Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

vse ql, le neprakti?na 3 vrata :(

Glede na to, da nisem Strojan family poglavar, ki bi v vsakem trenutku preva?al 16 otrok v avtu, mi je kar QL.  :harhar:

@Scream, ne vem zakaj bi bil "fake Japonc", ker avto je pa? narejen v J Koreji in to je to. Oblika je stvar okusa, men je fantasti?na.  :wub:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Glede na to, da nisem Strojan family poglavar, ki bi v vsakem trenutku preva?al 16 otrok v avtu, mi je kar QL.  :harhar:

Ah, ?e da pelje? tri penzioniste, trovratni avto ni najbolj?a izbira...

Za 16 otrok ti itak niti nima? ustreznega vozni?kega dovoljenja (D-kategorija). ?eprav, ?e bi bil poglavar Strojan, ga niti ne bi potreboval. Pa tablic na avtu najbr? tudi ne...

Napisano

vse ql, le neprakti?na 3 vrata :(

Se mi zdi da ma? ti ?mego te mazde pa nissane samo za krinko in v resnici vozi? o?etovega Galaxyja :P

panoramska.jpg
Napisano

In nekje skriva dva mulca, ki vsak dan rabita 5x odpirat zadnja vrata :D

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Poklici se nasega MarkaFerlina za ponudbo; 031209143

Jaz bi se raje kot 6ko vzel tegale Plinarja!

http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=10945446&display=Hyundai%20Coupe%202.0%20CVVT%20FX%20Top-K%20+%20plin

Ravno danes sva ?la z bratom pogledat tale avto.

Na slikah zgleda super v ?ivo je pa katastrofa! Tako tehni?no kot vizuelno. Motor ima v olju neko brozgo in usedlino z rjo in smetmi, deluje z manj kot polovico mo?i, ko je na plin, cuka, ro?na ?isto odpovedala prav kmalu ji bo sledila sklopka. Notranjost je uni?ena: volan ima strgano usnje, voznikov sede? ima uni?eno sedalo, zadnji sede?i za?gani s ?ikom, na sploh ves je umazan in ogaben (star in plesniv ?ips med sede?i, itd.). Gume so stare in ni? ne primejo. Zunaj pa je pobutan, lak odstopa, na haubi je bil kitan in je barva po?ila. Prav tako ma avto elektri?ne probleme (ne deluje odpiranje prtla?nika in verjetno ?e kaj). Lastnik je pa ?e 4.

Edino kar je na tem avtu ok so 17 col feltne (vizuelno) in ta novej?e lu?i. Lastnik je pa veleoptimist in ho?e za to drvarnico 2000? ker tok mu kao dajo v avtohi?i. Jaz mu nebi dal niti 500?.

Da povzamem avta se ognite v velikem loku. Ne verjamem da bo ta avto prevozil ?e naslednjih 20kkm. 

Napisano

Se mi zdi da ma? ti ?mego te mazde pa nissane samo za krinko in v resnici vozi? o?etovega Galaxyja :P

To ne, prkolco pa res kdaj :P

Napisano

Tisti 6ki na LPG se je sustila cena na 2200?. Vsega po nekih 14dni objavljenega oglasa. Se ?e dogovarjam za ogled, pa recimo da ni kaj preve? ?udnega na njej...

Ze skoraj zastonj, ne gre vec odlasat z ogledom.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

lohk bi saj uriginal armaturo pustu ... mene bi edino to odbil oz bi ni?u ceno pa v akcijo sko?u po lepo original armaturko =)

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

lohk bi saj uriginal armaturo pustu ... mene bi edino to odbil oz bi ni?u ceno pa v akcijo sko?u po lepo original armaturko =)

Mam se js eno na celem ce rabis :D

Napisano

Vprasaj ce proda samo spojler. :D

Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength.

