Deeyan Napisano 19. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 19. april, 2011 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4578738&show=1 ka je ze s stajerci? z amlo truda se da zlo lepo ven nardit Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 20. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 20. april, 2011 Men je tale zadnji odbija? noro v?e?en, ampak cena pa visoka za tak letnik! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
rendy Napisano 21. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2011 jo?a kaj pa tale?ga ker mogo?e pozna? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 21. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2011 Rendi, tole je taka cena pomoje, da lohk ?param ?e leta! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 21. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2011 jo?a kaj pa tale?ga ker mogo?e pozna? ha ha nekaramboliran - ajvar ma pa njegovo haubo Prodaja se ?e ve? kot 6 mesecev, po moje ?e kdo pride s cashom ne preve? velkim odpelje okol 15k maximalmo!!! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 21. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2011 Prodaja se ?e ve? kot 6 mesecev, po moje ?e kdo pride s cashom ne preve? velkim odpelje okol 15k maximalmo!!! ?e bi jih le imel. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 21. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2011 Neb dav tok za avto (se mastno zapufat pa to), ajde lohk je kakmu gospodinu ko mu to pomeni 2-mese?no pla?ico! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 21. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2011 Hehe, ampak klele gre? do njega, ga resno pogleda? in re?e?, ?e je sigurno nekaramboliran. Pol mu pa sam poznavalsko pove?, da se iz aviona vid, da je havba menjana in na novo ?trihana. Me zanima kako faco bi naredu? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Andriy Napisano 21. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2011 O spet ena MPS-ka pozna kdo, ker zdaj so ?e mene dlani zasrbele da bi malo kupoval pa prodajal http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4760764&show=1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tauko Napisano 21. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2011 O spet ena MPS-ka pozna kdo, ker zdaj so ?e mene dlani zasrbele da bi malo kupoval pa prodajal http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4760764&show=1 Tut to je ena od famoznih MPS, k je blo ?e marskaj povedanga in dostikrat opa?ena na cesti...drga? se nahaja na poljanski v ljubljan in ponava ma ttrugo gor bo NINJA kej ve?povedu,k bo tole vidla Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 21. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2011 O spet ena MPS-ka pozna kdo, ker zdaj so ?e mene dlani zasrbele da bi malo kupoval pa prodajal http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4760764&show=1 Ha ha to je moj zasledovalec - pa celo trugo je dal dol, prtlja?nika pa ne....za aerodinamiko... huda cena - se da pol za 10500 dobit? Xenonski in bi-xenonski ?arometi- Head-Up display- Adaptive light / dimani?no prilagodljivi ?arometiavtomatska klimatska naprava- klimatska naprava - 2 conskatempomat- tempomat / Adaptive Cruise Control / Distronic- stre?ne sani wtf IN PA ZMAGA PO CELI ?RTI:Oblika: limuzina (6 vr.) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 21. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2011 huuudo... HUD ma... right... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 21. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2011 Tale je s Poljan ja...sem jo ve?krat videl ko sem ?e?l k ?ingi?em na pećeni pićanec Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Andriy Napisano 21. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2011 mogo?e kdo ve a ima MPS-ka ?e novega lastnika ker ni ve? oglasa Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jest Napisano 22. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. april, 2011 Tut to je ena od famoznih MPS, k je blo ?e marskaj povedanga in dostikrat opa?ena na cesti...drga? se nahaja na poljanski v ljubljan in ponava ma ttrugo gor bo NINJA kej ve?povedu,k bo tole vidla Tale? Nekje v zacetku aprila je bila na Gami ... z rezervno gumo zadaj na levi strani .. Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 22. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. april, 2011 Evo ga kufer gor Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja Napisano 22. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. april, 2011 mogo?e kdo ve a ima MPS-ka ?e novega lastnika ker ni ve? oglasa 2 dni nazaj je bila ?e doma. Druga? pa mislim, da je tale avto bil zaleten. Ozirom razbit zadnji odbija? tko ful in zaliman s silvertejpom pol leta Pa mal je obdrajsana. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 22. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. april, 2011 ?e je bil odbija? poliman pol ni bil hud karambol tako, da ?e je samo to te?ava je le ta zanemarljiva. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 22. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. april, 2011 ?e Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 22. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. april, 2011 saj pravim "?e" - dobro oko, merilec laka, zakitani spoji ipd pa so najbolj?e oro?je pri ugotavljanju dejanskega stanja avtomobila. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 22. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. april, 2011 Ja bohpomagi, aje lohk avto u bl groznem stanju??? http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4732327&show=1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 22. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. april, 2011 Ja bohpomagi, aje lohk avto u bl groznem stanju??? http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4732327&show=1 ima bratranca, ki je enakovreden ?eprav ne butnjen...http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4552696&show=1 jo?a!!!http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4516843&show=1 avto ima ugrajenu homologiranu plinsku napravu.servisiran na poobla?ćenom servisu. moznost menjave za E220 ali E270 letnik 2002.naprej, z mojim dopla?ilomAmpak zdej je ?e konec Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 22. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. april, 2011 Jure, sm porajtu tega, itak sem dav ve?krat kot iskalni kriterij vsa LPG vozila, preko letnika 2000! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 22. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. april, 2011 Jure, sm porajtu tega, itak sem dav ve?krat kot iskalni kriterij vsa LPG vozila, preko letnika 2000! garant taxi Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 22. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. april, 2011 Hehe, ?edalje bolj razumem izraz "?tajerski styling/tunning" Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.