Symon Napisano 5. januar, 2012 Prijavi Napisano 5. januar, 2012 hudo sam kot pravim, nad 130kW ne sme bit, je pa fajn, ?e je nad 150HP, v tem rangu pa ni trenutno n? kej pametnga Hja do 150 in nek hud ?portnik, to bo? te?ko dobil... ?e je bil kak VTi svoje ?ase stroj se je ta meja pomaknila na 200hp. Citiraj
Deeyan Napisano 5. januar, 2012 Prijavi Napisano 5. januar, 2012 sej pravim, da nad 150HP more bit Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 5. januar, 2012 Prijavi Napisano 5. januar, 2012 sej pravim, da nad 150HP more bit Nad 150 in pod 180 ja, razumem. Citiraj
Gorjup13 Napisano 5. januar, 2012 Prijavi Napisano 5. januar, 2012 Sej Vti se da brez turbine ?ez 200 spravt pa noben ne bo vedu da so ble delane predelave Citiraj
Symon Napisano 5. januar, 2012 Prijavi Napisano 5. januar, 2012 A bej? no. Saj zato pa Deeyanu (in ?e marsikomu drugemu) ni zabavno ker ima vsak mulc Hondo, to je ?e dolgcajt. Citiraj
Deeyan Napisano 5. januar, 2012 Prijavi Napisano 5. januar, 2012 to?no to ampak zdej sm za?el tut to gledat, ampak pol mi bo dosadno na kake showe hodit, qrc, sam ?e ena Honda ve?... Pozna kdo te ma?incehttp://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5269334&show=1 ni dolg cajta nazaj, ko sm reku jebe? bemfla, zdej pa gledam tut za temi http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5500077&show=1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 5. januar, 2012 Prijavi Napisano 5. januar, 2012 Saj ne rabi? Honde stylat. Po drugi strani pa tut, ?e jo bo? tunal bo? prec stereotipen "naduvan Honda?". Astre ne poznam, bi znala biti kul. ?eprav styling se mi ne dopade, serijska je ?isto OK. 323f, ups 323 E46 je dober avto. Ne pri?akuj, da bo raketa ampak ?isto solidno hiter avto. Pa, ?e se da kupi od kakega "ateja" ne nekaj zrihtanega. Baje se da tale 323 motor ?ipati, da dobi kar nekaj konjev. Ker je skoraj isti motor kot v 325. Vzdr?evanje (deli) so baje cenej?i kot za ostale nem?ke premium avtomobile. Pa ?e Don bo vesel, ker bo ?e en BMWja? na Mazda forumu. Citiraj
Deeyan Napisano 5. januar, 2012 Prijavi Napisano 5. januar, 2012 sam men je avto dosadn, ?e ni n? stylan kar se astre ti?e se mi dopade samo prednji odbija?, prgovi bi letel pa dol Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 5. januar, 2012 Prijavi Napisano 5. januar, 2012 Lepo postylan E46 je le serijski M3. Citiraj
Deeyan Napisano 5. januar, 2012 Prijavi Napisano 5. januar, 2012 se ?ist strinjam, ker vse drugo, kar bo? dal na bemfla je ri? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 5. januar, 2012 Prijavi Napisano 5. januar, 2012 Evo, ?e ena varianta se mi je ponudla, vlka verjetnost, da ostanem Mazda?, ampak zaenkrat nebom n? konkretno povedu za kaj se gre Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gorjup13 Napisano 5. januar, 2012 Prijavi Napisano 5. januar, 2012 Fantje http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5530203&show=1seveda ma spvoje probleme sam tole je top Citiraj
Deeyan Napisano 5. januar, 2012 Prijavi Napisano 5. januar, 2012 waaaa, tut to bi blo za met Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 5. januar, 2012 Prijavi Napisano 5. januar, 2012 Evo, ?e ena varianta se mi je ponudla, vlka verjetnost, da ostanem Mazda?, ampak zaenkrat nebom n? konkretno povedu za kaj se gre Rx8 od Mitje? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 5. januar, 2012 Prijavi Napisano 5. januar, 2012 ne, wankla me je dobesedeno strah met, ampak, ?e bom spelu zadevo, bom zakreditiran za 7 let, kar mi ne di?i glih Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
