Baby Viper Napisano 18. julij, 2012 Prijavi Napisano 18. julij, 2012 Nekdo je mislu, da ima BT-50 pa ga je na enmu hribu mal kipnl Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Symon Napisano 18. julij, 2012 Prijavi Napisano 18. julij, 2012 Super nakup za nekoga, ki rabi volan z airbagom ker je le ?e to celo! Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 18. julij, 2012 Prijavi Napisano 18. julij, 2012 tole pa dejansko je totalka... Citiraj
Deeyan Napisano 18. julij, 2012 Prijavi Napisano 18. julij, 2012 ?e bi bil avto direkt iz trgovine bi bil totalka Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 19. julij, 2012 Prijavi Napisano 19. julij, 2012 taprava zadeva http://www.ebay.co.uk/itm/UNIVERSAL-T3-T04...=item43b1b0e07c Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 20. julij, 2012 Prijavi Napisano 20. julij, 2012 Kaka odurna armaturka - sredinska konzola, jah no Volvak pa?; http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5221634&show=1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 20. julij, 2012 Prijavi Napisano 20. julij, 2012 Kaka odurna armaturka - sredinska konzola, jah no Volvak pa?; http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5221634&show=1 Meni je pa tale ?e v?e?, edino knofov je pri Volvotih z vsako generacijo ve?. Će pa kdo kupi tega, ki je super ugodno pa jaz kupim feltne in pride ?e ceneje ?ez. Itak so 16ke drage dimenzije, 15ke da? pa je to to. Je pa potrebno omeniti, da do 182 so imeli vsi neke ?ibke to?ke, tem naprimer lahko aksa sko?i ven, pa mislim da je menjalnik ?e malo bolj ?voh, aja pa servo pumpa ima malo pretanko cev in cvili, ni pa kriti?no to zadnje. Citiraj
nisde Napisano 20. julij, 2012 Prijavi Napisano 20. julij, 2012 Sm lih prej mal gledu tele RSe, mi je ta tud padu v o?i. Sam ?e zmer ma pogon na napa?nem mestu Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Z M A J Napisano 20. julij, 2012 Prijavi Napisano 20. julij, 2012 Prov takole ho?em; http://suchen.mobile.de/auto-inserat/mazda...Features=EXPORT Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dejanot Napisano 20. julij, 2012 Prijavi Napisano 20. julij, 2012 Prov takole ho?em; http://suchen.mobile.de/auto-inserat/mazda...Features=EXPORT zakon stroj z zeloooo lepo barvo Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Z M A J Napisano 20. julij, 2012 Prijavi Napisano 20. julij, 2012 Res je Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 20. julij, 2012 Prijavi Napisano 20. julij, 2012 Sm lih prej mal gledu tele RSe, mi je ta tud padu v o?i. Sam ?e zmer ma pogon na napa?nem mestu Pojdi peljat, sredi ovinka zategn volan pa spusti gas pa bo? videl ?pas, bo? mislil, da ima? pogon na pravem mestu. Potem pa samo volan namota? v pravo smer, nahodi? pa ?aka?, da se poravna? v pravo smer. Deeyan lahko pove kako zabavno to izgleda v de?ju. Citiraj
Deeyan Napisano 20. julij, 2012 Prijavi Napisano 20. julij, 2012 Pojdi peljat, sredi ovinka zategn volan pa spusti gas pa bo? videl ?pas, bo? mislil, da ima? pogon na pravem mestu. Potem pa samo volan namota? v pravo smer, nahodi? pa ?aka?, da se poravna? v pravo smer. Deeyan lahko pove kako zabavno to izgleda v de?ju. Ej Denis, mislit si nemore? kaka igra?ka je tale Clio, zglede ?ist nedol?n avto?ek, v resnici pa ni Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Feri Napisano 20. julij, 2012 Prijavi Napisano 20. julij, 2012 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6286244&show=1 neki novega nice Citiraj ------------------------------------------------------All the way Miata :)My way is sideway
