Fantje ne se kregat😄🙈
Meni so navori, KM itd vse jasni. Za moje potrebe bo 165km cisto dovolj ker sem umirjen voznik...
Delam pa letno cca 25-30t km in sem se enostavno zaljubil v cx5😍 benz ceprav vem da bi bil za te km diesel mogoce boljsi...
Jbg, zivljenje pač😄
Razloži mu, da mi na obeh vozilih nismo imeli pa nobene škode in sestra tudi ne pa moj tast tudi ne in ženina sestra tudi ne. Pa se pogliha...
Kako radi servirajo podatek, koliko so izplačali. Slišim kdaj od sodelavk. Nikoli pa ne povedo, koliko ljudi je plačalo skoraj jurja, pa nikoli nič koristili...
A se da kje zvedeti, koliko dobička so pridelali? Sploh za Generali me zanima, glede na borbo s kleparji in ličarji...
Češka greška je zmagala z naskokom pred ostalimi.
Slovenski avto leta je škoda superb
WWW.RTVSLO.SI
Škoda superb je zmagovalec 33. izbora za slovenski avto leta. Do petega mesta sledijo dacia duster, peugeot 3008, citroën C3/ë-C3 in...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.