Symon Napisano 12. marec, 2012 Prijavi Napisano 12. marec, 2012 recimo za isti denar mas perfekten zvok in zadnji pogon: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5548172&show=1 oz hitrejsega in novejsega: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5763297&show=1 Vsaj nekdo, ki razume. Jures, Focusi in Renaulti RS so se razpasili kot gobe po de?ju, Mazdin MPS se ni tako prijel. Citiraj
jures Napisano 12. marec, 2012 Prijavi Napisano 12. marec, 2012 Vsaj nekdo, ki razume.Jures, Focusi in Renaulti RS so se razpasili kot gobe po de?ju, Mazdin MPS se ni tako prijel. izdajalci no sej jaz mam tud raje cupro ko MPS takoj. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 12. marec, 2012 Prijavi Napisano 12. marec, 2012 Men so se v veliki meri lih zaradi tega BMW-ji totalno zasrali, ker so njihovi lastniki (verjetno ne ?isto vsi, veliko pa jih je) tako arogantni, nastopa?ki in poni?evalni do drugih "manjvrednih" znamk. Eh kr neki! To se lahko govori za stare trojke in tele najcenej?e petke katere se na trgu dobijo, pa? ko tak?en avto zgubi ceno ob dolo?eni starosti, ga pokupijo "vanbaciva?i" enako lahko re?emo za a8 in s-klaso. Ne vem, ponavadi je tako, mo?nej?i in novej?i BMW, so ?e "normalni" potem se pa zadeva obrne, letijo marsikje spojleri gor, pa en hud ror pa gasa in blendat vsepovprek. Citiraj
nisde Napisano 12. marec, 2012 Prijavi Napisano 12. marec, 2012 Lep piki za mali dnar http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5767389&show=1 Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Z M A J Napisano 12. marec, 2012 Prijavi Napisano 12. marec, 2012 Lep piki za mali dnar http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5767389&show=1 A ga bo? vzel za ?parov?ka, ali si se ?e premislu, k je blo takrat tok o tem debate pol pa zgleda ni? od nakupa? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
nisde Napisano 12. marec, 2012 Prijavi Napisano 12. marec, 2012 To je eden redkih avtov k ve? ?re k moja Mazda Sicer ga ne mislm kupt, sam za nekoga k se mu jebe za porabo je tole zakon, poleg tega je pa preverjen nakup http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5719639&show=1 Tole je pa ?e bol? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
uklopko Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 cene si niti ni upal napisat! Za teh 100 jurjov raje mam GTR pa ?e ostane mi za gumo Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Grega_ Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 Samo tale M5 ima drug krog kupcev, je pa? dru?inski dirkalnik GTR-a ma? lahk sam zase pa ?e koga zraven, pol je pa po?asi konc.....Jest bi pa raje M5 imel, ?e bi imel pa ?e preve? dnarja pa GTR-a za po dirkali??u ?ez vikende Citiraj
jures Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 cene si niti ni upal napisat!Za teh 100 jurjov raje mam GTR pa ?e ostane mi za gumo ola gumo mogo?e.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gorjup13 Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 No ko je lih GTR omenjen in je ravno eden od mojih najljub?ih avtomobilov bi nekaj povedal njem. ko sem se usedel vanj je bil zic do konca nazaj, in se je skoraj dotikal zadnjih sede?ev, s svojimi nekaj manj kot 180 centimetri nisem ravno velikan pa vam povem da zica ne bi dajal kaj dosti naprej kar pomeni da so zadnji zici v tem avtu na ?alost tako uporabni kot v mojem ali v kaki mx-5, ker niti do centra ne bi mogel peljati 4 oseb, da o kak?ni dalj?i turi sploh ne sanjam, to me je kljub vsemu nekoliko razo?aralo. Bi ga pa vseeno imel, za dru?nsko limuzinco pa evo IX Citiraj
nisde Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 GTRa pokoplje vzdr?evanje. Dvomm da je pr M5 pocen, ampak na dolgi rok useeno ceneje prid? skoz Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
uklopko Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 ja itak Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
