Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

bencinar V6...... to dela! :P

kje pi?e da ne dela

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Kolk bi pa bila kej realna cena takega avta?

6 do 7

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

7 max

Yep max

Napisano

Sej pravim, da to dela, ne da ne dela :D

Pa ni to francoz

Napisano

Verjetno res

Je pa tko, da Superb bi verjetno ?e bil pri tolk kilometrih saj je dejansko to avto, ki je delal relacije. Octavija pa je poleg km naredila ?e veliko veliko laufanja v prazno, ko so fantje v patrulji oziroma kontroli pa je treba pozimi gret na mestu, poleti pa hladit. Tko, da ?e bi delovne ure motorja lahko zmerili ali pa ?tevilo obratov motorja bi verjetno bil tale ekvivalenten s kak?nim, ki je na cesti dejansko naredil pol milijona kilometrov.

V ma?ine so pri ve?ini avtov neuni?ljive.

Ta bo pomoje ?e dolgo ?el: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8858311&show=1&avto=Ford%20Mondeo%202.5i%20V6%20Trend

Napisano

Hehe, mam eno tako nagajivo ?eljo, da jutri pokli?em tega z MPS in povpra?am, ?e je z avtom kej narobe, ker ima tako nizko ceno. :hudicek:

33112_1.png

Napisano

Tolk za info. V?eraj sva ?la z Bo?tjanom na ogled rde?e mazde 6 mps. Avto je mehansko v dobrem stanju. Menjan je bil blok motorja ker je bil avto 60.000km brez menjave olja :) menjana je turbina. Zadnji diferencial ni ok, diski so se prvi avto ima 175k km in ne 120k kot je na oglasu. Peedna leva roka rabi obnovo. Zimske gume so recimo da ok letnik 12 letnih niti gledal nism.

Zunanji izgled kot pravi Bo?tjan "da bi ga en z lopato skupi zmetov" Feltne vse 4 nimajo skupaj 1cm neobtovcenega robu. Kraki popraskani totalno barva odstopa rjavi. Sprednji odbija? komaj stoji na avtu verjetno je odlomljen nosilec pri lu?i. Na 3 koncih je opraskan konkretno verjetno beton. Pokrov motorja popikan od kamen?kov. Pragovi zdrajsani. Vrata vdrta druga popraskana spet globoke raze ne lak dejansko do pleha. Zadnji odbija? na 3 koncih udarjen. Letvice pri steklih rjave. Blatniki robovi spodej rjavi. Na strehi pri nosilcu nad vrati se lu??i lak. Uglavnm nevem ?alostno moj Xedos 6 letnik 99 nima ene praske. Da o rumencu niti ne govorim pa je bil 02 letnik. Priznam da mi je ?lo na jok ko sem vidu tak avto v takem stanju. Toliko v vednost. Lp

When in doubt, duck it!

Napisano

Tolk za info. V?eraj sva ?la z Bo?tjanom na ogled rde?e mazde 6 mps. Avto je mehansko v dobrem stanju. Menjan je bil blok motorja ker je bil avto 60.000km brez menjave olja :) menjana je turbina. Zadnji diferencial ni ok, diski so se prvi avto ima 175k km in ne 120k kot je na oglasu. Peedna leva roka rabi obnovo. Zimske gume so recimo da ok letnik 12 letnih niti gledal nism.

Zunanji izgled kot pravi Bo?tjan "da bi ga en z lopato skupi zmetov" Feltne vse 4 nimajo skupaj 1cm neobtovcenega robu. Kraki popraskani totalno barva odstopa rjavi. Sprednji odbija? komaj stoji na avtu verjetno je odlomljen nosilec pri lu?i. Na 3 koncih je opraskan konkretno verjetno beton. Pokrov motorja popikan od kamen?kov. Pragovi zdrajsani. Vrata vdrta druga popraskana spet globoke raze ne lak dejansko do pleha. Zadnji odbija? na 3 koncih udarjen. Letvice pri steklih rjave. Blatniki robovi spodej rjavi. Na strehi pri nosilcu nad vrati se lu??i lak. Uglavnm nevem ?alostno moj Xedos 6 letnik 99 nima ene praske. Da o rumencu niti ne govorim pa je bil 02 letnik. Priznam da mi je ?lo na jok ko sem vidu tak avto v takem stanju. Toliko v vednost. Lp

Da te malo popravim in dopolnim, diferencila je ok(verjetno NIKOLI MENJANO OLJE) zato NE DELA zapora zadnjega diffa, sprednja je recimo ok.

