KAALman Napisano 12. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 12. junij, 2011 Vi imate itak neki tunane avte in nimat to?nih podatkov o perfomansah svojih avtov. Jaz pa lahko re?em, da bi jo po?il dol. aha... pri bremzanju si pa 30 cm spredaj Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 12. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 12. junij, 2011 aha... pri bremzanju si pa 30 cm spredaj ?e bi imel ?e vedno tavelike bremze bi tudi tu spu?ila. Pri tamo?ni je pa hecna razporeditev, ni dosti razlike in je samo vpra?anje v kateri prestavi ima kdo ker je 2.0 izgleda dosti bolj pro?en. Bremze ima pa tamo?na oreng. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 12. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 12. junij, 2011 Jokcite. Duel : Mazda RX8 vs Mazda 6 MPSDuel : Mazda RX8 vs Mazda 6 MPSDuel : Renault Clio II RS3 vs Mazda 6 MPS Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 12. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 12. junij, 2011 Jokcite. Duel : Mazda RX8 vs Mazda 6 MPSDuel : Mazda RX8 vs Mazda 6 MPSDuel : Renault Clio II RS3 vs Mazda 6 MPS To je nemogo?e, Mazda 6 je dru?inski avto, RX-8 pa ?portnik od gume do antence na strehi! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 12. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 12. junij, 2011 Pa ?e tole preglejte. K L I KZanimiva konkurenca, ?e primerjamo ceno nove kante in in zmogljivost. DA nebi primerjali tegale.Duel : Mazda 6 MPS vs Mazda 3 MPS Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 12. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 12. junij, 2011 DA nebi primerjali tegale.Duel : Mazda 6 MPS vs Mazda 3 MPS mislim, da smo o tem ?e mel govora, pa? 4x4 je na ravni progi sama izguba, pa ?e la?ja je 3-jka na progi jo pa pomoje nese? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 12. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 12. junij, 2011 Rx8 je najkulej?a sodobna mazda! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 12. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 12. junij, 2011 mislim, da smo o tem ?e mel govora, pa? 4x4 je na ravni progi sama izguba, pa ?e la?ja je 3-jka na progi jo pa pomoje nese? Tud na progi bi bilo zelo blizu, oz. bi bilo vse na voznikih! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 12. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 12. junij, 2011 na ravni progi 4x4 ni izguba.. glej Lexus LFA vs Nissan GT-r kok ga v startu stegne... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Turbo Lumpi Napisano 12. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 12. junij, 2011 na ravni progi 4x4 ni izguba.. glej Lexus LFA vs Nissan GT-r kok ga v startu stegne... gt-r ma itak tolko ene elektronike, da verjetno niti neve? kdaj ma? koliko konjev na kateri gumi... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 12. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 12. junij, 2011 dobro LFA tudi ni toliko zadaj Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 13. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. junij, 2011 Saj vidi?, da je Mazda 3 MPS tudi na progah hitrej?a. ?e se komu da naj pa tule poi??e. 4x4 ima pri ?tartu najve? prednosti in seveda v hitrih ovinkih dokler je ?ofer dovolj zme?an, da ga pelje ne na limitu ampak na po?rek ?ez ovinek. Ampak ker sta oba enako mo?na je tule bolj to, kdo je bolj odfukan. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 13. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. junij, 2011 Saj vidi?, da je Mazda 3 MPS tudi na progah hitrej?a. ?e se komu da naj pa tule poi??e. 4x4 ima pri ?tartu najve? prednosti in seveda v hitrih ovinkih dokler je ?ofer dovolj zme?an, da ga pelje ne na limitu ampak na po?rek ?ez ovinek. Ampak ker sta oba enako mo?na je tule bolj to, kdo je bolj odfukan. Majstr ta link sem js nalimal ?e par postov vi?je, samo da pade? direkt na 6MPS. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 13. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. junij, 2011 Vem. Jaz sem mislil naj poi??ejo ?e Mazdo 3 MPS. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 13. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. junij, 2011 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4903134&show=1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 13. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. junij, 2011 dobre 2 jurja za RX-7 http://www.tradecarview.com/used_car/japan...a/rx-7/7216675/ http://www.tradecarview.com/used_car/japan...a/rx-7/7373309/ Matr, k gledam tole RX-7, ne morm da neb pomislu kake stroje so u?as delal. RX-7ke, 323 HB GT, pol toyota Supro, Celico GTI, MR2, micka 3000GT in pa colt/lancer GTI, subaru dobro staro imprezo WRX...dele pa sam neke elektri?ne kuhinjske aparate delajo Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 13. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. junij, 2011 GT-R ni lih elektricni kuhinjski aparat "affordable" stroja pa ni vec... 2 razloga: gas kot gorivo in gas kot plin Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 13. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. junij, 2011 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4903134&show=1 Pa vedno cenej?a so ta jajca. Edino una ?rna M3 ima ?e vedno isto ceno. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 13. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. junij, 2011 zarad tega ker so prodajalci prijazni pa vracunavajo v ceno gorivo ce ga slucajno odpeljes v ljubljano... daj to stran pa imas skoraj 3 MPS malo za salo malo za res Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 13. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. junij, 2011 Mogo?e greva z znancem tole gledat, sem ga prepri?al, da ne gleda ve? BMW, ko je tole vidu! http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4457752&show=1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 13. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. junij, 2011 11 jurjev za 7 let staro Hondo Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 13. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. junij, 2011 ja ampak ma menjalnik od CTR pa spremenjen CAI...pa se znizan je...in cesnja na torti: VTEC Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 13. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. junij, 2011 Men je hudo v?e?en avto?ek, ampak lih ene 50% previsoko cenjen! :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 13. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. junij, 2011 Men je hudo v?e?en avto?ek, ampak lih ene 50% previsoko cenjen! :ne vem: To so vse Honde. No oziroma: avti so toliko cenjeni kot so "bedaki" pripravljeni zanje dati. Saj tono pleha ko?ta isto za BMWja, Hondo ali pa Dacio a ne? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 13. junij, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. junij, 2011 ?e bi kdo kak?ne poceni Sparco ?evelj?ke. Tele sem jaz kupil. Tele so ?e ceneje. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.