Deeyan Napisano 30. november, 2011 Prijavi Napisano 30. november, 2011 Normalno. Kupi? in fura? ker ve?, da ima? stroj iz fabrke, ne rabi? ?raufati. ?e pa ?e misli?, da samo japonske avte tunajo se pa moti?. da preseneti? kakega Lambota ali pa ni?hudega slute?ega Porscheja. V glavnem kakih Symon, tega nism reku Se da pa kako Supro fajn stunat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 30. november, 2011 Prijavi Napisano 30. november, 2011 Simon, zvok je ?e 323i je kr kulski kar se zvoka ti?e (ne pa moje 4 cilindre, hehe) :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 30. november, 2011 Prijavi Napisano 30. november, 2011 Si pa poudaril, da izmed serijskih avtov sta samo ta dva primerljiva. Predelana Supra je lahko vsaka hitrej?a kot serijski M3 ampak zato sem tudi pokazal, da po drugi strani se predelujejo tudi ostali avti tako, da je to neverending spor, kaj je bolj?e. V glavnem najbolj?e je tisto za kar ima? denar in si ga lahko privo??it. S tujim kurcem bahat se je itak brezveze. Citiraj
Symon Napisano 1. december, 2011 Prijavi Napisano 1. december, 2011 Nekaj za vse ljubitelje zaplinjenih ?estakov in to celo s ?tirikolesnim pogonom. Citiraj
Z M A J Napisano 1. december, 2011 Prijavi Napisano 1. december, 2011 Nekaj za vse ljubitelje zaplinjenih ?estakov in to celo s ?tirikolesnim pogonom. Ampak v ne preve? v?e?ni pakungi (vseen bolj?e kot da je ?e karavan za povrh, hehe). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 1. december, 2011 Prijavi Napisano 1. december, 2011 jst bi mel 335i. ti bi mel i335 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 1. december, 2011 Prijavi Napisano 1. december, 2011 ka a motorolo poudarek je na i Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 1. december, 2011 Prijavi Napisano 1. december, 2011 Symon, pa ne VW-ja Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 1. december, 2011 Prijavi Napisano 1. december, 2011 Symon, pa ne VW-ja Sam po zanimive oglase sem ga dal. Citiraj
Deeyan Napisano 1. december, 2011 Prijavi Napisano 1. december, 2011 pa dober, sej bo iVarju najbr? u?e? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 2. december, 2011 Prijavi Napisano 2. december, 2011 pa dober, sej bo iVarju najbr? u?e? Pa saj je v bistvu vse kar imajo nekateri tu radi. V6, plin, 2,8, awd (quattro)... Citiraj
Ploki Napisano 2. december, 2011 Prijavi Napisano 2. december, 2011 2.8? Pf. Kot da nism n? naredu. ?e je bil prvi motor 1.5... drugi 2.5...bo tretji... (2.0 ne ?teje je kot javni prevoz) Citiraj
Grega_ Napisano 2. december, 2011 Prijavi Napisano 2. december, 2011 Vem da je Labi navdu?enc, jest pa tudi tako da za mene pa za Labija, ko na lotu kdo zadane http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5334424&show=1 Citiraj
LabiGT Napisano 2. december, 2011 Prijavi Napisano 2. december, 2011 hud je do konca ampak ima dva velka minusa...ni tezko ugant ane Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 2. december, 2011 Prijavi Napisano 2. december, 2011 hud je do konca ampak ima dva velka minusa...ni tezko ugant ane barva in??? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 2. december, 2011 Prijavi Napisano 2. december, 2011 bela plus PRND +/- za tak avto absolutno no go Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Grega_ Napisano 2. december, 2011 Prijavi Napisano 2. december, 2011 Da bi imel vsaj na volanu za ?altat pa bi blo veliko bolje...me je ?e dizcla ta mo?na kar navdu?ila, pa lepo sport izbere? in res ni ?voh M je res M, sam tak?nega pa nima vsak in ne vidi? vsak dan Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 2. december, 2011 Prijavi Napisano 2. december, 2011 Da bi imel vsaj na volanu za ?altat pa bi blo veliko bolje...me je ?e dizcla ta mo?na kar navdu?ila, pa lepo sport izbere? in res ni ?voh M je res M, sam tak?nega pa nima vsak in ne vidi? vsak dan Pa ?lovek poglej to NI M3, ampak ALPINA C3 biturbo ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 2. december, 2011 Prijavi Napisano 2. december, 2011 Pa ?lovek poglej to NI M3, ampak ALPINA C3 biturbo ! to sem mislim na Symonov post...verjetno je mislil M 3 s tismim M-om? ali pa? M kot Manual Citiraj
Symon Napisano 2. december, 2011 Prijavi Napisano 2. december, 2011 to sem mislim na Symonov post...verjetno je mislil M 3 s tismim M-om? ali pa? M kot Manual Seveda. M3 je le M3. A ima tale Alpina vsaj ?pero? Citiraj
Feri Napisano 3. december, 2011 Prijavi Napisano 3. december, 2011 zivio... kaj mislite je predrago? http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5419033&show=1 lp,Feri Citiraj ------------------------------------------------------All the way Miata :)My way is sideway
Z M A J Napisano 3. december, 2011 Prijavi Napisano 3. december, 2011 zivio... kaj mislite je predrago?http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5419033&show=1 lp,Feri Meni se zdi UGODNO, ?e je vse ok z avtom, samo fejst stestirat in kupit! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.