Symon Napisano 10. avgust, 2011 Prijavi Napisano 10. avgust, 2011 Sva?ta se najde na avtonetu ... KLIK Tale je za vse ve?ne ?ase pogr?al sicer lep avto. Dvomim, da bo imel avto ?e kdaj lepo ?ivljenje in obliko. in ?e ena tjuning MX-3 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5048952&show=1 Tole mi je pa znan avto. O juresovih pa raje ne bi. Citiraj
Boss Napisano 10. avgust, 2011 Prijavi Napisano 10. avgust, 2011 Sva?ta se najde na avtonetu ... KLIK O my god To je pa ?e za ?tajerski tip stylinga ?isti overkill. Citiraj
Deeyan Napisano 10. avgust, 2011 Prijavi Napisano 10. avgust, 2011 O my god To je pa ?e za ?tajerski tip stylinga ?isti overkill. no, no, no druga? pa pogre?am smile-ije, ki bruhajo kar se pa ti?e unga Accorda mi je bla pa to res ena izmed najlep?ih Hond kar so jih kdaj nardil, lastnik si pa ne zaslu?i drugega kot: Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
qwerty Napisano 11. avgust, 2011 Prijavi Napisano 11. avgust, 2011 Tegale Accorda sm ?e ve?rat videl in skor armatirko pobruhal... ?e pa bi kupil tak avto p bi vpra?al ?e da original stvari zraven ker bi predelave za?gal... Zgleda ko SESALC... Citiraj If in doubt, flat out...
Jest Napisano 11. avgust, 2011 Prijavi Napisano 11. avgust, 2011 Kolega prodaja tole miato >> http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5062362 Bi imel... samo mi je malce predrago za tretji avto... pa tudi menda je fajn, ce nisi vec kot 175cm visok Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 11. avgust, 2011 Prijavi Napisano 11. avgust, 2011 Kolega prodaja tole miato >> http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5062362 Bi imel... samo mi je malce predrago za tretji avto... pa tudi menda je fajn, ce nisi vec kot 175cm visok ker ga zaradi vi?je sile ?al ne ?ena? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Don Napisano 11. avgust, 2011 Prijavi Napisano 11. avgust, 2011 Ni ga VAGa brez popravljenih km. To je verjetno najla?ji avto za popravljat, PC in 1 minuta....strela bo spet preverjene km dobil P.S. Tale me je domov opitega pripeljal po rojstvu 1. otroka pri 620.000km.... S kje pa si pol ti? ?e lahko vpra?am ... Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Jest Napisano 11. avgust, 2011 Prijavi Napisano 11. avgust, 2011 ker ga zaradi vi?je sile ?al ne ?ena? Povecanje familije ... in pomanjkanje casa za uzitakarjenje Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 11. avgust, 2011 Prijavi Napisano 11. avgust, 2011 S kje pa si pol ti? ?e lahko vpra?am ... Medvode Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
PATO Napisano 11. avgust, 2011 Prijavi Napisano 11. avgust, 2011 Po dolgem ?asu na avtonetu 323f GT http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5065484&show=1 Citiraj
Z M A J Napisano 11. avgust, 2011 Prijavi Napisano 11. avgust, 2011 5-eta?nega Accorda ?e predolgo gleda? v prednji odbija?, lahko dobi? vi?insko bolezen. Matr res je do konca uni?il eno najlep?ih hond vseh ?asov! P.S. - nekateri res ?isto ni? ne mislijo! :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
nisde Napisano 11. avgust, 2011 Prijavi Napisano 11. avgust, 2011 Da ne odperam nove teme, si bom mal tole sposodu (ker vem da je ful obiskana) A kdo ve kako pravilno odstrant pokrov?ek ogledala za mojo mazdurino? Bi mal pobarval tole zadevo da nau use ?rno Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
rendy Napisano 11. avgust, 2011 Prijavi Napisano 11. avgust, 2011 Po dolgem ?asu na avtonetu 323f GT http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5065484&show=1 ta je drga? bla maja gor, k jo je ploki gledu zase, pa je bla tut cena vi?ja, sva se z decom neki menila in mi je tut slike poslov, sam pol ni blo n? oz tega Citiraj
