Imeli so tudi Comp, a ne dobiš bistveno boljše opreme gor. Mogoče za stopnjo višjo. Kar pa zopet ni bog ve kaj.
Rad personaliziram stvari.
Dal bom zoper za primer kitare, kjer sem doma že skoraj petdeset let. Ljudje kupijo recimo kitaro za 5000€. Osnova (vrat, les, trup, radius ubiralke) jim je všeč, ostalo ni po njihovem okusu.
Zato zamenjajo recimo magnete, napenjalce, vso železovje, elektroniko. Ta dodatna oprema lahko hitro naraste na dodatnijh 1500€. In potem so zadovoljni, saj imajo personalizirano kitaro (custom). Podobno je pri kolesu.
Že ko sem imel "navadna" kolesa sem vedno zamenjal komponente za boljše oziroma tiste, ki so mi ustrezali.
Veliko ljudi kupi kolo z slabšo opremo ali pa samo okvir in jo potem zamenja oz sam sestavi kolo s svojimi komponentami. Še posebno če dobi kolo/okvir v ''akciji''
Na svojmu sem v 2h tednih menjal diske in zavore za boljše. po 5h mesecih sem naročil novo belanco. nekateri radi vlagamo v hobije. žal imam 2 hobija ki postaneta zelo draga (bicikliranje in PC) si pa k sreč ne morm privoščit drog
to je čar da lahka mal persionaliziraš in postopoma nadgrajuješ glede na potrebe in želje.
po tvoji logiki je tud nesmiselno, da bi kupil za avto nove oz dodatne felge
Osnova bajka je kr dobra, na njegovem menstu bi razmišljal o medelu modelu razred višje Comp alloy, ampak mislim da ga niso imeli v akciji.
en pirmer...
kolega je kupil 2 kolesa samo zato ker je želel ohllins vzmetenje.
MRP cena 1. kolesa = 12000€
MRP cena 2. kolesa = 6,500€
na cenejšem kolesu so bili amortizerji v vrednosti 2500 €.
premenjal amortizerje in potem prodal drugo kolo za okrog 4.500€
Da ne bo pomote, kolesa je dobil s popustom
Jaz imam že dve leti A54 in sem zadovoljen. Solidne fotke, hiter, odziven, zaenkrat nikjer ne šteka - ne igram igric.
A55 je pa novejši tako da mislim da ne boš imel težav.
Dobiš pa tudi boljši telefon za manj denarja - A52s 5G. Jaz sem ga mislil kupit, pa sem slučajno naletel na fanta ki je rabil denar in sva skupaj šla po nov A54 za pol cene, tako da sem potem tega vzel.
Poglej si na gsmarena opis, na koncu imaš rubriko primerjav podobnih telefonov za podoben denar... preberi opis in kupi enega. Odlična stran za primerjavo telefonov.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.