Točno tako, npr. Hrvaška mi je zanimiva zbirati te pločevinke in plastenke ter kasneje dati otrokom, da iz "smeti" kupijo sladoled. O kako so veseli, ko se smeti spremenijo v SLADOLED. To pa je nekaj!
P.S. Ni boljše vzgoje, kot da že malim daš vedeti, da so odpadki lahko koristna zadeva.
"Ne čujem dobro, ne čujem dobro, ali ću pokušati da odgovorim na vaše pitanje..."
Kdor je dovolj star, se bo spomnil, kdo je to bil in v kateri situaciji...
Kakorkoli, ja, tudi VW je dobil zimske gume. Kdor "potegne takratko" in mora z njim na pot, ni treba, da je kaznovan še s slabimi pnevmatikami...
Na 2018 lahko dam 225/45R19 in 225/55R17. Ampak za R17 bi moral kupiti 4 felge, saj R17 iz moje 2010 mazde niso kompatibilne.
Torej sem konec koncev na istem, ali kupim R19 ali pa R17 + felge. Na dolgi rok, bi bilo seveda ceneje in zato še premišljujem...zunaj pa sneži, jao.
Tele Vredestein so mi dejansko ta trenutek zelo kul in bom resno razmislil o nakupu. Hvala!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.