Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Tudi pri nas se ga je dobi in sicer 2.7 v6 z "brutalnimi" 167 km. Druga?e je pa H Coupe super avto, zanesljiv, sam sem imel 2005 letnik, 1.6 in ga vozil 8 let. Samo redni servisi, tankaj in vozi... Edino poraba dokaj visoka za 1.6 mlin?ek, bila je okrog 8 l/100 km... Aja najve?ja pomanjkljivost je pa ta, da ko ga prodaja? da enostavno ni kroga kupcev, saj je to avto za "bolj mlade" oz. samske...

sam je pa ta 2.7 V6 napram Mazdi 2.5 V6 zeloooooo len :)http://www.zeperfs.com/en/duel661-182.htm

Napisano

tale je moje feltne kupil z zimskimi gumami Nokian. Kukr je reku, je bla tale 6ka iz Avstrije. Men je zgledala tko tko, tist, k jo bo ?u gledat, nej jo fajn pre?ekira. Pa ?e neki - Feltne so res MOMO. Repliko od MPS je delal MOMO in mam zdej iste na 6ki k so tut MOMO! :)

Napisano

Zdravo mafijozoti! kolega se zanima za tale avto...kdor ma ta model naj prosm malo napise kako pa kaj je z njem,na kaj je treba pazit. jst mam tak motor na moji starejsi mazdi in dela bp.ne morm pa rect za ostale stvari,tok da ce ma kdo kej vec info.bom hvalezn,kolega pa se bl ;)

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10521869&show=1&avto=Mazda%20Mazda6%202.0i%20TE%20Plus-SLO-AVT.KLIMA-...

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Napisano

Moj fotr ima isto tako samo da je letnik 08 pa laufa use tako kot se zagre :). Seveda se isto pelje na LPG :). Edini problem je tista pizdarija s servo volanom... Ob mo?nem nalivu (ne vedno) avto zna totalno zatrokirat- servo crkne, na armaturki se use lu?ke pri?gejo, gas ne prime ve?.. Skratka, kot bi se avto postavil v nek safe mode in je potrebno vozilo nekako ustaviti ter po?akati kak?nih 15-20min nato pa avto spet deluje, kot da nebi bilo ni?. Baje naj bi zajebaval nek senzor na volanski letvi in je potrebna menjava celotne letve. Ko sem v BTCju majesa spra?eval mi je rekel, da se da menjati samo senzor ter da pride okoli 500?. Te?avo sem omenil tudi simonu in mi je samo pozicijo volana nastavil na 0 in je bilo vredu kak?ne 2 meseca, nato se je pa te?ava zopet ponovila . Naslednji?, ko se bom zapeljal do simona ga moram vpra?ati, ?e je mo?na menjava samo senzorja in koliko pride. Na forumu sem zasledil, da to ni osamljen primer in da je kar nekaj uporabnikov z isto te?avo.

http://www.mazda-si.net/topic/10926-nevarni-servo-volan-na-m6/?hl=servo

Napisano

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10583364&show=1&avto=Subaru%20Legacy%20Station%20Wagon%204WD%202.0D%20VC%20...

hahaha...legenda... komentar na koncu: PS: To ni avto za va?ke mesarje, ki kopujejo in vozijo BMW, AUDI,....

Res faca ta prodajalec...pa sej se ni dosti zmotil. :rolleyes:

Napisano

Deeyan, povej malo ve?? A pr Subaruju ne velja ve? pregovorna japonska zanesljivost?

Napisano

Deeyan, povej malo ve?? A pr Subaruju ne velja ve? pregovorna japonska zanesljivost?

za bencinarje to dr?i ja, za diesle pa ?al ne...

problemi so predvsem na glavnih gredeh kjer ne prihaja samo do obrab ampak enostavno po?ijo

Napisano

Da bo vsaj kak?en po?ten voz v tej temi: po?asi se pripravlja za prodajo en Nissan Patrol, tri-vratni, spodobno ohranjen in vzdr?evan, cena glede na voz zelo spodobna - 2800?, a mislim, da bi se dalo tudi kaj poklepetati z mo?i?kom glede tega... Motor je ta pravi, se pravi turbo dizel in ima 3,3 litra delovne prostornine... Saj bi ga sam vzel, a me malo moti letnik: 1989. Moja Mazga je le letnik 2009...

