Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Shrek zelenc s 650PS :)

1048968.jpg
WWW.AVTO.NET

BMW M4 Competition G power, letnik:2017,75000 EUR :: www.Avto.net ::

• Všeč 1
  • Zmeden 1

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Vau kakšna zverina za 28000 cekinov :)

1039950.jpg
WWW.AVTO.NET

Porsche 911 Carrera Cabriolet 996, letnik:2000,28000 EUR :: www.Avto.net ::

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 11 minutami je FuManchu napisal:

Sprednji in zadnji konec ne grersta skupaj.

Glih sem hotel napisati, da so ga pokvarili z to predelavo. Precej neuspelo. Če se ne motim je to zadnji letnik zračno hlajenih 6 valjih boxer motorjev. Za puriste je to edini pravi Porsche motor.Tudi rdeča streha ni prav posrečena. Je po mojem kupljena druge roke in je bila original  na Porscheju bele barve. Vsaj ponavadi je ta kombinacija. Dobro je, da je menjam zloglasni ležaj, saj je potrebno za zamenjavo vzeti cel motor ven. Zna bit, da pride sama menjava tega ležajčka  krepko prek jurja in pol.Drugače pa bi ga takoj imel. Pa še kabriolet za povrh. 👍

Napisano (urejeno)

Mislim, da je bil '97 zadnji zračno hlajen. Morda se motim.

IMG_2969.JPG

Popravljeno od samSimon
Napisano
pred 12 minutami je J.J. napisal:

Best buy za ta denar...

hudobro.jpg
HUDOBRO.SI

Kupujete avto? Izračunajte si financiranje za vozilo Škoda, ki vas zanima, in preverite takoj...

Ponavadi so kaki bolj cheap izdelki Best buy.Nahajajo se nekje v sredini kvalitetne lestvice. Nikoli pa ne med najboljšimi. 😛

Napisano

No ja, mislu sem, da kot nov avto za ta denar dobiš kar največ za 19k € v tem paketu. Ok, emocij serijsko sicer ni, samo jebi ga, vsega tut ne more bit za ta denar

Napisano
pred 3 urami je samSimon napisal:

Mislim, da je bil '97 zadnji zračno hlajen. Morda se motim.

IMG_2969.JPG

Edini Porh, ki bi ga imel😎🤘

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 4 urami je J.J. napisal:

Best buy za ta denar...

Star model... znebit se jih morjo

33112_1.png

Napisano
pred 12 urami je FuManchu napisal:

Edini Porh, ki bi ga imel😎🤘

Se strinjam. No,imel bi še kakega drugega,ampak tole je eden boljših. So jih pa res delali do 97/98, potem so pa slina tiste luči-solzice.

Napisano

Citat

Prodaja se ljubiteljsko vožen Porsche 911 Cabrio

Ljubiteljsko vožen? Še pridevnik ala. super diesel, premium olje, extreme braking system  🙄 Eh...

Napisano
pred 2 urama je amatej napisal:

Ljubiteljsko vožen? Še pridevnik ala. super diesel, premium olje, extreme braking system  🙄 Eh...

?? 🤔

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Končno en nov oglas :)

1081108.jpg
WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda6 Karavan CD175 Revolution Top belo usnje Avt., letnik:2018,24900 EUR :: www.Avto.net ::

Hmm, nov komplet zimskih gum (vožen samo pol sezone) na 2 leti starem avtu pri 25 tisoč? A prvo zimo se ni nič vozil? :o 

Res res lep avto za pogled. Pa še max oprema? Samo ko bom jaz tak avto rabil bom bencinarko kupil. :D:D:D

Napisano

Ma ja sej to je čudno :) Vse številke (letnik itd) in cena ne vem, če mi gre skupaj :) Če bi izbiral, bi vzel črno usnje.

Ma ja malo gledam, računam in premišljujem če bi prodal trojko in zamenjal. Sicer se mi ne mudi...

Napisano

Ma ja sej to je čudno :) Vse številke (letnik itd) in cena ne vem, če mi gre skupaj :) Če bi izbiral, bi vzel črno usnje.

Ma ja malo gledam, računam in premišljujem če bi prodal trojko in zamenjal. Sicer se mi ne mudi...

