g.Wankel Napisano 22. september, 2014 Prijavi Napisano 22. september, 2014 Ja, velik jih ma gor...je na zimo in poletje pripravljen...naenkrat... Pomoje je blo bolj mi?ljeno to da so 17' gume na 18' plati??ih.... 1 Citiraj
Shrek Napisano 22. september, 2014 Prijavi Napisano 22. september, 2014 Letne 18", zimska (jeklena je mislil) plati??a z novimi 17" pnevmatikami... pa + je napisal, kot da bi oba kompleta naenkrat gor bla... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 22. september, 2014 Prijavi Napisano 22. september, 2014 Pomoje je blo bolj mi?ljeno to da so 17' gume na 18' plati??ih....To pomeni, da bi jih bilo treba na notranjem delu malo porezat, da bi gor pasale na 18 plati??e. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 22. september, 2014 Prijavi Napisano 22. september, 2014 Na vozilu so letne pnevmatike 18" z novimi gumami pirelli p7 + 17" zimska platisca z novimi pnevmatikami Kaj je tukaj nerazumljivega? Al se ti moras res norca delat iz sebe? 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Shrek Napisano 22. september, 2014 Prijavi Napisano 22. september, 2014 Se pravi, da 17" plati??a ne sme uporabljati poleti, ker so zimska?Za mene + pomeni, da je zraven, ne dodatno, ampak zraven.Pa imate vi, Jures, kaj proti mojim komentarjem? Citiraj
jures Napisano 22. september, 2014 Prijavi Napisano 22. september, 2014 Se pravi, da 17" plati??a ne sme uporabljati poleti, ker so zimska?Za mene + pomeni, da je zraven, ne dodatno, ampak zraven.Pa imate vi, Jures, kaj proti mojim komentarjem?Ne ne smes ker se stopijo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 22. september, 2014 Prijavi Napisano 22. september, 2014 A je te?ko razumeti, da so na avtu originalne 18 colske feltne z letnimi gumami in zraven da 17 colske z zimskimi gumami? Citiraj
jures Napisano 22. september, 2014 Prijavi Napisano 22. september, 2014 In da so letne nove pirelli P7 in da so zimske tud nove 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baby Viper Napisano 22. september, 2014 Prijavi Napisano 22. september, 2014 ?ak a pol ma avto kr 8 koles 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Tomozuki Napisano 22. september, 2014 Prijavi Napisano 22. september, 2014 Ta trojka je pa kul Samo rahlo predraga... Citiraj
Z M A J Napisano 22. september, 2014 Prijavi Napisano 22. september, 2014 Za moj okus avto za "spo?it" o?i, sploh v modri barvi; http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8846780&show=1&avto=Peugeot%20406%20Coup%E9%202.0%2016V Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 22. september, 2014 Prijavi Napisano 22. september, 2014 :aaaaa: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8869417&show=1&avto=Toyota+Supra+2JZGE 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 22. september, 2014 Prijavi Napisano 22. september, 2014 Desni volan (itak), sicer pa sta bili najmanj 2 taki Supri ?e ne dolgo nazaj v Dom?alah. Druga vem, da je bila bele barve in z avtomatskim menjalnikom, pa ?e se ne motim z GB registrskimi tablicami, ker je imel lastnik neke zveze tam in se je potem kar z njimi vozil po Koko?ki. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 22. september, 2014 Prijavi Napisano 22. september, 2014 Desni volan (itak), sicer pa sta bili najmanj 2 taki Supri ?e ne dolgo nazaj v Dom?alah. Druga vem, da je bila bele barve in z avtomatskim menjalnikom, pa ?e se ne motim z GB registrskimi tablicami, ker je imel lastnik neke zveze tam in se je potem kar z njimi vozil po Koko?ki. Ja, ampak ce se ne motim ni bla tista nobena turbo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 23. september, 2014 Prijavi Napisano 23. september, 2014 Desni volan (itak), sicer pa sta bili najmanj 2 taki Supri ?e ne dolgo nazaj v Dom?alah. Druga vem, da je bila bele barve in z avtomatskim menjalnikom, pa ?e se ne motim z GB registrskimi tablicami, ker je imel lastnik neke zveze tam in se je potem kar z njimi vozil po Koko?ki. Saj v vednost, lastnik bele je na forumu, modra je bila pa iste barve kot ta iz avto.net tako, ?e tiste par vidnih pikslov feltne delujejo tudi iste. EDIT: Tule nekdo swapal samo KM za kW, ker 2JZGE ima 227 KM in ne kW, skratka gre za isto modro, N/A ma?ina 1 Citiraj
Deeyan Napisano 23. september, 2014 Prijavi Napisano 23. september, 2014 Saj v vednost, lastnik bele je na forumu, modra je bila pa iste barve kot ta iz avto.net tako, ?e tiste par vidnih pikslov feltne delujejo tudi iste. EDIT: Tule nekdo swapal samo KM za kW, ker 2JZGE ima 227 KM in ne kW, skratka gre za isto modro, N/A ma?inaEh qrc, pol pa ni zanimiva Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 23. september, 2014 Prijavi Napisano 23. september, 2014 Saj ni nih?e rekel, da sta bile turbo. Je pa ena lepa rde?a turbo v ?rnomlju, oziroma tisti konec. S slovenskimi tablicami seveda. 1 Citiraj
Baby Viper Napisano 23. september, 2014 Prijavi Napisano 23. september, 2014 Js se tud nonturbo ne bi branu, sj ni vesoljska znanost dodat mogo?e bi tako ?e cnej dobu in po svoje zrihtu, v primeru da bi bla pa ?e turbo verzija bi pa itak hitr menju. (nekak v tem stilu, pa ne da bi na koga direktno letel ) No, vse je pa itak sam teorija ?e bi ble finance 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Tomozuki Napisano 23. september, 2014 Prijavi Napisano 23. september, 2014 Pomoje bi "turbiranje" take zadeve stalo ?e za pol avta zraven. Moj kolega je predeloval MR2 pa ga je tak poseg pri?el ?e za 1-2 avta zraven. Pa ?e ogromno porabljenih ur. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 27. september, 2014 Prijavi Napisano 27. september, 2014 ?e si kdo ?eli precej redek avto (626 2.5i V6 24v), zame je pri?la malenkost prepozno: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8815687&show=1&avto=Mazda%20626 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jstdoma Napisano 27. september, 2014 Prijavi Napisano 27. september, 2014 ?e si kdo ?eli precej redek avto (626 2.5i V6 24v), zame je pri?la malenkost prepozno: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8815687&show=1&avto=Mazda%20626Kako pa ve? da je 2.5 V6??? Ker tole nikamor ne pa?e 115 kW (157 KM) 1 Citiraj
Z M A J Napisano 28. september, 2014 Prijavi Napisano 28. september, 2014 Kako pa ve? da je 2.5 V6??? Ker tole nikamor ne pa?e 115 kW (157 KM)Ja sej glih to sem potem razmi?ljal, da je zame?al kw in km, pa je tole v resnici motor 115 "konjev", kar je dale? od 2.5 V6, pa tudi tistih dodatkov ni videt, ker ?e se ne motim ima V6 neke mini podalj?ke in pragove. Sicer pa 2.5 naj bi imel 123/168 motorne mo?i, tako da tale verjetno res ne bo "taprava". Uf, tole je pa tud za moj okus pretiravanje s krancljanjem, zlasti prednji odbija? je grozen : http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8776168&show=1&avto=Honda%20CRX%201.6%20VTi Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jstdoma Napisano 28. september, 2014 Prijavi Napisano 28. september, 2014 Reklama za "na?ega serviserja" http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8890803&show=1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.