nisde Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 Reeeeeeeeeees, v GTRu ?e samo za stopinjo ?ez 160 segreje? olje v menjalniku mora? TAKOJ na servis na zamnjavo olja. Notr ga je 10L, litr je 100 ojreslavov, pa si na jur?ka brez dela Pa baje ga ni umetnost segret na tolk, Simon bi teku reku fun day on a track http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5571463&show=1 HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Baby Viper Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 Juhu, kr vinjeto ma ?e za ?ez 100 let Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
nisde Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 Avto 20 let za cajtom, pa vinjeto za 100 let vnaprej Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Deeyan Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 @Gorjup, js bi pa raj? tole generacijo EVO-ta (IV-VI) Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 14. marec, 2012 Prijavi Napisano 14. marec, 2012 Reeeeeeeeeees, v GTRu ?e samo za stopinjo ?ez 160 segreje? olje v menjalniku mora? TAKOJ na servis na zamnjavo olja. Notr ga je 10L, litr je 100 ojreslavov, pa si na jur?ka brez dela Pa baje ga ni umetnost segret na tolk, Simon bi teku reku fun day on a track Jup bojda nekaj takega ja. Neko super duper nano olje, saj v 370Z baje isto. Pa menjalniki radi grejo, ?e probava? launch control. Dokler pa gre pa gre ko pas mater. Citiraj
Z M A J Napisano 14. marec, 2012 Prijavi Napisano 14. marec, 2012 Jup bojda nekaj takega ja. Neko super duper nano olje, saj v 370Z baje isto. Pa menjalniki radi grejo, ?e probava? launch control. Dokler pa gre pa gre ko pas mater. Kasneje ko pa nekaj gre, gredo pa iz to?la ? k marijamadona. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 14. marec, 2012 Prijavi Napisano 14. marec, 2012 Prijatelj, ki dosti fura v tujini na dirkali??ih je rekel, da so ?ehi pokupili GT-Re kukr vro?e ?emljice pa nekaj ?asa so res tunali pa furali kot nori. Potem se je za?elo ?raufanje pa lomljenje menjalnikov. Je imel ponudbo, za 60.000? bi mu ga prijatelj prodal, seveda ni imel toliko denarja, ?e ne bi ?e razmislil. Citiraj
jures Napisano 14. marec, 2012 Prijavi Napisano 14. marec, 2012 Prijatelj, ki dosti fura v tujini na dirkali??ih je rekel, da so ?ehi pokupili GT-Re kukr vro?e ?emljice pa nekaj ?asa so res tunali pa furali kot nori. Potem se je za?elo ?raufanje pa lomljenje menjalnikov. Je imel ponudbo, za 60.000? bi mu ga prijatelj prodal, seveda ni imel toliko denarja, ?e ne bi ?e razmislil. mene vedno presene?a koliko CX9 vidim tam Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 14. marec, 2012 Prijavi Napisano 14. marec, 2012 Prijatelj, ki dosti fura v tujini na dirkali??ih je rekel, da so ?ehi pokupili GT-Re kukr vro?e ?emljice pa nekaj ?asa so res tunali pa furali kot nori. Potem se je za?elo ?raufanje pa lomljenje menjalnikov. Je imel ponudbo, za 60.000? bi mu ga prijatelj prodal, seveda ni imel toliko denarja, ?e ne bi ?e razmislil. mene vedno presene?a koliko CX9 vidim tam, in mi njim ?ehi Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 15. marec, 2012 Prijavi Napisano 15. marec, 2012 cena kot pri MPS http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5794927&show=1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Grega_ Napisano 15. marec, 2012 Prijavi Napisano 15. marec, 2012 O fak...pol dam mojo takoj za 8.000 eur, pa? letnik 2005 pa 87t prevo?enih...pa ?e mal mo?nej?a. Citiraj
jures Napisano 15. marec, 2012 Prijavi Napisano 15. marec, 2012 O fak...pol dam mojo takoj za 8.000 eur, pa? letnik 2005 pa 87t prevo?enih...pa ?e mal mo?nej?a. keep dreaming, trg je trenutno mrtev - pri tej ceni nikoli. Sam sem ?akal s 500? ni?jo ceno za mojo M6 od ostalih na avto netu 6.500? - ni? resnega, sedaj pa spustil na 6.000k in se dva tepeta, kdo me bo prej dobil na telefon ko z aviona pridem.... , tako da o?itno bo ?la brez problema cena je cena.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 15. marec, 2012 Prijavi Napisano 15. marec, 2012 Sej pravim, samo ne vem zakaj folk tako bolane cene nastavlja...kot da je v gepeku ?e zlato. Niso ?asi za prodajo avtov, pa zadnja leta so pri?li na trgi cenovno ugodnej?i in dobro opremljeni avtomobili in niti ne slabi. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.