Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
Pravkar je Aless napisal:

Nevem, predvidevam da podobno kot iz Hrvaške, edino prevoz te mogoče pride kaj manj.

Aha.

Torej bi nakupni ceni prištel še kakšnih 2000€ in bi mi vse skupaj prišlo nekje 7000€?

Napisano
pred 31 minutami je gregc88 napisal:
1040980.jpg
WWW.AVTO.NET

Renault Laguna Grandtour Expression Confort 1.9 dCi, letnik:2005,699 EUR :: www.Avto.net ::

če so v ceno vključne tud tete na zadnji sliki ... pol je ugodno 😮 

Ta tip ima zanimive oglase, najbolj je pa ta smešen 

1075532.jpg
WWW.AVTO.NET

Tomos Automatic 3s Račun prometna, letnik:2013,499 EUR :: www.Avto.net ::

• Všeč 1
  • Haha 5
Napisano (urejeno)

Notri pa zgonjeno kot, da bi se z njo po njivi vozil :S

"Prodam lepo ohranjeno mazdo3 2.0i gta" in "Letom primerno ohranjena"... vsaj posesal bi jo lahko.

Popravljeno od amatej
Napisano

Je pa tale ukopkotova ze zamenjala enih lastnikov... Se mi zdi, da je precejkrat na avto.net-u ... ;)

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
1078791.jpg
WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda3 Sport 2.3i MPS, letnik:2007,9950 EUR :: www.Avto.net ::

tale tud  že skoz visi gor, s to ceno mogoce  misle da ma ferrarija ker je rdeč ... nevem  za 10 cukov  dobiš lepo m3 2015... se pelješ ko car... 

ne glede na redkost pa moc pa bla bla je taka  piksna vredna max 4jurje, vse kar bi dal več je smrtni greh... 

razumem da se najde nekdo ki kupi starga porša itd za tak denar ne pa tole.... 

Napisano
pred 4 urami je Deeyan napisal:

Vsaj tepih bi popravil pa prag z viledo obrisal. Ko svinjak kaj naj rečem:angry2:

N7rRRL1.jpg

Napisano
3 hours ago, gregc88 said:
1078791.jpg
WWW.AVTO.NET

tale tud  že skoz visi gor, s to ceno mogoce  misle da ma ferrarija ker je rdeč ... nevem  za 10 cukov  dobiš lepo m3 2015... se pelješ ko car... 

ne glede na redkost pa moc pa bla bla je taka  piksna vredna max 4jurje, vse kar bi dal več je smrtni greh... 

Tem kantam grejo tut se sam gor cene, realna vrednost je pa 300€ ane? 

Napisano (urejeno)
pred 8 minutami je Deeyan napisal:

Ko se enkrat vsedeš v tako raketo, kot je MPS, so ti vsi ostali avti navadna dostavna vozila. Takšno je imel moj sodelavec in mu je še sedaj žal, da jo je prodal. Pravi, da je bil to daleč najboljši avto, kar jih je imel. Pa je imel same dobre avte. Takoj bi kupil novo, če bi mazda še delala MPS-ke, pravi. Zakon. 👍

Popravljeno od Alex

Napisano
1 minute ago, Alex said:

Ko se enkrat vsedeš v tako raketo, so ti vsi ostali avti navadna dostavna vozila. Takšno je imel moj sodelavec in mu je še sedaj žal, da jo je prodal. Pravi, da je bil to daleč najboljši avto, kar jih je imel. Pa je imel same dobre avte. Takoj bi kupil novo, če bi mazda še delala MPS-ke, pravi. Zakon. 👍

Jp res je. Tole bo res pocasi ratalo kot skrinja z zlatom nekje na dnu oceana 🙂

Napisano

Mazda bi rabla samo še izvedenko s turbo bencinarjem in malo tršim podvozjem pa je to to.

33112_1.png

Napisano
pred 3 minutami je Deeyan napisal:

Jp res je. Tole bo res pocasi ratalo kot skrinja z zlatom nekje na dnu oceana 🙂

... In cena jim bo samo rasla,in rasla, ko jih bo vedno manj na tržišču in se bodo vozili okoli samo še  hibridi z 1000 kubičnimi, tricilindričnimi mlinčki.Ko bo šel takšen avto mimo njih, bodo lahko komot stopili iz avta ven in se mu bodo priklonili.