dejanot Napisano 5. januar, 2012 Prijavi Napisano 5. januar, 2012 Cao Meni je pa ta v oci padel, predvsem mi je pa vsec tisto kar je pod pokrovom. http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4529982&show=1 LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Symon Napisano 6. januar, 2012 Prijavi Napisano 6. januar, 2012 Supro poznam, 10km stran od mene je, tip (An?e) jo ima ?e nekaj let. Citiraj
canyon Napisano 6. januar, 2012 Prijavi Napisano 6. januar, 2012 Fantje http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5530203&show=1seveda ma spvoje probleme sam tole je top tud est poznam tole supro ... je kr super avto tole ... idin kar me moti je to da ma na desni volan Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Deeyan Napisano 6. januar, 2012 Prijavi Napisano 6. januar, 2012 evo, mal sm prespal in pretuhtu in ugotovu, da to nebo ?lo gladko skoz ?ez mesce ?e bi bla par jur?kov cenej pol ja... plan je bil pa tole http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4499814&show=1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 6. januar, 2012 Prijavi Napisano 6. januar, 2012 @Dejan, s takimi dohodki ki si reku da ma? je tole oooogromno denarja za fakin pleh! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 6. januar, 2012 Prijavi Napisano 6. januar, 2012 Tole vzeti na puf je kar kriza. Saj, ?e ma? puda ene 200? ?e gre ?ez mesec. pa nekaj za bencin, pa mogo?e kak servis. Dokler ne rabi? dati 800?-100? za gume, 1000? zavarovanje vsako leto itd... Potem si lahko samo doma parkiran pa ?aka? kdaj pride ta ?as, ko bo? ves na?paran denar odkartal. Citiraj
jures Napisano 6. januar, 2012 Prijavi Napisano 6. januar, 2012 evo, mal sm prespal in pretuhtu in ugotovu, da to nebo ?lo gladko skoz ?ez mesce ?e bi bla par jur?kov cenej pol ja... plan je bil pa tole http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4499814&show=1 mal ?e po?aki, nedolgonazaj je bila 16990.....druga?e Xedos V6 za jurja je ?e Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 6. januar, 2012 Prijavi Napisano 6. januar, 2012 Tole vzeti na puf je kar kriza. Saj, ?e ma? puda ene 200? ?e gre ?ez mesec. pa nekaj za bencin, pa mogo?e kak servis. Dokler ne rabi? dati 800?-100? za gume, 1000? zavarovanje vsako leto itd... Potem si lahko samo doma parkiran pa ?aka? kdaj pride ta ?as, ko bo? ves na?paran denar odkartal. Simon, odvisno kok ima? dohodka. ?e ima? npr. Netto OD samo 600, je 200 dat stran ?e kar jebada. ?e ma? npr. Jur?ka, pol ?e gre, ?e nima ?e kake najemnine 400? za pla?evat, kar spet podere matematiko. Povzetek; pleh je SAMO pleh, ampak met ga pa mora?. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 6. januar, 2012 Prijavi Napisano 6. januar, 2012 Simon, odvisno kok ima? dohodka. ?e ima? npr. Netto OD samo 600, je 200 dat stran ?e kar jebada. ?e ma? npr. Jur?ka, pol ?e gre, ?e nima ?e kake najemnine 400? za pla?evat, kar spet podere matematiko. Povzetek; pleh je SAMO pleh, ampak met ga pa mora?. ?ivi? pa od ?esa? :ne vem: Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 6. januar, 2012 Prijavi Napisano 6. januar, 2012 Ne nisem mislu 400 najemnine da se od?teje od 600 (?e sem bil morda tako razumljen), ampak od 1000?, kar je ?e tudi dost faking situacija. :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.