Napisano

Smo ga spravili na AvtoNet, da si tudi navadni smrtniki vsaj enkrat vsaj pogledajo en dober voz...  :zvizga:  :P  :hudicek:

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10603702&show=1&avto=

huh, sm mislu, da je tavelka varianta... :(

Napisano

dej tole v Afriko prodej...bojo mislili, da so boga za jajca prjel, k bojo dobil tole za vozit! :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• A tole je blo resno al me trolaš? Kakšen zaslužek, če je to KAVCIJA? Ne resno, tole bi rad slišal, od kod ideja, da je tole zaslužek. Upam, da ti ne gre tolk slabo, da boš po cestah in smetnjakih stikal za odvrženimi plastenkami in pločevinkami.   Pa še nekaj, uvedba tega sistema in vzdrževanje je že danes ocenjena, da bo stala okoli 40m€. Računajo, da bo neunovčenih kavcij za maksimalno 6m€. Se pravi zmanjkalo bo 34m€, ki pade na pleča proizvajalcev pijač. Stavaim karkoli želite, da tega proizvajalci ne bodo plačevali iz svojih žepov in bodo ustrezno podražili pijače od 10 do 15 centov, da pokrijejo to.    Pa dajmo izračunat kaj nas vse čaka pri nealkoholnih pijačah kjer je notri sladkor ali sladila.   1. Dvig DDV iz 8,5% na 22% bo pijači, ki danes stane 1€, dvignil ceno na 1,12€ 2. Dvig cene za uvedbo dragega sistema kavcij še dodatnih 10 centov in to je 1,22€ 3. Če bo kavcija 20 centov boš v trgovini dal 1,42€ namesto 1€ kot je to danes in tukaj se še ploska, kako bomo služili, ko boš dobil svojih 20 centov nazaj. 🤡    Aja teh centov sploh ne boš dobil nazaj, ker boš seveda kupil drugo pijačo in moral položiti kavcijo zanjo. In dokler boš krožil s pijačami boš za vse, ki jih imaš doma v obtoku kreditiral proizvajalce še s to kavcijo.     Mislim, pa zaboga, dejte si tole preračunat, ker men stojijo lasje pokonci kaj bo naslednja fora kako nas bodo jebali v glavo. Zakaj, ker to je mišljen drugačen sistem, kot je na Hrvaškem, ker bo narejen tracking vsake plastenke ali pločevinke v obtoku z unikatno kodo. To bo lahko celo pomenilo to, da boš v sami trgovini oddal le plastenke, ki si jih tam kupil oziroma v najboljšem primeru le plastenke tistih proizvajalcev, ki jih tam prodajajo. Teoretično to pomeni, da recimo vzameš Sparov S-budget pa ga ne boš mogel vnovčiti v Mercatorju ampak le nazaj v Sparu. Ne vem, če vam bo takrat še tako zabavno.            
    • Po petih letih je prišel čas, da zamenjam tv. Sedanji Philips Oled ima cel kup burn-in-ov. Sicer je slika še vedno vrhunska a me tej fleki zelo motijo. Ne pomaga nobeno osveževanje.  Odločil sem se za nakup 75" - Sony Bravia 9 (qled). V bistvu je ekran sestavljen iz Micro led točk (niso organske zato ni možnosti burn - in Ima kdo že ta tv in če ja, kake so izkušnje?
    • Cedilo karteja   Cena 20€ rabljeno cedilo karterja brez tesnila   Cena 40€ Novo zapakirano cedilo karterja   Vijaki za karter 15€ 
    • To sva vozila z Etcho-jem samo po brezpotju, skoraj nič asfalta. Bili so pa to kolovozi, skoraj neprehoden gozd (srečala sva celo srno) stopnice, razrit makadam, blato... Bilo je izredno zanimivo, moramo ponovit vajo.  Bo pa Etcho stopnjeval tempo in zahtevnost proge. 
    • Narva so zakon...sem jih imel nekdaj v Daewoo Racer-ju...sicer H-4,a še stekleni žarometi👍...čist nekaj drugega k ta plastika danes.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.