Boss Napisano 11. julij, 2013 Prijavi Napisano 11. julij, 2013 Vsaki dan bolj ugotavljam, da niso samo na?i politiki krivi za tako stanje kot je v dr?avi, ampak celo mi sami. Hehe, dobr si opazil - sam ?e nekaj ?asa to razlagam pa me imajo nekateri tudi na tem forumu za va?kega posebne?a, ki opozarja na napake vseh, namesto, da bi se raje pridru?il masi v majhnih ali ve?jih lumparijah. Citiraj
Još šta Napisano 11. julij, 2013 Prijavi Napisano 11. julij, 2013 Heh,tut jst sm ta avto opazu,nevrjetno kok nategujejo! Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Symon Napisano 11. julij, 2013 Prijavi Napisano 11. julij, 2013 1.) Kaj jamra?, saj je brezhiben, da eno leto garancije! 2.) Lahko mu re?e? da ga bo? prijavil ?e ti ne proda za 3500?? 3.) Prodaja? naprej za 4 jurje. 4.) Zih ima avto.net kak arhiv, da bi dokazal tole in se ga prijavi? Boss? 5.) Da? identi?en oglas, isto ceno, iste slike in napi?e? pod opombe, da ima avto prevrtene kilometre. To sem ?e videl enkrat en tak oglas. 6.) Prve tri to?ke so napisane kot hec, da me ne bo kdo obto?il ?esa. EDIT: Popravil ?tevilke. Citiraj
Tomozuki Napisano 11. julij, 2013 Prijavi Napisano 11. julij, 2013 Haha, 5. se mi ?e posebej dopade Ampak naredil bom to?no to. Tipa bom poklical in mu povedal, da lahko vzame mojega staro-za-staro in ne dopla?am ni?. Citiraj
Boss Napisano 11. julij, 2013 Prijavi Napisano 11. julij, 2013 Haha, 5. se mi ?e posebej dopade katera 5, ker ima dve peti to?ki. Citiraj
Slivka Napisano 11. julij, 2013 Prijavi Napisano 11. julij, 2013 Se nikoli nisem pretirano poglabljal, toda kaj je pa tisti CARFAX, kjer naj bi lahko preveril zgodovino vozila, med drugim tudi kilometre, neskladnost kilometrov, zgodovino pregledov, zgodovino morebitne kraje, zgodovino lastni?tva, realno ?tevilo lastnikov, tehni?ne informacije,... Citiraj
jures Napisano 11. julij, 2013 Prijavi Napisano 11. julij, 2013 Vsaki dan bolj ugotavljam, da niso samo na?i politiki krivi za tako stanje kot je v dr?avi, ampak celo mi sami. Zato ne bo nikoli bolj?e. Da razpredem zgodbo; gledal sem eno M6 2.0 kak?ne 2-3 tedne nazaj, ki se je prodajala na avtonetu za 3.650?. Je ?e face-fitana, 240.000km, zelo lepo ohranjena... in potem so jo prodali ?e preden sem jo uspel videt. No, v zadnjih nekaj dneh opazim enak avto, ki se spet na avtonetu pri drugi firmi prodaja za 5.250? s "SAMO" 180.000km. Prosim prodajalca, ?e mi da ?tevilko ?asije, kli?em na Kozmos-a in kaj ugotovim? Da gre za isti avto, ki je imel zadnji servis opravljen 14.12.2012 pri 237.000km! Ima kdo kak?no idejo, kaj se lahko v tem primeru naredi? Dokler bomo okoli prina?ali drug drugega, bo stanje v tej gnili dr?avi samo ?e slab?e... http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7469057&show=1 Prijavi sporen oglas z razlogom.Jah kupovanje avtov pri juresu je vedno bolj vredno Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 11. julij, 2013 Prijavi Napisano 11. julij, 2013 Jah kupovanje avtov pri juresu je vedno bolj vredno Saj ve? da sem v ?akalni vrsti ane? Citiraj
mazdaman Napisano 11. julij, 2013 Prijavi Napisano 11. julij, 2013 Saj ve? da sem v ?akalni vrsti ane? Ja Jure ima ?e pet avtov naprej prodanih. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 11. julij, 2013 Prijavi Napisano 11. julij, 2013 jebemti, sam res - 5 totalno zainteresiranih za Swifta....uvedel bom obvezno dajatev na poreklo in davek na ?akalno vrsto - 1. mesto 5%, 2. mesto 3%..... tako kot tisti fail, cenka? za ceno, popuste a na koncu 500? kovinska barva pa 300? prevoz...... A ne znajo tega dati v ceno nekako budale. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
