Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

V glavnem pa fantje: samo v akcijo in nakupe strojev, ne bo vam ?al. B)

Pri meni ?ez kako leto, dve.. :D

Captain Slow za volanom.

Napisano

Sam da pride k?n pametn RWD stroj na net pa dam ?e jst svojo v prodajo :D

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

za tvojo bi biv jst interesent :harhar:

Bomo se use zmenl :bravo:

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

@Grega, men se za 7 let star avto tega segmenta (ok je 2.0 benz sicer) ne zdi glih "?ist zastonj", je pa res da si ti tukaj malo ?ustveno vpleten in ceni? svojo ?verco, tako da te zastopim, hehe :bravo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Videl tole AR v ?ivo (mislim da ima precej ve? konjev) - stroooj! :jupiii:

Napisano

Grega, ko si ravno ljubitelj Bavarie (8 let starosti), tole je ugodna cena (ima pa 335.000 km za seboj);

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4994679&show=1

oz.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5019840&show=1

Napisano

Joza bavaria ?e, samo ne 5ka (sploh stara ker mi je, pa da kdo ne bo zameru totalno ćefurska), sploh pa ne v petki 2.0 motor :whatever:

Nekako tolele, upam da bo naslednji avto :)

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5030712&show=1 (+ obvezno navigacija)

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4170059&show=1 (+ obvezno navigacija)

..mora imeti vso opremo, se pravi M paket + original navi (bolj se mi gre tukaj zaradi samega menija,radia na njej ipd, ker je res top of the top)+kravan. Se vsake toliko ?asa kak?en prodaja za primeren denar, samo kot ka?e jih kar pri sebi dr?ijo lastniki. Nekaj jih je gor, samo so bolj novi kar je pa too much zame :whatever:

Napisano

Konkretno tale Alfa je stran vr?en denar, ?e zaradi mrtva?ke barve Tudi motor ni predelan, tip je pa (vsaj meni) smotan. <_<

Jo?a mislim pa, da bi bilo tole bolj zate. :danzoman:

Ja simon, enkat sem vidu lastnika AR, men se je zdel nekak ful nadut (lahko da se motim)! <_<

Tistale LPG zadevca je sicer mikavna, ampak meni oblikovno tale alfa nikoli ni bila v?e?!

P.S. - nekako ra?unam da naslednji ali bo Wankel ali pa V6 (tiha ?elja je seveda 350Z - zaenkrat ni na realni podlagi, pri teh financah). :blush:

Napisano

Potem si pravega videl ja. :bravo:

Tudi meni GTV nekako ni oblikovno ampak ima jo znanec, gre ko sam satan (tudi po Grobniku!), jo je pa res malo navil. :blush:

Wankel fajn pije, 350Z pomoje celo malo manj ob ve?ji mo?i, je pa manj uporaben. Potem pa izbiraj. Zato imam pa preprostega Clia. :( PA ?E BENCINARJA, BUDALA JAZ!!!! :hudicek:

Napisano

@Simon, s kerim kol se pogovarjam o plehu, pa pol omenim - kaj pa 350Z? Ponavadi folk kar zavzdihne in jih odnese v mislih, hehe :blush:

Napisano

Sam nekaj v oglasu kar je napisal ne gre skupaj:

dobro ohranjen, lepo vo?en

poraba okoli 6L/100km dinami?ne vo?nje.

odli?ne vozne lastnosti

:hohoho:

Napisano

In pa na koncu UGODNO - samo ni napisal zanj ali za kupca, ker ni spet tok super ugodno! :ne vem:

Napisano

Sam nekaj v oglasu kar je napisal ne gre skupaj:

dobro ohranjen, lepo vo?en

poraba okoli 6L/100km dinami?ne vo?nje.

odli?ne vozne lastnosti

:hohoho:

To pomeni, da je lepo vo?ena ... Ker ?e bi bilo druga?e - citiram iz nekega drugega oglasa: "Lepo ohranjena, lepo vo?ena, nikoli terana, ?e vedno se lepo zavrti do blokade." :P

Na tak na?in namre? Hond?i opi?ejo ?prtno vo?njo ... :harhar:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5087898&show=1

V?eraj je imel pod opombami dopisano ?e: "Nujno prodam, ker imam ?e drug avto in mi ta le stoji na dvori??u."