rendy Napisano 11. avgust, 2011 Prijavi Napisano 11. avgust, 2011 Da ne odperam nove teme, si bom mal tole sposodu (ker vem da je ful obiskana) A kdo ve kako pravilno odstrant pokrov?ek ogledala za mojo mazdurino? Bi mal pobarval tole zadevo da nau use ?rno ?e ma? tazga kot na sliki, pol sam en fin ravn ?ravfenciger uzem pa polahko dej narazn, ker ta plastika ni n? pr?ravfana, ampak je sam pripeta zravn. po?as pa previdno pa mora jit stran Citiraj
PATO Napisano 11. avgust, 2011 Prijavi Napisano 11. avgust, 2011 ta je drga? bla maja gor, k jo je ploki gledu zase, pa je bla tut cena vi?ja, sva se z decom neki menila in mi je tut slike poslov, sam pol ni blo n? oz tega Pa je kaj narobe z njo? Citiraj
nisde Napisano 11. avgust, 2011 Prijavi Napisano 11. avgust, 2011 ?e ma? tazga kot na sliki, pol sam en fin ravn ?ravfenciger uzem pa polahko dej narazn, ker ta plastika ni n? pr?ravfana, ampak je sam pripeta zravn. po?as pa previdno pa mora jit stran Jp, tak je k na sliki, FL verzija Hvala za odgovor, upam da bo lepo izpadl ko bo pobarvan Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
rendy Napisano 11. avgust, 2011 Prijavi Napisano 11. avgust, 2011 Pa je kaj narobe z njo? hmm, mende je pregnita, zadnji nosilc odbija?a je mende neki zjeban, za bol to?ne podatke pa plokija kotanktiri Citiraj
PATO Napisano 11. avgust, 2011 Prijavi Napisano 11. avgust, 2011 Aaaaa... ne sej ni sile. Samo tako spra?ujem. Za tako ceno res ne more bit nwm kaj. Citiraj
Deeyan Napisano 11. avgust, 2011 Prijavi Napisano 11. avgust, 2011 ta je drga? bla maja gor, k jo je ploki gledu zase, pa je bla tut cena vi?ja, sva se z decom neki menila in mi je tut slike poslov, sam pol ni blo n? oz tega sam cena je velik bolj? proti prej Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 13. avgust, 2011 Prijavi Napisano 13. avgust, 2011 Zelo lep avto?ek in kar zanimiva cena; http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5059964&show=1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 13. avgust, 2011 Prijavi Napisano 13. avgust, 2011 kok bi bla vredna moja mx5? A jo bos prodal? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 13. avgust, 2011 Prijavi Napisano 13. avgust, 2011 A jo bos prodal? Clovek semora ozent Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
canyon Napisano 15. avgust, 2011 Prijavi Napisano 15. avgust, 2011 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5075227&show=1tud zlo zanimiu avto sam kar mene mot je to da avta niso ?ist prebarval tko kot je treba ( pobarvan je samo po zunanji strani ) pa dec je ?ibedah vn uzeu pa use skup za?vasu ... drga? pa kr lu?tn avto http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5065484&show=1a kdo pozna slu?ajn ta avto ... vle?e me da bi neki tazga =D Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Symon Napisano 15. avgust, 2011 Prijavi Napisano 15. avgust, 2011 Ta bel je od bratov Tich, sta na forumu in sta opravila kar dosti dela. V glavnem za tak denar je tule zelo dober avto, z kar nekaj dobirimi in homologiranimi deli. Kar je veliko vredno in kdor bi rad hitro Mazdo, ne bo gledal na ?bedah in bedarije ampak kaj vse je dodatno na avtu za tak denar. Kdor se je ?e loteval kak?nega projekta ve, koliko ?asa in denarja gre notri in bo vedel, da je tole malo denarja za "veliko avta." Zeleno je ?el Ploki gledat, ?e me spomin ne vara, ni bil navdu?en. Je OK ampak lahko bi bila bolj?a. BTW, kje je ta ?lovek, kar mrknil je iz foruma? V glavnem pa fantje: samo v akcijo in nakupe strojev, ne bo vam ?al. Citiraj
PATO Napisano 15. avgust, 2011 Prijavi Napisano 15. avgust, 2011 A se je za?ela razprodaja GTjk? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.