Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pri tej ne pise, da je slovenskega porekla... Na drugih trgih imajo lahko drugacno opremo ... Sicer je tudi ponavadi drugacno ime... in je tale "Revolution", ki je navedena v oglasu, prilagojena nasemu trgu, da se ve priblizno kaksno stonjo opreme ima ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
  dne 22. 12. 2020 ob 13:49 je vzupan3 napisal:

Hvala.

Očitno se full LED prične z opremo Attraction (2015/2016 vsaj na SLO trgu).

Razširi  

Ampak pazi "LED dnevne luci" ne pise full led

Napisano
  dne 22. 12. 2020 ob 18:05 je Deeyan napisal:

Ampak pazi "LED dnevne luci" ne pise full led

Razširi  

Če pogledaš, vidiš pri nižjih nivojih opreme:

- žarometi: halogenski, dnevne luči.

Pri višjih nivojih opreme:

- LED, dnevne luči (ne pozabi na vejico med LED in dnevne luči) kar je funkcionalno full LED.

Sam imam Attraction opremo (2015, SLO trg) in je full led (LED nočni žarometi, LED dnevne luči in LED zadnje luči). 

Je bil pa že menjan levi žaromet (parkirišče) in stane (samo žaromet) cca. 1.500,00 EUR.

Napisano
  dne 22. 12. 2020 ob 18:32 je vzupan3 napisal:

Če pogledaš, vidiš pri nižjih nivojih opreme:

- žarometi: halogenski, dnevne luči.

Pri višjih nivojih opreme:

- LED, dnevne luči (ne pozabi na vejico med LED in dnevne luči) kar je funkcionalno full LED.

Sam imam Attraction opremo (2015, SLO trg) in je full led (LED nočni žarometi, LED dnevne luči in LED zadnje luči). 

Je bil pa že menjan levi žaromet (parkirišče) in stane (samo žaromet) cca. 1.500,00 EUR.

Razširi  

LED zadnje luči? A nimajo navadnih luči zadaj? 🤔

Napisano (urejeno)

Na osnovi pojasnila zaposlenega na Mazda servisu sem razumel, da imajo CX-3 Revolution in Mazda 6 Revolution top, oba kupljena na začetku 2016 (torej še model 2015), ter tudi Mazda 3 Revolution letnik 2016-2018 vse LED: sprednje LED dnevne, sprednje LED dolge in zadnje LED luči.

Popravljeno od Janez007
Napisano
  dne 23. 12. 2020 ob 9:45 je Janez007 napisal:

Na osnovi pojasnila zaposlenega na Mazda servisu sem razumel, da imajo CX-3 Revolution in Mazda 6 Revolution top, oba kupljena na začetku 2016 (torej še model 2015), ter tudi Mazda 3 Revolution letnik 2016-2018 vse LED: sprednje LED dnevne, sprednje LED dolge in zadnje LED luči.

Razširi  

Za 3ko lahk potrdim 💯%

Napisano
  dne 21. 12. 2020 ob 23:07 je amatej napisal:
1049638.jpg
WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda6 Karavan CD175 AWD Revolution Avt.-4x4, letnik:2016,18200 EUR :: www.Avto.net ::

pozna kdo kaj več?

Razširi  

Živjo, pred kratkim sem kupil podobno Mazdo 2017 letnik ročni menjalnik in Nakana oprema. Avto je res super, dal sem 15k ima pa samo 130k. Ta se mi pa zdi malce predraga. Lp

Napisano
  dne 25. 12. 2020 ob 20:06 je Matej6mazda6 napisal:

Živjo, pred kratkim sem kupil podobno Mazdo 2017 letnik ročni menjalnik in Nakana oprema. Avto je res super, dal sem 15k ima pa samo 130k. Ta se mi pa zdi malce predraga. Lp

Razširi  

Daj malo predstavi svojo makino, kaka slika? 

Napisano
  dne 26. 12. 2020 ob 12:17 je FuManchu napisal:

Konjenica ni tako švoh. Še kakšen remap pa je:punk:

Razširi  

Mogoce ves kako se ta motor odnese, ko ga cipiras?

dne 26. 12. 2020 ob 12:34 je Alex napisal:

Zame najboljša kombinacija. 👍

Razširi  

Ceprav tudi avtomatik ni slabo samo ne vem pa tocno kako je z vzdrzevanjem... Olje potrebno menjat na 30k pa baje je drag, tako sem slisal

Napisano

Dvomim, da so tako kratki intervali. Kateri avtomati pa so noter?

N7rRRL1.jpg

Napisano
  dne 26. 12. 2020 ob 12:17 je FuManchu napisal:

Konjenica ni tako švoh. Še kakšen remap pa je:punk:

Razširi  

Se nas bo nabralo toliko tu na forumu, da bomo morali bivati v šotorih, preden nas vse reši. 😋

• Haha 2
  • Ljubim 1

Napisano
  dne 26. 12. 2020 ob 13:31 je scania napisal:

Osnova Aisin, menjava priporocena na okrog 100000km. 

Razširi  

Potem so bučke menjava olja na 30Kkm. Jaz ga menjam na 90Kkm.

N7rRRL1.jpg

Napisano
  dne 23. 12. 2020 ob 9:45 je Janez007 napisal:

Razširi  

Cx-3 Revolution 2016 ima full led ja. Razen žmigavca :D 

Napisano

sm se tut js zdej mal bolj am uzel... in mam tut js kratke in dolge led, nvem zakaj sm mel skoz filing, da je xenon

• Všeč 1
  • Haha 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Že en čas gledam tole Mazdo https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=20620585&display=Mazda CX-5   V oglasu piše 1 lastnik. Pa sem šel preverjat po avtologu in piše 1 lastnik. Grem preverjat po carfaxu in piše 3 lastniki. Tisti ki mate izkušnje z tem, ali je carfax zanesljiv. Kilometri naj bi bli ok.        
    • Jaz se nisem skrival za kamioni, niti tresel glede vtičnic ... Tako da ... To je nek vaš strah.   Za 130 km/h po AC bi šlo 20-25% več elektrike, ampak to je še vedno razlika do dizla ali bencinarja.   Ker ... to prikladno pozabljate ... bi pri taki "mestni" vožnji v gneči imeli vsi porabo čez 10l/100km. Kar poskusite se kako uro pomikati meter po meter, boste videli, kaj vam naračuna potovalni računalnik. Torej lahko vaših 220€ kar pozabite ... oziroma jim dodate vsaj pedesetaka.   In, zdaj, največji "šok". Bolj družinsko naravnani Tesla Y bi porabil enako elektrike kot ZOE - ima pa "ohoho" več prostora kot Mazda 6 karavan.   Pri čemer je vožnja v električarju, pa naj bo po mestu, na relaciji ali avtocesti, preprosto bolj udobna. Je tiha, ni tresljajev itd. Udobneje se z električarjem pelješ kot z dizlom - in pika. Kdor ne verjame, naj preizkusi.   Še taksisti so to pogruntali - v Črni Gori že prevladujejo električni taksiji - Tesli 3 in Y, VW ID.4 in "pazi to" kitajski MG4 ter Renault ZOE! V bistvu sem MG4 taksijev videl več kot ID.4.
    • Na obali niti ne. Na naši famozni avtocesti, kjer je polno "morčijev" , ki gredo na našo obalo, pa ja. 
    • Maš mogoče Pixel telefon?
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.