Z M A J Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 Prevoz ziher nebi smel bit 1000?, bi pa poskusil dobit ene slo papirje in naredit menjavo ?koljke. Kolega je imel papirje od obi?nega avta in je najprej naredil zamenjavo ?koljke, nato pa ?e motorja. Han?o npr. ma ene, kokr vem! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Marko_mx-3 Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 Najprej se je treba pozanimat, kak?ne papirje je treba in potem v akcijo za avtom. Kako more biti kupljen avto (da pi?e v pogodbi avto za dele) ...... Citiraj
Symon Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 "Menjava ?koljke" bi moglo iti ?ez. ?e ne pa menjava ?tevilke ampak to nisem jaz rekel. Citiraj
Hanco Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 Han?o npr. ma ene, kokr vem! ??? ne okol govort Citiraj
Z M A J Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 ??? ne okol govort Mogo?e ?e men prov pride! :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 "Menjava ?koljke" bi moglo iti ?ez. ?e ne pa menjava ?tevilke ampak to nisem jaz rekel. tut to smo ?e delal Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 ebay oglas za RX 8 felne hitro Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 Teli stroj?ki so mi noro v?e?, mogo?e mogo?e (?ez ?as) ... http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4656806&show=1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...amp;tabNumber=2 Vidu to ?udo tehnike dons v BTC-ju kolk je teh pri nas?? prvi? sm ga vidu. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...amp;tabNumber=2 Vidu to ?udo tehnike dons v BTC-ju kolk je teh pri nas?? prvi? sm ga vidu. ?e prav vem 3je: en ?rn nekje na gorenjskem, drug ?rn in rde? sta pa na ?tajerskem Zvok ima fenomenalen, ?e posebej ko ga na polno nahodi Citiraj
Deeyan Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 wooooooooooaaaaaaaaaaaah 2. sanjski avto Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 wooooooooooaaaaaaaaaaaah 2. sanjski avto moj tut. prvi je RX7 twin turbo. drugi je Nissan GT-R. Citiraj
Grega_ Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 ?e prav vem 3je: en ?rn nekje na gorenjskem, drug ?rn in rde? sta pa na ?tajerskem Zvok ima fenomenalen, ?e posebej ko ga na polno nahodi ?al je bil ugasnjen in parkiran do tablce mi pa sploh ni ratalo pridt...samo se mi je nekako LJ zdel da je Citiraj
Deeyan Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 moj tut. prvi je RX7 twin turbo. drugi je Nissan GT-R. celo prvega mama istega Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ninja Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 Jest sem tut GT-Ra vidla ... prej?nji torek v centru se mi zdi Na?alost tut parkiran. Ko pa uleti ta zadeva mimo tebe po AC na ful, se pa tut lahko samo pokaka? v hla?e Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 5. april, 2011 Prijavi Napisano 5. april, 2011 Jest sem tut GT-Ra vidla ... prej?nji torek v centru se mi zdi Na?alost tut parkiran.Ko pa uleti ta zadeva mimo tebe po AC na ful, se pa tut lahko samo pokaka? v hla?e Ah sej ?enske mate ob?asno neke "plenice" in v takem primeru ?e se ?e ne poserje?, se lahko brez skrbi malo polula?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 5. april, 2011 Prijavi Napisano 5. april, 2011 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4646264&show=1 ....prevzem Leasinga a ne? Ker se mi zdi malo prepoceni...ali pa?? Citiraj
jures Napisano 5. april, 2011 Prijavi Napisano 5. april, 2011 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4646264&show=1 ....prevzem Leasinga a ne? Ker se mi zdi malo prepoceni...ali pa?? Hja al pa ne, ker po 3h letih ima mogo?e samo ?e toliko za pla?at, pa bi se ga rad znebil.....verjetno ne sfolga benz ali bo pa novega vzel naprej.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 5. april, 2011 Prijavi Napisano 5. april, 2011 Uf kok je lepa, ?koda da je bela a ne Labi? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 5. april, 2011 Prijavi Napisano 5. april, 2011 jeste pa se gta oprema ima nekaj motecih elementov: maska je kic, pedali so kic, in delno crne sipe so tud mim ima pa nekaj kar je boljs kot vse drugo: sedezi so zakon, skoda, ker ne morem takih posebej narocit Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
iceman22 Napisano 5. april, 2011 Prijavi Napisano 5. april, 2011 jeste pa se gta oprema ima nekaj motecih elementov: maska je kic, pedali so kic, in delno crne sipe so tud mimima pa nekaj kar je boljs kot vse drugo: sedezi so zakon, skoda, ker ne morem takih posebej narocit Labi sj ce bos ti imel ful usnje lahko zamenjava:) k meni niso glih najbolj vsec. Sam ti mas gt opremo ane?kdaj dobis avto? Citiraj www.trziskisladoled.si
LabiGT Napisano 5. april, 2011 Prijavi Napisano 5. april, 2011 ne ne jaz bom mel TE opremo... zici so taki tekstilni, nikakvi, razmisljam, da bi poklical mal kakega avtotapetnika, pa mi naredi usnjene... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 5. april, 2011 Prijavi Napisano 5. april, 2011 Men se me?a k tole gledam, ?e moja ena ljub?ih barv; http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4697617&show=1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 5. april, 2011 Prijavi Napisano 5. april, 2011 barva je lepa... to je pa tut vse Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.