Bini Napisano 27. december, 2021 Prijavi Napisano 27. december, 2021 pred 3 urami je FuManchu napisal: Bolj točno, če veš kaj več? Jaz sem slišal, da so prve generacije boxer dizlov imele nekaj grešk. Za novejše nisem nič slišal... Kupi bencinarja ja veš,da Japonci ne znajo delat dizle......😜 Citiraj
FuManchu Napisano 27. december, 2021 Prijavi Napisano 27. december, 2021 pred 16 minutami je Bini napisal: Kupi bencinarja ja veš,da Japonci ne znajo delat dizle......😜 Zadnjič sem se pogovarjal z enim mehanikom in je rekel, če boš kupoval japonca dizla kupi hondo Citiraj
sportman333 Napisano 27. december, 2021 Prijavi Napisano 27. december, 2021 Pred eno uro je FuManchu napisal: Zadnjič sem se pogovarjal z enim mehanikom in je rekel, če boš kupoval japonca dizla kupi hondo 👍😁 Citiraj
Bini Napisano 27. december, 2021 Prijavi Napisano 27. december, 2021 pred 1 uro je FuManchu napisal: Zadnjič sem se pogovarjal z enim mehanikom in je rekel, če boš kupoval japonca dizla kupi hondo Mogoče,če ni druge možnosti....😬 Citiraj
J.J. Napisano 27. december, 2021 Prijavi Napisano 27. december, 2021 Bolj točno, če veš kaj več? Jaz sem slišal, da so prve generacije boxer dizlov imele nekaj grešk. Za novejše nisem nič slišal...Pr teh boxer dizlih je treba zrihtat eno zadevo v ležaju gredi, koliko je meni znano. Vsi slej kt prej zaribajo. Na FB je en mojster za njihove motorje Nace King, k rihta to. Baje je dobrega jurčka, da vse skupi odpre, menja, porihta, pol pa ni več bojazni, da bi ti ribnil. Poslano z mojega M2101K6G z uporabo Tapatalk Citiraj
Janez007 Napisano 27. december, 2021 Prijavi Napisano 27. december, 2021 (urejeno) 🙂 Popravljeno 29. marec, 2022 od Janez007 Citiraj
FuManchu Napisano 27. december, 2021 Prijavi Napisano 27. december, 2021 Jaz vedno ko kupujem avto imam nekaj jurjev € na rezervi ravno za take pizdarije. Se določene zadeve porihtajo in piči dalje. Citiraj
Alex Napisano 28. december, 2021 Prijavi Napisano 28. december, 2021 pred 7 urami je FuManchu napisal: Jaz vedno ko kupujem avto imam nekaj jurjev € na rezervi ravno za take pizdarije. Se določene zadeve porihtajo in piči dalje. Pravilno razmišljanje. Tako se kupuje avto. Sicer pa se mi zdi, da smo začeli malo pretiravati v zvezi z japonskimi dizli. Kolega, glasbenik iz Milana ima sedaj na svoji 6- ki,dizelci, prevoženih 325 Kkm brez nekih velikih problemov. Resda vozi veliko po avtocestah ampak vseeno. Citiraj
Bini Napisano 28. december, 2021 Prijavi Napisano 28. december, 2021 Pred eno uro je Alex napisal: Pravilno razmišljanje. Tako se kupuje avto. Sicer pa se mi zdi, da smo začeli malo pretiravati v zvezi z japonskimi dizli. Kolega, glasbenik iz Milana ima sedaj na svoji 6- ki,dizelci, prevoženih 325 Kkm brez nekih velikih problemov. Resda vozi veliko po avtocestah ampak vseeno. To je to, tudi naši Citrončki grejo kot urca na dolge ture in 70% AC do 400kkm in naprej..... 👍 Citiraj
Deeyan Napisano 28. december, 2021 Prijavi Napisano 28. december, 2021 (urejeno) pred 18 urami je FuManchu napisal: Bolj točno, če veš kaj več? Jaz sem slišal, da so prve generacije boxer dizlov imele nekaj grešk. Za novejše nisem nič slišal... tut pr novejših niso napake zginle zato so pa prenehal z izdelovanjem dizelskih boxerjev. Zalo rado je lomlo glavne gredi Subaru bencinar pa nimaš kej falit Popravljeno 28. december, 2021 od Deeyan Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Bini Napisano 28. december, 2021 Prijavi Napisano 28. december, 2021 Pred eno uro je Deeyan napisal: tut pr novejših niso napake zginle zato so pa prenehal z izdelovanjem dizelskih boxerjev. Zalo rado je lomlo glavne gredi Subaru bencinar pa nimaš kej falit 👍👏👏👏 Citiraj