Spomnim se, da jo je on že pred petimi-šestimi leti prodal za skoraj enak denar, kot se tale prodaja. Takrat mu je Ajvar vgradil v njega Mp 3 predvajalnik. 

Napisano
pred 13 minutami je Boss napisal:

Mazda bi rabla samo še izvedenko s turbo bencinarjem in malo tršim podvozjem pa je to to.

Ja. Lahko bi sedanji trojki vgradili obstoječi benz motor turbo 2.5 litra z okoli 300 HP in gor obvezno kake aero dodatke. In pa seveda obvezno odprtina na sprednji havbi. 🤗

Nato kot si sam napisal trše podvozje in obvezno 19" col gume. Pa malo širši kolotek obvezno. To je to. Zmaga 

• Všeč 3
  • Ljubim 1

Napisano (urejeno)
Pred eno uro je Deeyan napisal:

no 300 glih ne... npr 4cuke max sm napisu ... 

nemska piksna je pa drugo  , ... tu ni primerjave....cena pa itak spet v višavah.... 

vem da cena z leti raste takim , sej je tud npr. fičko  drag,  ma še vseeno  nekak razumem da so dragi in imajo svojo ceno ... taka m3 mi je pa res predraga in ne vrjamem da bi kdo tolk dal... mogoce cez 20 let ce bo ohranjena tako kot je  danes pa res dobi tolk.... 

Popravljeno od gregc88
Napisano
25 minutes ago, gregc88 said:

nemska piksna je pa drugo  , ... tu ni primerjave....cena pa itak spet v višavah.... 

vem da cena z leti raste takim , sej je tud npr. fičko  drag,  ma še vseeno  nekak razumem da so dragi in imajo svojo ceno ... taka m3 mi je pa res predraga in ne vrjamem da bi kdo tolk dal... mogoce cez 20 let ce bo ohranjena tako kot je  danes pa res dobi tolk.... 

Torej mata tut Mitsubishi EVO in Subaru Impreza WRX STI pretirano ceno? 

Napisano

čak a zdej bomo za vsak avto komentiral kok je vredn itd... miljon avtov je.... loh sm bw

prilimal sem link, povedu svoje  mnenje, in amen....  za vse užaljene  pa brez zamire...lp

Napisano
pred 8 urami je amatej napisal:

Notri pa zgonjeno kot, da bi se z njo po njivi vozil :S

"Prodam lepo ohranjeno mazdo3 2.0i gta" in "Letom primerno ohranjena"... vsaj posesal bi jo lahko.

Tudi meni je zanimivo , da se niti malo ne potrudijo spucati notranjost za oglas... Dati volan naravnost,pospraviti privat stvari (telefon), dati tepih naravnost... 

pred 6 urami je gregc88 napisal:
1078791.jpg
WWW.AVTO.NET

Tole sem par dni nazaj videl v Litiji. 

Napisano (urejeno)
1 hour ago, gregc88 said:

čak a zdej bomo za vsak avto komentiral kok je vredn itd... miljon avtov je.... loh sm bw

prilimal sem link, povedu svoje  mnenje, in amen....  za vse užaljene  pa brez zamire...lp

Ne to, dajem v primerjavo podoben rang 🙂

Popravljeno od Deeyan
Napisano
pred 16 urami je gregc88 napisal:

Ko vidim, da folk daje NCjke za isto ceno, isti letnik gor, se mi ta MPS cena niti ne zdi tok pretirana :D