Symon Napisano 20. julij, 2012 Prijavi Napisano 20. julij, 2012 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6286244&show=1 neki novega nice Za tak denar bo tole buti?ni avto. Pa, da se razumemo, 200hp, RWD, super igra?ka. Ampak ne za tak denar. V rangu 200hp za 20.000? dobim novega Clia Akrapovi?, ki roko na srce ni ni? po?asnej?i in je uporabnej?i za vsak dan, za ceno GT86 pa se dobi tudi Megane RS 250 CUP, ki je sploh v vseh pogledih bolj?i. Aja ne, ni RWD in ker so Renaulti bo nekdo rekel, da crkujejo. Ampak, ?e bi rad ?porten RWD dobi? za tak denar 2x350Z en za vsak dan, drug za v maline, ali pa M3 E46 pa ?e vsaj 10.000? ostane, lahko tudi 135i.... Ne vem pravzaprav, ?e bi kupil nov avto direkt za driftati, mogo?e sem samo prereven, da tako razmi?ljam. Meni osebno je res ?koda ker sam avto se verjetno pelje super in je res zabaven ampak zaradi cene ne bo pretirana uspe?nica. Sploh ?e upo?tevamo, da je cena na doma?em trgu ve? kot 10.000? manj?a pa ga vseeno prodajajo z dobi?kom. Skratka, za 20-25.000? sem prepri?an, da bi jih bilo ve?. Tako bo pa vsak, ki ima 30.000 ? pa? pogledal ?e kaj drugega. Citiraj
Baby Viper Napisano 20. julij, 2012 Prijavi Napisano 20. julij, 2012 Tole pa kr vredu zgleda, sam eno napako ima.. ugotovi kdo kaj je ta napaka? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 20. julij, 2012 Prijavi Napisano 20. julij, 2012 Tole pa kr vredu zgleda, sam eno napako ima.. ugotovi kdo kaj je ta napaka? ?otora nima Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 20. julij, 2012 Prijavi Napisano 20. julij, 2012 to?no tko, eno streho odve? ma Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 20. julij, 2012 Prijavi Napisano 20. julij, 2012 to?no tko, eno streho odve? ma fleks u roke Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 21. julij, 2012 Prijavi Napisano 21. julij, 2012 Grd avto za popizdit (tako od zuni kot od znotri); http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6287260&show=1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 21. julij, 2012 Prijavi Napisano 21. julij, 2012 men so se pa ti Avensisi vedn dopadl, sploh v beli barvi je top Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 21. julij, 2012 Prijavi Napisano 21. julij, 2012 Toyote pa lepe? Ok tiste, ki so sport so ?e nekak, vse ostalo iz "mass production" je pa ?ist konfekcija. Citiraj
nisde Napisano 21. julij, 2012 Prijavi Napisano 21. julij, 2012 Pojdi peljat, sredi ovinka zategn volan pa spusti gas pa bo? videl ?pas, bo? mislil, da ima? pogon na pravem mestu. Potem pa samo volan namota? v pravo smer, nahodi? pa ?aka?, da se poravna? v pravo smer. Deeyan lahko pove kako zabavno to izgleda v de?ju. Vrjamm da je zabavno sam ni to to, sj si meu RWD, pa? ma svoj ?ar pa da ga jebe?, pa tud ?e u malinah prstan?, va?n da pre?ivi?, pleh se ?e kup Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
YavarYe X6V6 Napisano 22. julij, 2012 Prijavi Napisano 22. julij, 2012 ?e kr se prodaja. :ne vem: KLIK Jajca. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 22. julij, 2012 Prijavi Napisano 22. julij, 2012 Vrjamm da je zabavno sam ni to to, sj si meu RWD, pa? ma svoj ?ar pa da ga jebe?, pa tud ?e u malinah prstan?, va?n da pre?ivi?, pleh se ?e kup Ne govori, lih v?eraj sem ga spet fural. Je ?pasno ko se novi lastnik prime za o-shit-bar. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.