Seveda, zato pa ga daj pod nepremi?nine, pa bo mogo?e ?la kam ... khmmm, mislim, jo bodo mogo?e pri?li odpeljat ... :harhar::P

I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Napisano

Tole Laguno sem pa ravno danes videl v Morav?ah na Petrolu. :hudicek:

In, si se odlo?u, da bo? zamenjal?? :vesel:

I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• A tole je blo resno al me trolaš? Kakšen zaslužek, če je to KAVCIJA? Ne resno, tole bi rad slišal, od kod ideja, da je tole zaslužek. Upam, da ti ne gre tolk slabo, da boš po cestah in smetnjakih stikal za odvrženimi plastenkami in pločevinkami.   Pa še nekaj, uvedba tega sistema in vzdrževanje je že danes ocenjena, da bo stala okoli 40m€. Računajo, da bo neunovčenih kavcij za maksimalno 6m€. Se pravi zmanjkalo bo 34m€, ki pade na pleča proizvajalcev pijač. Stavaim karkoli želite, da tega proizvajalci ne bodo plačevali iz svojih žepov in bodo ustrezno podražili pijače od 10 do 15 centov, da pokrijejo to.    Pa dajmo izračunat kaj nas vse čaka pri nealkoholnih pijačah kjer je notri sladkor ali sladila.   1. Dvig DDV iz 8,5% na 22% bo pijači, ki danes stane 1€, dvignil ceno na 1,12€ 2. Dvig cene za uvedbo dragega sistema kavcij še dodatnih 10 centov in to je 1,22€ 3. Če bo kavcija 20 centov boš v trgovini dal 1,42€ namesto 1€ kot je to danes in tukaj se še ploska, kako bomo služili, ko boš dobil svojih 20 centov nazaj. 🤡    Aja teh centov sploh ne boš dobil nazaj, ker boš seveda kupil drugo pijačo in moral položiti kavcijo zanjo. In dokler boš krožil s pijačami boš za vse, ki jih imaš doma v obtoku kreditiral proizvajalce še s to kavcijo.     Mislim, pa zaboga, dejte si tole preračunat, ker men stojijo lasje pokonci kaj bo naslednja fora kako nas bodo jebali v glavo. Zakaj, ker to je mišljen drugačen sistem, kot je na Hrvaškem, ker bo narejen tracking vsake plastenke ali pločevinke v obtoku z unikatno kodo. To bo lahko celo pomenilo to, da boš v sami trgovini oddal le plastenke, ki si jih tam kupil oziroma v najboljšem primeru le plastenke tistih proizvajalcev, ki jih tam prodajajo. Teoretično to pomeni, da recimo vzameš Sparov S-budget pa ga ne boš mogel vnovčiti v Mercatorju ampak le nazaj v Sparu. Ne vem, če vam bo takrat še tako zabavno.            
    • Po petih letih je prišel čas, da zamenjam tv. Sedanji Philips Oled ima cel kup burn-in-ov. Sicer je slika še vedno vrhunska a me tej fleki zelo motijo. Ne pomaga nobeno osveževanje.  Odločil sem se za nakup 75" - Sony Bravia 9 (qled). V bistvu je ekran sestavljen iz Micro led točk (niso organske zato ni možnosti burn - in Ima kdo že ta tv in če ja, kake so izkušnje?
    • Cedilo karteja   Cena 20€ rabljeno cedilo karterja brez tesnila   Cena 40€ Novo zapakirano cedilo karterja   Vijaki za karter 15€ 
    • To sva vozila z Etcho-jem samo po brezpotju, skoraj nič asfalta. Bili so pa to kolovozi, skoraj neprehoden gozd (srečala sva celo srno) stopnice, razrit makadam, blato... Bilo je izredno zanimivo, moramo ponovit vajo.  Bo pa Etcho stopnjeval tempo in zahtevnost proge. 
    • Narva so zakon...sem jih imel nekdaj v Daewoo Racer-ju...sicer H-4,a še stekleni žarometi👍...čist nekaj drugega k ta plastika danes.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.