DonFelipe Napisano 1. december, 2021 Prijavi Napisano 1. december, 2021 Mimogrede, zanimiva je ta poševnooka umetnina avto.net WWW.AVTO.NET Citiraj
J.J. Napisano 1. december, 2021 Prijavi Napisano 1. december, 2021 Mimogrede, zanimiva je ta poševnooka umetnina avto.net WWW.AVTO.NET Katastrofa,kaj pa temu modelu ni jasn,majke mi ej!!! Unicu avto čist!!!Poslano z mojega M2101K6G z uporabo Tapatalk Citiraj
Nejc1986 Napisano 1. december, 2021 Prijavi Napisano 1. december, 2021 Fak... Pa kako pride to čez s homologacijo? Citiraj
DonFelipe Napisano 1. december, 2021 Prijavi Napisano 1. december, 2021 pred 4 minutami je Nejc1986 napisal: Fak... Pa kako pride to čez s homologacijo? Kot prvo vedi da se da v Celju vse narediti saj gre za avto-moto meko. V Zokilandu ni šans še bicikla homologirati. Kot drugo vedi da poševnooki od nekdaj delajo čuda. Citiraj
Bini Napisano 1. december, 2021 Prijavi Napisano 1. december, 2021 pred 13 minutami je DonFelipe napisal: Kot prvo vedi da se da v Celju vse narediti saj gre za avto-moto meko. V Zokilandu ni šans še bicikla homologirati. Kot drugo vedi da poševnooki od nekdaj delajo čuda. 😊😂🤣 Citiraj
Janez007 Napisano 2. december, 2021 Prijavi Napisano 2. december, 2021 (urejeno) dne 1. 12. 2021 ob 21:43 je mazdaman napisal: Janez res je da Japonci ne delajo avtov posebej za Balkan in Nemčijo jih pa v pristanišču ko jih pripravljajo za določen trg dodatno zaščitijo če gre za nemški trg, pa verjetno se za kak drug trg. Enako zaščito ti pa lahko za doplačilo naredijo tudi pri nas na servisu. Svakinja je kupila cx-30 ki je bila za nemški trg in bi naj že imela zaščito Sent from my iPhone using Tapatalk Svašta, tega pa nisem vedel. Sliši se kot da bi bile Mazde polizdelki.🙃 Popravljeno 14. januar, 2022 od Janez007 Citiraj
Bini Napisano 2. december, 2021 Prijavi Napisano 2. december, 2021 pred 3 urami je Janez007 napisal: Svašta, tega pa nisem vedel. Sliši se kot da bi bile Mazde polizdelki.🙃 Zanimivo bi bilo izvedeti še kaj več konkretnega, kakšen link s temi informacijami? 🤔 👍😭 Citiraj
Bini Napisano 2. december, 2021 Prijavi Napisano 2. december, 2021 pred 11 urami je mazdaman napisal: Janez res je da Japonci ne delajo avtov posebej za Balkan in Nemčijo jih pa v pristanišču ko jih pripravljajo za določen trg dodatno zaščitijo če gre za nemški trg, pa verjetno se za kak drug trg. Enako zaščito ti pa lahko za doplačilo naredijo tudi pri nas na servisu. Svakinja je kupila cx-30 ki je bila za nemški trg in bi naj že imela zaščito Sent from my iPhone using Tapatalk Kdaj pa je kupila to CX30? Me zanima, ker naj bi tudi moja prišla oziroma bila na zalogi v Nemčiji in bi rad nekako izvedel, če je moja slučajno zaščitena! Se kje to vidi na podvozju? Je pa res, da ko pogledaš podn je 80%plastike..... 🧐 Citiraj
mazdaman Napisano 2. december, 2021 Prijavi Napisano 2. december, 2021 Kdaj pa je kupila to CX30? Me zanima, ker naj bi tudi moja prišla oziroma bila na zalogi v Nemčiji in bi rad nekako izvedel, če je moja slučajno zaščitena! Se kje to vidi na podvozju? Je pa res, da ko pogledaš podn je 80%plastike..... Avto je dobila v začetku maja letos . Na servisu bi morali vedeti ali je že zaščitena ali ti jo se bodo dodatno. Ne vem zakaj tega pri nas ne ponujajo bolj glede na to da smo alpska država in imamo peska in soli več kot Krpan Sent from my iPhone using Tapatalk Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Bini Napisano 3. december, 2021 Prijavi Napisano 3. december, 2021 dne 26. 11. 2021 ob 15:22 je Bini napisal: Če koga morda vleče,da bi imel v lasti malo drugačen in poceni avto je tule priložnost. Tašča se bo poslovila od Suzuki Maruti 800 starega ko svet ,toda vozen in do jutri še registriran. Cena je po dogovoru,ostale informacije pa samo za resne na z.forumu.....😊 Ps; čez vikend gre v prodajo na AvtoNet..... Takole ,Maruti je dobil novega lastnika in kot zanimivost to je njegov že tretji....😊😂🤣 Upam,da mu bo dobro služil kot je do sedaj tašči.... Citiraj