FuManchu Napisano 28. december, 2021 Prijavi Napisano 28. december, 2021 Pred eno uro je Deeyan napisal: tut pr novejših niso napake zginle zato so pa prenehal z izdelovanjem dizelskih boxerjev. Zalo rado je lomlo glavne gredi Subaru bencinar pa nimaš kej falit Če bi bilo kaj izbire bi šlo. Imaš nekaj atmosfercev, ki pa mi ni po godu ravno. Sem slišal, da so odpravili težave z tem, da so dali noter CVT Citiraj
Alex Napisano 28. december, 2021 Prijavi Napisano 28. december, 2021 pred 46 minutami je FuManchu napisal: Če bi bilo kaj izbire bi šlo. Imaš nekaj atmosfercev, ki pa mi ni po godu ravno. Sem slišal, da so odpravili težave z tem, da so dali noter CVT CVT... 🤪🤪 Citiraj
samSimon Napisano 31. december, 2021 Prijavi Napisano 31. december, 2021 Men so pa padle v oči tele 18-ke. Platisca Mazda 18col WWW.BOLHA.COM Platisca Mazda 18col Original platisca potrebna obnove. Komplet 60,00€ Potrebno bi jih bilo speskat, pobarvat na novo, ampak se mi zdi, da bi stroškovno prišel še vedno vredu čez, na koncu. Kaj pa vi mislite? Citiraj
Alex Napisano 31. december, 2021 Prijavi Napisano 31. december, 2021 pred 21 minutami je samSimon napisal: Men so pa padle v oči tele 18-ke. Platisca Mazda 18col WWW.BOLHA.COM Platisca Mazda 18col Original platisca potrebna obnove. Komplet 60,00€ Potrebno bi jih bilo speskat, pobarvat na novo, ampak se mi zdi, da bi stroškovno prišel še vedno vredu čez, na koncu. Kaj pa vi mislite? Če niso zvite, se splača. So pa res zanemarjene. Citiraj
Bini Napisano 31. december, 2021 Prijavi Napisano 31. december, 2021 Pred eno uro je Alex napisal: Če niso zvite, se splača. So pa res zanemarjene. Užasne..... 🙈 Citiraj
Janez007 Napisano 31. december, 2021 Prijavi Napisano 31. december, 2021 (urejeno) Popravljeno 29. marec, 2022 od Janez007 Citiraj
J.J. Napisano 31. december, 2021 Prijavi Napisano 31. december, 2021 Men so pa padle v oči tele 18-ke. Platisca Mazda 18col WWW.BOLHA.COM Platisca Mazda 18col Original platisca potrebna obnove. Komplet 60,00€ Potrebno bi jih bilo speskat, pobarvat na novo, ampak se mi zdi, da bi stroškovno prišel še vedno vredu čez, na koncu. Kaj pa vi mislite?Pr Koritniku daš 180€ za komplet peskanje pa barvanje pa bojo k nove za 240€.Poslano z mojega M2101K6G z uporabo Tapatalk Citiraj
J.J. Napisano 31. december, 2021 Prijavi Napisano 31. december, 2021 Jst bi to naredil pa jih za 300 prodal naprej Poslano z mojega M2101K6G z uporabo Tapatalk Citiraj
samSimon Napisano 31. december, 2021 Prijavi Napisano 31. december, 2021 Hahaha J.J., ker so tako grde, da niti profita ne rabim, samo da grejo stran in ne na avto? 😄 Men osebno niso neki ekstra napačne, običajne 5 krake mi manj potegnejo. Seveda bi pa rajši videl, da ma kter forumaš kake cenovno ugodne 18'', za prodat, po možnosti še s kakimi gumami, za sezono/dve 😇 Citiraj
Shrek Napisano 31. december, 2021 Prijavi Napisano 31. december, 2021 Men so lepe... Pa še za čiščenje so super. Citiraj
J.J. Napisano 31. december, 2021 Prijavi Napisano 31. december, 2021 Hahaha J.J., ker so tako grde, da niti profita ne rabim, samo da grejo stran in ne na avto? Men osebno niso neki ekstra napačne, običajne 5 krake mi manj potegnejo. Seveda bi pa rajši videl, da ma kter forumaš kake cenovno ugodne 18'', za prodat, po možnosti še s kakimi gumami, za sezono/dve Niti ne zato. men so všeč in za 300 bi zihr šle. Fora je ta, da jih nimam več za dat kam, ker nimam več Mazde...Poslano z mojega M2101K6G z uporabo Tapatalk Citiraj
DonFelipe Napisano 1. januar, 2022 Prijavi Napisano 1. januar, 2022 Pa saj niso samo za Mazdo, ampak tudi za ostale starejše modele japonskih znamk Po mojem okusu najbolj pašejo na kakšno klasiko oziroma športni kupe ali limuzino Citiraj
Alex Napisano 1. januar, 2022 Prijavi Napisano 1. januar, 2022 pred 16 urami je Janez007 napisal: Kaj se tukaj izplača? Mogoče za zbiralca odpadnih kovin.😜 Če bi bile lepši model bi jih jaz kupil, zrihtal in prodal naprej. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.