Grega_ Napisano 18. april, 2011 Prijavi Napisano 18. april, 2011 ?e ena GTA http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4750818&show=1 Citiraj
jures Napisano 18. april, 2011 Prijavi Napisano 18. april, 2011 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4585433&show=1 vozilo odli?no ohranjeno - deli in motor za 500? http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4687019&show=1za scooter.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 18. april, 2011 Prijavi Napisano 18. april, 2011 Jures, ?e bi se dal dobi Ksedosa6 V6, letnika cca. 2000, bi ?el mogo?e u nabavo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tauko Napisano 18. april, 2011 Prijavi Napisano 18. april, 2011 Tista ta rde?a lopatarca je famozna mijatica iz lahov? nasprot botane Citiraj
Ploki Napisano 18. april, 2011 Prijavi Napisano 18. april, 2011 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4585433&show=1 vozilo odli?no ohranjeno - deli in motor za 500? http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4687019&show=1za scooter.... ej, kaj ma ta en ?udn logo pa volan?? :ne vem: Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 18. april, 2011 Prijavi Napisano 18. april, 2011 ej, kaj ma ta en ?udn logo pa volan?? :ne vem: zamenjan volan je, original ni tak. Citiraj
mazdaman Napisano 18. april, 2011 Prijavi Napisano 18. april, 2011 Tista ta rde?a lopatarca je famozna mijatica iz lahov? nasprot botane Kaj slabega o njej? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
tauko Napisano 18. april, 2011 Prijavi Napisano 18. april, 2011 niti ne...no fu? menjalnik, sam je bilo ?e velik govora o njej, ker se ponavadi prov fino nastavlja, ?e se pelje? iz brnika proti mostam ne mor? da fali? Citiraj
Deeyan Napisano 18. april, 2011 Prijavi Napisano 18. april, 2011 ej, kaj ma ta en ?udn logo pa volan?? :ne vem: volan se mi full dopade, pa?e to druga? na F? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 18. april, 2011 Prijavi Napisano 18. april, 2011 volan se mi full dopade, pa?e to druga? na F? pomoje ja? sam airbaga nimas vec. vsaj zgleda ne Marko MX3: se mi je zdelo malo cudn. od kot bi pa bil? Citiraj
Jero Napisano 18. april, 2011 Prijavi Napisano 18. april, 2011 Kaj slabega o njej?Zastonj. Sem ga ?el gledat...No ja kakor se vzame?. ?e ma? v planu trackday car narest, pol bi ?e ?lo. ?e se pa misli? z avtom vozit, pa rabi? ?e ene 2 do 3k, ker je streha zani?, bremze spredaj zani?, avspuh zani?, gume zani?, na pragovih ga na?enja rja, ?trihan je bil okol in okol, spredaj je bil butnjen (pomoje do kilerja), na levem boku je butnjen, voznikov sede? je strgan, motor je poscan okol in okol, pa ?e kak?na malenkost ki se je zdejle ne spomnim. Ima pa avto alu kiler, pa mo?akar ma en kup ra?unov s servisov, tko da servisiran je kar bil, to sta pa v mojem mnenju edina plusa tega avta. Oziroma na kratko; taprav za v kose... Citiraj
Z M A J Napisano 18. april, 2011 Prijavi Napisano 18. april, 2011 @Jero, glede na tvoj Antirust Miata projekt verjamem da si ?el v detajle pri plo?evini! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 18. april, 2011 Prijavi Napisano 18. april, 2011 pomoje ja? sam airbaga nimas vec. vsaj zgleda ne Marko MX3: se mi je zdelo malo cudn. od kot bi pa bil? eh pol je BV Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Marko_mx-3 Napisano 18. april, 2011 Prijavi Napisano 18. april, 2011 pomoje ja? sam airbaga nimas vec. vsaj zgleda ne Marko MX3: se mi je zdelo malo cudn. od kot bi pa bil? Tole je pomoje kak aftermarket tipa A3M Citiraj
mazdaman Napisano 18. april, 2011 Prijavi Napisano 18. april, 2011 Sem ga ?el gledat...No ja kakor se vzame?. ?e ma? v planu trackday car narest, pol bi ?e ?lo. ?e se pa misli? z avtom vozit, pa rabi? ?e ene 2 do 3k, ker je streha zani?, bremze spredaj zani?, avspuh zani?, gume zani?, na pragovih ga na?enja rja, ?trihan je bil okol in okol, spredaj je bil butnjen (pomoje do kilerja), na levem boku je butnjen, voznikov sede? je strgan, motor je poscan okol in okol, pa ?e kak?na malenkost ki se je zdejle ne spomnim. Ima pa avto alu kiler, pa mo?akar ma en kup ra?unov s servisov, tko da servisiran je kar bil, to sta pa v mojem mnenju edina plusa tega avta. Oziroma na kratko; taprav za v kose... hvala za info Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 Potem takem se spla?a dilat za kake 500? in ga imeti za razdirati.... Group buy? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jero Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 Potem takem se spla?a dilat za kake 500? in ga imeti za razdirati.... Group buy? Ma jz bi ga ?e odpelu, ?e bi bil 1.8, tko mi pa 3/4 stvari ne pa?e, kar pa ?e pa?e, je pa na mojem cool Pa dvomim da ga bo stric dal za kej manj kot 900?, razen ?e ga nebo prodal ene pol leta. Citiraj
Z M A J Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 Hehe, 500? je res mal nizka! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jero Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 Hehe, 500? je res mal nizka! V realnem svetu prov veliko ve? ni vreden. Citiraj
Gustav Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 mora? razmi?ljat po avdijevsko..... Pri dnevni svetlobi, audi ima seveda senzor za svetlobo (lu?i) bi se javilo na Audi LCDju: - ali ste prepri?ani da ?elite podnevi aktivirati dolge lu?i?YES NO - klik na YESProsimo najprej deaktivirajte audi dnevne LED lu?i, kajti dolge lu?i ne delajo v kombinaciji z dnevnimi - ?Elite deaktivirati dnevne LED lu?i?YES NO - klik na YESProsimo aktivirajte zasen?ene lu?iYES NO Pri temi - aktiviran senzor za svetlobo in v?gane zasen?ene lu?i Voznik poblenda: - Prosimo potrdite da ste v nevarnostiYES NOKa bi jim delu s tem AUDI knofkom na sredini Sama fovsija vas je Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
jures Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 Sama fovsija vas je al pa tud ne.....saj nekateri uporabljamo to tehniko (res da preko vAGa) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
rendy Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4585433&show=1 vozilo odli?no ohranjeno - deli in motor za 500? kaj je s tem avtom? bi biv za uporabo? sm ga klicu pa je reku da ma italjanske papirje pa da je treba delat homologacijo.se spla?a? Citiraj
jures Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 kaj je s tem avtom? bi biv za uporabo?sm ga klicu pa je reku da ma italjanske papirje pa da je treba delat homologacijo.se spla?a? uf te?ka euro pa to Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ploki Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4578738&show=1 ka je ze s stajerci? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.