Casual Gearheads

Napisano

Sem ze nekaj casa nazaj gledal tale oglas in morem rect, da je res solidno ohranjen (vsaj po slikah sodeoc) :)

P.S. Sem sele zej dojel, da ima FL verzija drugacen volan :)

Je, je, to je tista na kateri sm pred kratkim delu mali servis, ko sm dal gor slika kok je presenetljivo cist motor :)

Vprasaj ce proda samo spojler. :D

Nebo hotu razdirat nic :)

Napisano

Je, je, to je tista na kateri sm pred kratkim delu mali servis, ko sm dal gor slika kok je presenetljivo cist motor :)

Kam si pa postal ? :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Amerika je glumila nevtralnost, do napada Japonske na Havajih, ko je bila prisiljena napovedat vojno Japonski. Zaradi sporazuma na osi Nemčija, Italija in Japonska pa sta Nemčija in Italija nekaj dni za tem napovedali vojno ZDA. To se je zgodila dve leti kasneje od samega začetka vojne v Evropi. V aziji pa je to trajalo že precej dlje.   Dejasnko pa so pritisnili na plin v Evropi šele, ko se je že videlo, da se vojna sreča spreobrača in da je Rusija dovolj oslabila Nemške enote na vzhodu. Takrat se je pa dirka kdo bo prevzel nadzor nad povojno Evropo šele dobro začela. Ko so videli, da je rdeča armada potolkla Nemce na vzhodu in da drvi proti jedru Evrope so šele začeli hiteti. Prej se jim ni tako mudilo leta 1944 je pa šele ratala dirka, kdo bo prej porazil in zasedel Nemčijo.   Ampak kljub temu, da se je vojna tudi v Aziji končala avgusta 1945, amerika kar ni in ni mogla odnehati pa se je spet tolkla v Koreji, kjer je malo manjkalo, da ne bi še malo sprobavali jedrsko orožja še na Kitajcih, ki so prišli na pomoč Koreji. General Douglas MAcArthur bi jih vrgel po severni Koreji in Kitajski med 20-40 če bi mu jih odobrili. Skoraj je pa dejasnko dobil 4. Truman je to ustavil.   Pol so se mal šli žogat z jedrskimi raketami v Turčijo, neuspešno naredili invazijo na Kubo, da je ta za obrambo povabila SZ in tako povzročila Kubansko krizo. Pa ker ni bilo dovolj so se šli še malo vojne v Vietnamu, kjer so pobijali na deset tisoče civilistov verjetno samo zato, da ne bi ratali komunisti in tako naprej, da ne bom predolg.
    • Hmmm, Američani pa nimajo jedrskih podmornic z jedrskimi konicami ... celo Kitajci jih imajo. Kdo bi si mislil.
    • Ampak prvi spopad z cesarsko armado pa so imeli šele dva tedna po Pearl Harborju in vojni napovedi. Tko, da do takrat so bili na Kitajskem zgolj kot turisti.
    • Aha tako daleč nazaj gremo.   No ja, uradno to ni bila ameriška baza ampak prostovoljci piloti. Borili so se skupaj z RAF-ovimi piloti na območju Burme in v boj vstopili šele po uradni razglasitvi vojne. Kot zanimivost, da so bili tako uspešni, pa je bila uporaba naprednega sistema obveščanja vključno z britanskimi radarji, da so lahko napadli japonske bombnike iz višine. To taktiko so prevzeli od Sovjetskih pilotov, ki so se borili na strani Kitajske že od leta 1937 do 1940. Japonska je zasedla Mandžurijo in dele Mongolije že leta 1937 so jih sovjeti vrgli iz Mongolije leta 1939 pri tem, da so na tem delu izdatno pomagali Kitajcem. Tako, da Kitajci so bili precej več oskrbovani v tej smeri kot pa iz Burme.    
    • Pa kaj vam je ljudje. Rusija ima pravico do samoobrambe. Res pa, da je pri tem sila nespretna - za samoobrambo pobije precej manj otrok in žensk kot to za samoobrambo uspeva judovki državi. V opravičilo, vodkarji za pobijanje pač nimajo na razpolago superiornega ameriškega orožja, kot ga imajo židje. 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.