Z M A J Napisano 14. december, 2021 Prijavi Napisano 14. december, 2021 Volkswagen Corrado :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Volkswagen Corrado , letnik:1993,7200 EUR :: www.Avto.net :: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 14. december, 2021 Prijavi Napisano 14. december, 2021 Mogoče vreden tega denarja, če bi bil VR6 in res ohranjen. Citiraj
sportman333 Napisano 14. december, 2021 Prijavi Napisano 14. december, 2021 (urejeno) pred 23 minutami je Z M A J napisal: Volkswagen Corrado :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Volkswagen Corrado , letnik:1993,7200 EUR :: www.Avto.net :: ni VR6😄😉, tisto so bili še pravi vw stroji... Popravljeno 14. december, 2021 od sportman333 Citiraj
Boss Napisano 14. december, 2021 Prijavi Napisano 14. december, 2021 hehe... isto sva odgovorila skoraj istočasno... Citiraj
sportman333 Napisano 15. december, 2021 Prijavi Napisano 15. december, 2021 pred 7 urami je Boss napisal: hehe... isto sva odgovorila skoraj istočasno... 👍😄 Citiraj
Deeyan Napisano 15. december, 2021 Prijavi Napisano 15. december, 2021 pred 19 urami je sportman333 napisal: ni VR6😄😉, tisto so bili še pravi vw stroji... točno to, ampak brez klime, tisti s klimo so radi zaribali Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
FuManchu Napisano 16. december, 2021 Prijavi Napisano 16. december, 2021 Saab Sonett 3 Saab - :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Saab - Sonett 3 coupe beri opombe , letnik:1974,9500 EUR :: www.Avto.net :: Citiraj
FuManchu Napisano 16. december, 2021 Prijavi Napisano 16. december, 2021 pred 29 minutami je Shrek napisal: Vau. Kje so ga našli? Piše da v Ameriki. Saj pri nas ni teh avt. Citiraj
Alex Napisano 16. december, 2021 Prijavi Napisano 16. december, 2021 pred 1 uro je FuManchu napisal: Piše da v Ameriki. Saj pri nas ni teh avt. A prodajalec je pa "sto na uro" 😄 Citiraj
FuManchu Napisano 27. december, 2021 Prijavi Napisano 27. december, 2021 Hud avto. Kako se obnesejo ti Subaruji? Subaru XV :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Subaru XV 2.0D STYLE 4WD, letnik:2017,15550 EUR :: www.Avto.net :: Citiraj
Alex Napisano 27. december, 2021 Prijavi Napisano 27. december, 2021 pred 1 uro je FuManchu napisal: Hud avto. Kako se obnesejo ti Subaruji? Subaru XV :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Subaru XV 2.0D STYLE 4WD, letnik:2017,15550 EUR :: www.Avto.net :: Baje, da tej subarujevi boxer dizli niso neki presežek za razliko od benzinarjev. Citiraj
FuManchu Napisano 27. december, 2021 Prijavi Napisano 27. december, 2021 pred 40 minutami je Alex napisal: Baje, da tej subarujevi boxer dizli niso neki presežek za razliko od benzinarjev. Bolj točno, če veš kaj več? Jaz sem slišal, da so prve generacije boxer dizlov imele nekaj grešk. Za novejše nisem nič slišal... Citiraj
Nejc1986 Napisano 27. december, 2021 Prijavi Napisano 27. december, 2021 Mi smo imeli s prvimi dizli Subaru Legacy kar nekaj težav. Sklopke so šle kot po tekočem traku, olje so žrli.... Precejšne razočaranje. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.