Pokliči pa vprašaj :) Meni je res lep še zarad tega ker ni vse črno ja. Edin mazda stari mooooj dobesedno top of the line avto in luči za branje gor na stropu navadne rumene žarnice. :D 

Napisano
pred 59 minutami je NevLado napisal:

Pokliči pa vprašaj :) Meni je res lep še zarad tega ker ni vse črno ja. Edin mazda stari mooooj dobesedno top of the line avto in luči za branje gor na stropu navadne rumene žarnice. :D 

Hehe, ja to je Premium Retro Design🙄😁😁😁

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano
Pred eno uro je NevLado napisal:

V mojem so bile že original vse led žarnice noter. 

Napisano
Pred eno uro je NevLado napisal:

Imel sem usnje v zadnjih treh avtih. Sedaj ga končno nimam več in je to najbojša stvar, ki sem jo naredil. Ko prideš v avto, ki je bil na soncu, se lahko komot vsedeš in se ne opečeš, kot na usnjenih. Tudi sam filing sedenja v njih je mnogo boljši kot na usnjenih. Dobro, pustimo res prestižne avte, v katere je vgrajeno prvovrstno, pravo usnje in ne eko usnje kot v mazdah.Tam je potem druga pesem. 

Napisano

@Alex lahlo da je ze prejsni lastnik upgradal, lahlo pa da je narocil ledice ob nakupu. Ma men je pa kul da so navadne, dost ljudi se pritozuje, da so ledice premocne in bodiai motijo voznika, ali pa zaslepijo vse.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Tega kukija sploh nisem želel načeti, ker če damo še to zraven ... ma ni da ni. Samo denarju je treba sledit ni druge pa se vidi vsa pritlehnost tako imenovanih "dobrih fantov".
    • So 225/40/18, cena je bila cca 125 po gumi.... 👍
    • Tudi tu so kot lastniki glavni akterji židje, tudi zato mora trajat. Brez pogajanj!   Orožarska industrija si mane roke: tečaj delnic Rheinmetalla se je letos podvojil WWW.RTVSLO.SI Evropske borze po Trumpovi zmagi izgubljajo. Indeks STOXX 600 je v torek pristal najnižje v zadnjih treh mesecih. Dodatno je razpoloženje...  
    • Pa ro je dejstvo, ampak a veš da najbolj brezbrižni so navadno tudi najbolj arogantni. takih je največ med premožnimi. Ta bo kljub dodatnim 20 centom zmečkal pločevinko in jo fuknil iz avta, ker se mu jebe za kavcijo. In nismo naredili nič, oziroma kontra efekt, ker si bo arogantnež mislil, da naj to kar kak revež pobere za njim.   Kdo od vas tukaj si upa stavit, da bodo kavcije izboljšale trenutno stanje z reciklažo. Jaz si in istočasno si upam stavit, da naredimo veliko več, če na bolj obljudenih destinacijah kot so recimo igrišča, športni objekti, parki, raznorazne destinacije, kjer se zbira več ljudi postavimo še kakšen namenski koš za reciklažo več. Se pravi ne samo nekega univerzalnega kamor leti vse, ampak takega, da se da ločevat tudi tam.   Tako bo več ustreznih odpadkov priromalo nazaj v reciklažo. Bistveno več kot si mislimo.   Osebno sem si izračunal glede na mojo porabo plastike in pločevink, da bi v primeru 20 centne kavcije me to prišlo 8€ na mesec. Po pravici povedano , mi zajebancija ni vredna tega denarja, tako da bom še vedno delal kot zdaj in odlagal v rumeni kontejner. Lahko pa 1x mesečno za teh 8€ nekdo pride do mene pa mu dam vso embalažo in naj si jo sam vnovči, če želi.
    • Drži, ampak ne s pučem temveč z volitvami. Problem z oblastjo je vedno v tem, da dokler se ljudje ne pojavijo na ulicah, ne reagirajo oziroma se delajo da so gluhi in slepi. Ampak spet - protesti morajo bit smiselni, ne pa v stilu hočemo jurja penzije ampak, da je recimo dovolj nesorazmernih ukrepov in maltretiranja ljudstva. Verjetno so to Štajerci doživeli ob tistih radarjih zato taki protesti.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.