Druga?e pa vagn za ZJOKAT, avto ni iztro?en, ampak UNI?EN, sprednji odbija? sem z DVEMI prsti premikal gor in dol za par CENTIMETROV(prodajalka parvi da je to NORMALNO, sem ?el na svojega probat sem z OBEMA rokama premikal cel avto, odbija? napram kaoseriji se je premaknil za par milimetrov, to lahko potrdi Dejan in njegov o?e, kako je pri ?arometih grdo stran ?trlel raje ne bom. Feltne  kot b jih okrog in okrog pre?ve?il  pes, 

Skratka HANDS OFF, razen, ?e ga kdo ho?e za na progo, proda kar ne rabi in ga spaca skupaj in gasa, samo osebno mislim da ni vredno razen ?e komu ostaja preve? ?.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

ne zgleda slabo - tud pogon naj bi bil speljan zadaj tako, da tole je nekje v rangu Lotus Omege.

33112_1.png

Napisano

Tole se najbr? dost zverinsko sli? v ?ivo..V8,highflow cat in magnaflow zadn lonc, hkrati je pa ?e vse legalno..

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8962562&show=1&avto

Men je pa tut vizuelno noro v?e?. 

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Tole se najbr? dost zverinsko sli? v ?ivo..V8,highflow cat in magnaflow zadn lonc, hkrati je pa ?e vse legalno..

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8962562&show=1&avto

Agregatno sigurno. ?koda edino, da je Audi... pa ?e to "zelo zanesljiv" A6... :) Je pa drag za 14 let star avto. Oni Volvo zadnji? je bil 6-7 let mlaj?i, z manj kilometrine, ve? opreme, isto V8, samo za 4.000? ve?. 

Napisano

MG ZT-190

Bolj kot ga gledam bolj mi je v?e? :) Pa? volan na desni in vpra?ljivi kilometri, je pa cena vseeno kul :)

Takega avta pa ?e nikoli nisem videl v ?ivo, no saj verjetno je tale edini pri nas?  :D

Prov imel bi eno takole zver v lasti, sicer cena je mal problemati?na za trenutne finance, ampak pustimo detajle:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8962675&show=1&avto=Honda%20Integra%201.8i%20Type-R%20VTEC

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Takega avta pa ?e nikoli nisem videl v ?ivo, no saj verjetno je tale edini pri nas? :D

Prov imel bi eno takole zver v lasti, sicer cena je mal problemati?na za trenutne finance, ampak pustimo detajle:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8962675&show=1&avto=Honda%20Integra%201.8i%20Type-R%20VTEC

Takole zadevo sm mel sanso menjat za 3-jko, pa sm se pol "usral", zarad financ dalje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Naša Mazdica potuje na ene 2 tedna na dalejnsku, tako da ja, boljše met zimske. 😊
    • Ne s turbo levo niti s turbo desno ni priporočivo veliko vozit v turbo načinu v smislu življenjske dobe baterije. Pa sprazniti je ni pametno pod 20% pa napolniti je ni pametno nad 80%. Uporabne kapacitete je tako 60%. Kot pri električnih avtih.    Če grem na kakšno pot z avtom z biciklom na prtljažniku, potem dopolnim baterijo proti 100% med vožnjo v avtu - Škodilak ima 220voltno vtičnico. Tako skrajšam čas, ko je baterija 100%polna. Za shranjevanje je itak bolje če je pod 70%. ˙ Pa polnjenje v mrazu tudi ni dobro. Ko pade temperatura v garaži pod 10°C, odnesem baterijo v stanovanje da se najprej pogreje, potem polnjenje.   Alex, a tale tvoj turbak ima možnost odstranjevanja baterije iz gištela da jo nosiš filat v stanovanje?  
    • Ni to mislil.   Glede na to, da malo printaš, je irelevatna cena tonerja, ker ga nikoli ne boš menjal.
    • Saj ni nujno, da jih kupi kitajc... Električni Twingo je plod razvoja s kitajskim partnerjem ...    https://www.reuters.com/business/autos-transportation/renault-develop-twingos-priced-under-20000-euros-with-chinese-partner-2024-05-30/     Renault brings a Chinese partner on board for electric Twingo - electrive.com WWW.ELECTRIVE.COM Renault says it is partnering with a Chinese engineering firm to develop its upcoming electric Twingo. The goal is to create a Twingo with a base price of less than 20,000 euros. Renault will develop new electric Twingo with Chinese partner WWW.AUTONEWS.COM Renault will develop its sub-€20,000 battery-powered Twingo city car with a Chinese engineering company. Earlier talks to partner with VW on the car collapsed.   ...
    • Hmmm, kdaj pa je Renaulta kupil kitajc? Sem kaj zamudil?
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.