Najboljši slovenski obveščevalec, ki je razbesnel Hitlerja | 24ur.com
WWW.24UR.COM
1. aprila 1941 je iz Berlina vlado v Beogradu obvestil o točnem dnevu in uri bombardiranja Jugoslavije. Ker je za operacijo s kodnim imenom...
Zdej a si si tole izmislil, al sem pa že jaz tolk pozabljiv, ker se ne spomnim, da bi nekoga o plači spraševal še manj pa da bi mi moral povedat višino le te. Kje foušijo vidiš mi ni čist jasno. Smo pa začeli temo, ko si začel pljuvat čez jugo, kjer si je večina naših staršev ustvarili življenje, kar je danes pravi podvig za marsikoga. Men razni kinderjajčki in nutelle ne pomenijo kej dosti, pomeni mi pa zelo veliko recimo streha nad glavo, poceni zdravstvo, izobraževanje in druge človekove pravice.
Točno tako... sam eni so na to pozabili al pa namensko blatijo vse kar je bilo pred 1991. So bile pozitivne pa negativne zadeve. Manjko kakega kinder jajčka al pa kavbojk ni nikoli pomenil, da smo bili lačni al pa goli. Si pa danes hitro lahko klošar brez strehe nad glavo, kar je bilo včasih precej nezaslišano.
Strojevodje imate zgledne plače, če vam pa kaj ni prav pa zagrozite s štrajkom, da se še sindikalni zastopnik Berdajs pokaka. Duško pa otrpne in samo podpiše višje dodatke pa nadomestila za prevoz na delo.
Vi ste precej svoja kasta tako kot so recimo dohtarji v zdravstvu, ostali zdravstveni delavci od sester do tehnikov in drugih pa so precej nizko. Ja in to je tisto kar razlagam, da teli z nižjimi plačami si lahko privoščijo bistveno manj in jim neke dobrobiti kapitalizma prej nagajajo kot pomagajo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.