Boss Napisano 22. februar, 2012 Prijavi Napisano 22. februar, 2012 Pa je vredno menjati avto z znano zgodovino za takega, ki nima znane zgodovine? :ne vem: Ne ni vredno... to so samo prebliski v glavi - morebiti ?e bi res vedel kako je bil vo?en pa ?e to je riziko. Citiraj
jures Napisano 23. februar, 2012 Prijavi Napisano 23. februar, 2012 Ne ni vredno... to so samo prebliski v glavi - morebiti ?e bi res vedel kako je bil vo?en pa ?e to je riziko. mogo?e te spet kak mulc na starih trdih gumah prepri?a (ne kli?mo hudi?a) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 23. februar, 2012 Prijavi Napisano 23. februar, 2012 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5718152&show=1 Kaj pa tole Citiraj
Boss Napisano 23. februar, 2012 Prijavi Napisano 23. februar, 2012 mogo?e te spet kak mulc na starih trdih gumah prepri?a (ne kli?mo hudi?a) Nehi no... it's not funny Pr moji sre?i bi se ?e znal res kej tazga zgodit. Citiraj
jures Napisano 23. februar, 2012 Prijavi Napisano 23. februar, 2012 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5718152&show=1 Kaj pa tole sej to boss ma Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 23. februar, 2012 Prijavi Napisano 23. februar, 2012 Jaz sem pa ugotovil, da je stanje za mazdo6 veliko ni?je kot sem mislil (odkup...)..... Anyone wants a pimped up car? Hec - prodajala se bo pred naslednjo zimo ali takoj spomladi, ko bo cena odkupa ?e ni?ja. ?as je odvisen od trenutne ponudbe rabljenih (trenutno CX-7 2.2 niti slu?ajno ne dobi? rabljen). tubi za?ni ?parat Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baby Viper Napisano 23. februar, 2012 Prijavi Napisano 23. februar, 2012 To?no vem kak?na ?alost je s prodajanjem rabljenih dizelskih ?estic. Trenutno se jih zlo velik prodaja in te?ko iztr?it kako pametno ceno.. Se bo za?el ?parat ja, proti koncu jeseni bo najbr? spet velik dela in robe za tovorit tko da ?e se kupuje kak avto, se 100% kupuje nekaj poznanega in preverjenega Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 23. februar, 2012 Prijavi Napisano 23. februar, 2012 Zelo ugodna cena (no je pa vsekakor to ?e 12 let star stroj); http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5636118&show=1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 23. februar, 2012 Prijavi Napisano 23. februar, 2012 Ta avto je vizualno hud, ampak perfomanse so pa ?iva ?alost kot pri vseh osnovnih Celicah. ?e tamo?ne niso ne vem kako razvpite. Citiraj
Z M A J Napisano 23. februar, 2012 Prijavi Napisano 23. februar, 2012 Tvoj RS3 naj bi se ravno nekje ruval s TS-ko, je pa res da ima ona itak samo 10HP ve? od Klija! http://www.zeperfs.com/duel369-1213.htm Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 23. februar, 2012 Prijavi Napisano 23. februar, 2012 Tvoj RS3 naj bi se ravno nekje ruval s TS-ko, je pa res da ima ona itak samo 10HP ve? od Klija! http://www.zeperfs.com/duel369-1213.htm A ni hecn, 10 konjv ve? pa sta tam tam (v bistvu je Clio bolj?i v pospe?kih, medpospe?kih in na progi) pa je Celica "?portna", Clio je pa sam francoski mal?ek? Aja pa ne glej pospe?kov v dolo?enih prestavah ker Clio ima 5 stopenjskega, Celica 6 stopenjskega. Tu pride v po?tev le najbolj?i ?as 80-120 in 80-180. Se pa spla?a dati motor od te Celice Citiraj
canyon Napisano 24. februar, 2012 Prijavi Napisano 24. februar, 2012 Zanimivo... BG GT tale je pa iz kamnka ... sm ?e ve?krat vidu avto na cesti pa ne zgleda tok ?voh sam ?e ga misle za tako ceno prodat ga lohk kr ozna?i za neprimi?nino ... Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
mazdaman Napisano 24. februar, 2012 Prijavi Napisano 24. februar, 2012 tale je pa iz kamnka ... sm ?e ve?krat vidu avto na cesti pa ne zgleda tok ?voh sam ?e ga misle za tako ceno prodat ga lohk kr ozna?i za neprimi?nino ... Za taki denar ne bo imel niti ogledov oglasa. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Grega_ Napisano 24. februar, 2012 Prijavi Napisano 24. februar, 2012 Za taki denar ne bo imel niti ogledov oglasa. 500 EUR ma vrh glave za tega oldtimerja Citiraj
Z M A J Napisano 24. februar, 2012 Prijavi Napisano 24. februar, 2012 Se strinjam, ?eprav sem ?e vedno FBG fan Za 1600 EUR ima? krepko izbire med BJ serijo, ki je 2 generaciji novej?e vozilo, sicer grde oblike, za moj okus totalno neposre?en, ampak ma? pa klimo, erbege in podobne dobrine itd. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 24. februar, 2012 Prijavi Napisano 24. februar, 2012 Ma po?aka? (?para?) mesec ali dva, doda? 400? in ima? ?e 323F BA V6 z ve? opreme in izbolj?ano ve?jo varnostjo. ?al tako to je in prej ali slej to ugotovi vsak. Razen, ?e ima? ?eljo imeti tastaro GT le za "oldtimerja", za vsak dan je pa ?e ?koda dati toliko denarja za tak avto. Citiraj
Z M A J Napisano 24. februar, 2012 Prijavi Napisano 24. februar, 2012 Simon, ampak pelje? se pa bolj?e z BG-jko, to bo vedel marsikdo ki se je vozil z obema, nazadnje je to ugotovil Canyon (expert za BAF serijo), ko nas je Peri?nik malo zapeljal z belmu voukom! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 24. februar, 2012 Prijavi Napisano 24. februar, 2012 @Symon, nvem kir norc bi ?ou prodat BA GT za 1k? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 24. februar, 2012 Prijavi Napisano 24. februar, 2012 @Symon, nvem kir norc bi ?ou prodat BA GT za 1k? Preberi ?e enkrat. Tale BG je 1600?, doda? ?e 400? pa zih dobi? kako BA V6 GT. Citiraj
Ploki Napisano 24. februar, 2012 Prijavi Napisano 24. februar, 2012 Preberi ?e enkrat. Tale BG je 1600?, doda? ?e 400? pa zih dobi? kako BA V6 GT. Mojo En mi je 200? ponudil pravkar Citiraj
nisde Napisano 24. februar, 2012 Prijavi Napisano 24. februar, 2012 Nkol nam pozabu k je Zeko meu BG GT. Matr je tist letel Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Z M A J Napisano 24. februar, 2012 Prijavi Napisano 24. februar, 2012 Mojo En mi je 200? ponudil pravkar 200 ali 2000?? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 24. februar, 2012 Prijavi Napisano 24. februar, 2012 200 ali 2000?? 200. +381 ne vem ka je to, neki na balkanu deeyan a si ?e kej zvedu za tisto hudo 4k ponudbo. ?e ga proda? za 5k lahk 500e obdr?i? majkemi Citiraj
Deeyan Napisano 24. februar, 2012 Prijavi Napisano 24. februar, 2012 sm mu dal tvojo cifro in smu mu ?e omenu 4.2k? @Symon, se pardoniram Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.