tako konjske zadeve pa ?e nisem videl - raj bi jo skril bi bilo ve? efekta. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 9. februar, 2011 Prijavi Napisano 9. februar, 2011 Dvopodro?na klima ? dream on..... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.