zazo Napisano 11. julij, 2013 Prijavi Napisano 11. julij, 2013 Sam tale je pa grsa, vsa skrgasta povsod http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7453050&show=1 hehe mal si poglejte ma?ino pa ?e se spomnete teme ki sem jo kar nekaj ?asa nazaj objavil ko sem prenavljal zgornji del motorja 1.8 V6 in ugotovimo da gre ?ude?no za isti motor torej za za?etek ni 2.0 kot je napisal ampak 1.8 in ima okoli 150 KM in ne 177KM (spolirani kanali in kolektorji, spu??ena glava in laj?an vztrajnik) hehe folk pi?e svega sva?ta sam da se znebi opreme faljenega ?porta. Citiraj
jures Napisano 11. julij, 2013 Prijavi Napisano 11. julij, 2013 hehe mal si poglejte ma?ino pa ?e se spomnete teme ki sem jo kar nekaj ?asa nazaj objavil ko sem prenavljal zgornji del motorja 1.8 V6 in ugotovimo da gre ?ude?no za isti motor torej za za?etek ni 2.0 kot je napisal ampak 1.8 in ima okoli 150 KM in ne 177KM (spolirani kanali in kolektorji, spu??ena glava in laj?an vztrajnik) hehe folk pi?e svega sva?ta sam da se znebi opreme faljenega ?porta. ammm a mi2 isti avto gledava? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
zazo Napisano 11. julij, 2013 Prijavi Napisano 11. julij, 2013 ammm a mi2 isti avto gledava? oppa napa?n link prlimu xDhttp://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7443004&show=1 Citiraj
Deeyan Napisano 11. julij, 2013 Prijavi Napisano 11. julij, 2013 opa, tole pa poznam, v?asih bil pri STT klubu http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7484068&show=1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 12. julij, 2013 Prijavi Napisano 12. julij, 2013 opa, tole pa poznam, v?asih bil pri STT klubu http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7484068&show=1 Ne vem ali je samo men ali tudi drugim toook grozljivo grda ta rjava notranjost? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 12. julij, 2013 Prijavi Napisano 12. julij, 2013 Ne vem ali je samo men ali tudi drugim toook grozljivo grda ta rjava notranjost? notranjost res tut men ni v?e? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 12. julij, 2013 Prijavi Napisano 12. julij, 2013 Ko se peljes po portorozu z Mile Kiticem in sipo dol, je vazna samo zunanjost Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 12. julij, 2013 Prijavi Napisano 12. julij, 2013 A ta komad? http://www.youtube.com/watch?v=_KJqQYvzYQw ...sam kaj ga mrda z guzico to ju?no voće...ufff...?e si nam spet eno ju?no ubodu u PM Tole je komad za trojko GTA...od Nove Jar?e iz parkinga in 3 seaforji....Mercator ?i?ka in ugasnt avto....3:41 (lih tolk kolkr je dolg ta komad na CD-ju :) ) Citiraj
Boss Napisano 13. julij, 2013 Prijavi Napisano 13. julij, 2013 A ta komad? http://www.youtube.com/watch?v=_KJqQYvzYQw ...sam kaj ga mrda z guzico to ju?no voće...ufff...?e si nam spet eno ju?no ubodu u PM Uff rit pa noge - flawless Na, da se je bo? ?e mal nagledal... Citiraj
mazdaman Napisano 13. julij, 2013 Prijavi Napisano 13. julij, 2013 Uff rit pa noge - flawless Na, da se je bo? ?e mal nagledal... Samo glas pa mora? vgasnit, ker je telo vse kar ima Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Boss Napisano 13. julij, 2013 Prijavi Napisano 13. julij, 2013 Samo glas pa mora? vgasnit, ker je telo vse kar ima Kaj? a poje tud? sploh nisem porajtal Citiraj
Feri Napisano 16. julij, 2013 Prijavi Napisano 16. julij, 2013 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6097221&show=1 zakaj je ta modri vragec tako poceni? Citiraj ------------------------------------------------------All the way Miata :)My way is sideway
MazdaBoy Napisano 16. julij, 2013 Prijavi Napisano 16. julij, 2013 Zarad barve, tud kak?na rumena je delikatna..... Citiraj
jures Napisano 16. julij, 2013 Prijavi Napisano 16. julij, 2013 Zarad barve, tud kak?na rumena je delikatna..... In 100k na vanklu, pa deset let, pa poraba 12, pa pa pa Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 16. julij, 2013 Prijavi Napisano 16. julij, 2013 Zarad barve, tud kak?na rumena je delikatna..... Okusi so pa? razli?ni, meni je tale modra barva dale? najlep?a za Rx8. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.