Podpis.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• K tole berem mam res občutek, da ne veste kaj je reciklaža in da nimate pojma zakaj so rumeni smetnjaki. Se pravi, edino denar vas samo spametuje al kako?   V življenju nisem pustil ne prazne plastenke ne pločevinke ne steklenice nikjer kamor ne sodijo. In zdaj bi me eni radi kaznovali z dodatnimi pizdarijami, ker znam reciklirat? Noro res, dobr ste oprani.   Kaj pa ostalih 90% embalažnih smeti, ki niso plastenke in pločevinke? A tisto boste pa metal naokoli, ker se ne plačuje kavcije in ne dobiš nič nazaj? Upam, da ne in da se jih bo dajalo kot do zdaj v ustrezne zabojnike. In zakaj tak sistem ni več dober za plastenke? Ne dejmo to zakomplicirat in podražit, da bo blo vzdržno.     To, da pa smeti delajo meni denar je pa sorry čista nebuloza. Nič ne delajo denar samo nazaj dobiš svoj denar, ki si ga založil in zraven za nagrado opravil neko dodatno delo zastonj, da ga ne bo treba nekomu drugemu, ki si ga itak že plačal, da odvaža že sortirane smeti in da opravi reciklažo.   Kar se pa otrok tiče je pa za moje pojme najslabši način, da se jih uči da se splače nekaj narest zgolj zato, ker se finančno splača, drugače pa ne al kako? Jaz svojega otroka učim, da se stvari delajo zaradi dugih vzgibov in ne samo finančnih, da skrb za okolje ni povezano s tem kolk me bo kdo plačal, da to naredim, oziroma, da naredim samo zato, da me ne udari po žepu, ampak da je to osnovna civilizacijska kultura.   Sorry, k sem mal grob z besedami... gre mi na kurac, da namesto, da bi življenje poenostavili, ga čedalje bolj kompliciramo in oblast nas zna samo še grajati in nikoli nismo dovolj dobri in kakorkoli se obrneš že iščejo kaj delaš narobe in kako bi te kaznovali. Še malo pa dobimo socialne točke, pol bo pa šele hec.
    • Amerika je glumila nevtralnost, do napada Japonske na Havajih, ko je bila prisiljena napovedat vojno Japonski. Zaradi sporazuma na osi Nemčija, Italija in Japonska pa sta Nemčija in Italija nekaj dni za tem napovedali vojno ZDA. To se je zgodila dve leti kasneje od samega začetka vojne v Evropi. V aziji pa je to trajalo že precej dlje.   Dejasnko pa so pritisnili na plin v Evropi šele, ko se je že videlo, da se vojna sreča spreobrača in da je Rusija dovolj oslabila Nemške enote na vzhodu. Takrat se je pa dirka kdo bo prevzel nadzor nad povojno Evropo šele dobro začela. Ko so videli, da je rdeča armada potolkla Nemce na vzhodu in da drvi proti jedru Evrope so šele začeli hiteti. Prej se jim ni tako mudilo leta 1944 je pa šele ratala dirka, kdo bo prej porazil in zasedel Nemčijo.   Ampak kljub temu, da se je vojna tudi v Aziji končala avgusta 1945, amerika kar ni in ni mogla odnehati pa se je spet tolkla v Koreji, kjer je malo manjkalo, da ne bi še malo sprobavali jedrsko orožja še na Kitajcih, ki so prišli na pomoč Koreji. General Douglas MAcArthur bi jih vrgel po severni Koreji in Kitajski med 20-40 če bi mu jih odobrili. Skoraj je pa dejasnko dobil 4. Truman je to ustavil.   Pol so se mal šli žogat z jedrskimi raketami v Turčijo, neuspešno naredili invazijo na Kubo, da je ta za obrambo povabila SZ in tako povzročila Kubansko krizo. Pa ker ni bilo dovolj so se šli še malo vojne v Vietnamu, kjer so pobijali na deset tisoče civilistov verjetno samo zato, da ne bi ratali komunisti in tako naprej, da ne bom predolg.
    • Hmmm, Američani pa nimajo jedrskih podmornic z jedrskimi konicami ... celo Kitajci jih imajo. Kdo bi si mislil.
    • Ampak prvi spopad z cesarsko armado pa so imeli šele dva tedna po Pearl Harborju in vojni napovedi. Tko, da do takrat so bili na Kitajskem zgolj kot turisti.
    • Aha tako daleč nazaj gremo.   No ja, uradno to ni bila ameriška baza ampak prostovoljci piloti. Borili so se skupaj z RAF-ovimi piloti na območju Burme in v boj vstopili šele po uradni razglasitvi vojne. Kot zanimivost, da so bili tako uspešni, pa je bila uporaba naprednega sistema obveščanja vključno z britanskimi radarji, da so lahko napadli japonske bombnike iz višine. To taktiko so prevzeli od Sovjetskih pilotov, ki so se borili na strani Kitajske že od leta 1937 do 1940. Japonska je zasedla Mandžurijo in dele Mongolije že leta 1937 so jih sovjeti vrgli iz Mongolije leta 1939 pri tem, da so na tem delu izdatno pomagali Kitajcem. Tako, da Kitajci so bili precej več oskrbovani v tej smeri kot pa iz Burme.    
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.