Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

jebemu je lepa S2000 :)

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6080912&show=1

je PATO napisal:

MX-3 na elektriko? Bi blo zanimivo ?e bi to na forumu predstavil :P

sm si mal dopisoval s tem gospodom in se nam bo verjetno pridru?u na pikniku :bravo:

Napisano

S2000 je res brutalna lepotica, ampak za 12 let staro makino tolko ke?a, uf res so drage! :blush::aaaaa:

Bmw Hro?? - ni mi v?e?;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5886722&show=1

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
  je Symon napisal:

Poleg Integre Type R in NSX R. :aaaaa:

No tega sem pa v ?ivo videl, res je hitra zadeva. :prstgor: Glede na vlo?en denar in stanje avto je cena res ugodna.

tale pa ?e se ne motim ma od Volvota motor noter :)

Napisano

1,7t je itak od Volvota. ?e je lastnik v ekipi Cameleon pa ne vem. So pa tele predelave delali nekateri v Velenju (Renault 19, Renault 5, Megane), ?e ti kaj pomaga. Pa ker gre za dokaj zanesljive motorje je tole v bistvu dobra predelava z dosti potenciala.

Napisano
  je Symon napisal:

1,7t je itak od Volvota. ?e je lastnik v ekipi Cameleon pa ne vem. So pa tele predelave delali nekateri v Velenju (Renault 19, Renault 5, Megane), ?e ti kaj pomaga. Pa ker gre za dokaj zanesljive motorje je tole v bistvu dobra predelava z dosti potenciala.

pol pa je to tisto kot sm si mislu :D

Napisano

No ja no....slaba oprema, nova tak?na je 12500eur, res pa da ni na plin. Pod TE opremo nima smisla gledat...

Napisano
  je Z M A J napisal:

Dragec je sestavu oglas za Mx5 Lopatarco;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6109060&show=1

Sam je falil konje. :hudicek::hudicek::hudicek:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Ja takele konje ima genau MR2, ki enmal bl leti kukr tale Lopatarca! :jupiii::hudicek:

Napisano
  je Z M A J napisal:

Ja takele konje ima genau MR2, ki enmal bl leti kukr tale Lopatarca! :jupiii::hudicek:

sam MR-2-jke kokr se poka?ejo na netu ?e grejo tut :huh:

RX se mi smili, ker so mu lu?i pokradl :angry2:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6105881&show=1

Napisano
  je Deeyan napisal:

sam MR-2-jke kokr se poka?ejo na netu ?e grejo tut :huh:

RX se mi smili, ker so mu lu?i pokradl :angry2:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6105881&show=1

Prodajalec pa o?itno pol-pismen, sicer pa kake stvari je spesnil (lahko pa da niti nisem zastopu ?ist dobr kaj ?eli povedat); "najbolj raz?irjena na svetu???" Mo?no dvomim v resni?nost tega podatka, jao! <_<:cheers:

Napisano
  je Z M A J napisal:

Prodajalec pa o?itno pol-pismen, sicer pa kake stvari je spesnil (lahko pa da niti nisem zastopu ?ist dobr kaj ?eli povedat); "najbolj raz?irjena na svetu???" Mo?no dvomim v resni?nost tega podatka, jao! <_<:cheers:

Pomoje je mislu da so koloteki po?irani :ne vem:

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Napisano
  je Deeyan napisal:

WTF je to? :blink:

Lampa :aaaaa: pa pomoje nima veze z na?o mazdo. je pa zabavno

lahk pa da so jih meli v mazdi v starih avtoradijih pred tranzistorji rofl

Napisano
  je Ploki napisal:

Lampa :aaaaa: pa pomoje nima veze z na?o mazdo. je pa zabavno

lahk pa da so jih meli v mazdi v starih avtoradijih pred tranzistorji rofl

Amplifier = oja?evalnik

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• dobra Uroš, dobra 🤣   Pri tolk km bi jaz osebno dal to delat enmu profiju, ki se ukvarja s tem DPF filtri. Sploh, če imaš namen avto še met nekaj časa.   Unga pri Sežani neki hvalijo, kaj že, aja Strajnar.
    • Verjemi, da nisi edini od forumašev, ki pozna te ceste tako na Lovčen kot potem spust ali dvig iz Kotorja pa na drugo stran v Cetinje. Verjetno si mislil samostan Ostrog - been there. Pa v Nikšiču, Danilovgradu pa v nekih makedamskih vukojebcih, kjer sem pomotoma prešel mejo in se znašel v Bileči. Itd itd. Aja z prejšnjo Mazdo 6 dizel 2.0 140KM pa nikol ni bilo niti najmanjših problemov kljub temu, da ni imela hill holderja in je bila MT. Mogoče ima zasluge pri tem, da znam vozit, poznam vozilo in me ne grabi panika, ko nekaj ne gre kot sem si zamislil. Kaj pa vem ... mogoče je to vzrok in ja Črna gora mi je kr dost pri srcu - mogoče tud zato, ker spominja na Slovenijo po geografskih značilnostih.
    • Še vedno je precej več kot 20% kot nabijaš... je 37% razlike v porabi med 110 in 130km/h. OK? To je razlika a boš naredil 250km al pa 350km z enim polnjenjem. Fak osnove fizke moram klele razlagat.
    • To je asfalt, ki gre v skladu z zelenim prehodom. Prav vidiš kako se dogaja zeleni prehod. Najprej je malo plevela, potem je pa vse zeleno pa še samo brener ali pa boomefekt pomaga.
    • Pri taki kvaliteti asfalta se sploh ne čudim, da so naše ceste non-stop gradbišče...       Pri taki kvaliteti asfalta se sploh ne čudim, da so naše ceste non-stop gradbišče...       Pri taki kvaliteti asfalta se sploh ne čudim, da so naše ceste non-stop gradbišče...      
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.