Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ja, velik jih ma gor...je na zimo in poletje pripravljen...naenkrat...

Pomoje je blo bolj mi?ljeno to da so 17' gume na 18' plati??ih....

Podpis.png

Napisano

Letne 18", zimska (jeklena je mislil) plati??a z novimi 17" pnevmatikami... pa + je napisal, kot da bi oba kompleta naenkrat gor bla...

Napisano

Pomoje je blo bolj mi?ljeno to da so 17' gume na 18' plati??ih....

To pomeni, da bi jih bilo treba na notranjem delu malo porezat, da bi gor pasale na 18 plati??e.  :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Na vozilu so letne pnevmatike 18" z novimi gumami pirelli p7 + 17" zimska platisca z novimi pnevmatikami

Kaj je tukaj nerazumljivega? Al se ti moras res norca delat iz sebe?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Se pravi, da 17" plati??a ne sme uporabljati poleti, ker so zimska?

Za mene + pomeni, da je zraven, ne dodatno, ampak zraven.

Pa imate vi, Jures, kaj proti mojim komentarjem?

Napisano

Se pravi, da 17" plati??a ne sme uporabljati poleti, ker so zimska?

Za mene + pomeni, da je zraven, ne dodatno, ampak zraven.

Pa imate vi, Jures, kaj proti mojim komentarjem?

Ne ne smes ker se stopijo

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

In da so letne nove pirelli P7 in da so zimske tud nove

Napisano

Desni volan (itak), sicer pa sta bili najmanj 2 taki Supri ?e ne dolgo nazaj v Dom?alah. Druga vem, da je bila bele barve in z avtomatskim menjalnikom, pa ?e se ne motim z GB registrskimi tablicami, ker je imel lastnik neke zveze tam in se je potem kar z njimi vozil po Koko?ki.  B)

Napisano

Desni volan (itak), sicer pa sta bili najmanj 2 taki Supri ?e ne dolgo nazaj v Dom?alah. Druga vem, da je bila bele barve in z avtomatskim menjalnikom, pa ?e se ne motim z GB registrskimi tablicami, ker je imel lastnik neke zveze tam in se je potem kar z njimi vozil po Koko?ki. B)

Ja, ampak ce se ne motim ni bla tista nobena turbo :)
Napisano

Desni volan (itak), sicer pa sta bili najmanj 2 taki Supri ?e ne dolgo nazaj v Dom?alah. Druga vem, da je bila bele barve in z avtomatskim menjalnikom, pa ?e se ne motim z GB registrskimi tablicami, ker je imel lastnik neke zveze tam in se je potem kar z njimi vozil po Koko?ki.  B)

Saj v vednost, lastnik bele je na forumu, modra je bila pa iste barve kot ta iz avto.net tako, ?e tiste par vidnih pikslov feltne delujejo tudi iste.

EDIT: Tule nekdo swapal samo KM za kW, ker 2JZGE ima 227 KM in ne kW, skratka gre za isto modro, N/A ma?ina

Napisano

Saj v vednost, lastnik bele je na forumu, modra je bila pa iste barve kot ta iz avto.net tako, ?e tiste par vidnih pikslov feltne delujejo tudi iste.

EDIT: Tule nekdo swapal samo KM za kW, ker 2JZGE ima 227 KM in ne kW, skratka gre za isto modro, N/A ma?ina

Eh qrc, pol pa ni zanimiva :)
Napisano

Js se tud nonturbo ne bi branu, sj ni vesoljska znanost dodat :D mogo?e bi tako ?e cnej dobu in po svoje zrihtu, v primeru da bi bla pa ?e turbo verzija bi pa itak hitr menju.

(nekak v tem stilu, pa ne da bi na koga direktno letel :) )

a39ef82288858056067ad876728e9b45.jpg

No, vse je pa itak sam teorija ?e bi ble finance :zvizga:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Pomoje bi "turbiranje" take zadeve stalo ?e za pol avta zraven. Moj kolega je predeloval MR2 pa ga je tak poseg pri?el ?e za 1-2 avta zraven. Pa ?e ogromno porabljenih ur. 

Napisano

?e si kdo ?eli precej redek avto (626 2.5i V6 24v), zame je pri?la malenkost prepozno:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8815687&show=1&avto=Mazda%20626

Napisano

Kako pa ve? da je 2.5 V6???  Ker tole nikamor ne pa?e 115 kW  (157 KM)

Ja sej glih to sem potem razmi?ljal, da je zame?al kw in km, pa je tole v resnici motor 115 "konjev", kar je dale? od 2.5 V6, pa tudi tistih dodatkov ni videt, ker ?e se ne motim ima V6 neke mini podalj?ke in pragove.  :zvizga:

Sicer pa 2.5 naj bi imel 123/168 motorne mo?i, tako da tale verjetno res ne bo "taprava".  :blush:

Uf, tole je pa tud za moj okus pretiravanje s krancljanjem, zlasti prednji odbija? je grozen :

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8776168&show=1&avto=Honda%20CRX%201.6%20VTi

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.