Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Po mojem mnenju, morajo iti v izterjavo ... na sodišče in potem na dopise sodišč ne smeš biti pasiven, ker bo sicer dolg šel avtomatsko v izvršbo ... tako nekako pravi tudi Copilot   null
    • Dobil sem poloznico, da moram poravnati vsako poloznico za vse nadaljne mesece, za katere sem imel vezavo. Poslal sem jim screenshot speedtesta in obrazlozil zadevo, ampak oni se vedno hocejo placane poloznice, jaz pa se vedno ne zelim placati. Kvecjemu so oni meni dolzni, saj sem bil brez signala po 12-14 ur na dan. V sluzbi in doma.   Zanima me, ali mi lahko izklopijo stevilko, ceprav sem zdaj pri Telekomu? Ce ne placam poloznice. Oziroma kaksna kazen me lahko doleti? Stevilko sem sicer dobil na Telemachu ene 15 let nazaj.
    • Feltne probaj spucati z K2 roton pro ali carpro iron x. Za tiste res zapečene feltne imaš pa "kislino". Dobiš jo pri operi.avto.si. Izbire veliko . Nisem pa še osebno nikoli koristil kislino, ker je do sedaj bil iron x vedno kos umazaniji . Odličen je tudi za ostalo letečo rjo na avtu (laku). A te feltne si samo spucal in prebarval ali je bil vmes še kakšen postopek ? Izgleda super, čeprav neke hude rje niso imele ?
    • Nekoč se je to dalo - na službenem patrolu smo tablico naluknjal okoli po robovih in jo prinetal na 3mm jeklen odbijač. Ni šla dol.
    • Ja res ni za po travi....  Ps, 😂🤣😉
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.