Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Uh, tole je pa za ene 5K predrago. 

Poraba pa tudi popolnoma nemogoče, kar je napisano? Avtomatik in 4-kolesni pogon.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 2 urama je Shrek napisal:

Glede na to, da je rdeča, je cena realna... 😋

Pazi, tudi tvoj "šef" ima sedaj rdečo. Da te ne bo za ušesa. 😉

• Haha 2
  • Zmeden 1

Napisano
pred 3 urami je MazdaBoy napisal:

Vijolic ni več 😛

Kak ne.

Tiskajo jih ne več, če so še v obtoku, pa so veljavne.

Isto kot bankovec za 1000$.

Napisano

Ta se prodaja že vsaj pol leta, če ne še več....Cena je sedaj že nižja pred časom je bila mislim da 24 jurčkov, tam nekje.

Napisano
pred 7 minutami je SpEkTr napisal:

Ta se prodaja že vsaj pol leta, če ne še več....Cena je sedaj že nižja pred časom je bila mislim da 24 jurčkov, tam nekje.

image.png

Napisano

Saj me mika, da bi jo kupil. Ampak...

1.) Nima sedmih sedežev.

2.) Smo itak že naročili novega...

3.) Odlično zame, samo dva sedeža premalo ima.

Napisano
pred 3 urami je SpEkTr napisal:

Kako to, da ne more to prodat?

Napisano

Ne vem zakaj človek ne spusti ceno, če vidi, da avto ne gre, pa že eno leto ga prodaja. A ni boljš mal bule narest na tem avtu, pa se ga losat, že kje na drugem avtu pol not dobiš 🙂

Napisano
pred 49 minutami je MazdaBoy napisal:

Ne vem zakaj človek ne spusti ceno, če vidi, da avto ne gre, pa že eno leto ga prodaja. A ni boljš mal bule narest na tem avtu, pa se ga losat, že kje na drugem avtu pol not dobiš 🙂

Tako zatečenih avtov s takimi cenami bo vedno več, ker so bili nabavljeni, ko so bile cene v vzponu sedaj se pa cene umirjajo ali pa celo padajo... :nevem:

Napisano

Gledam na Mobile en avtodom pa mi je zanimiva cena in prodajalec je Privat oseba, ki pa nima objavljene telefonske ampak sem ga kontaktrial samo preko sporočila preko Mobile. Ima kdo izkušnje s takšnim nakupom in kaj paziti.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano
pred 11 minutami je mazdaman napisal:

Gledam na Mobile en avtodom pa mi je zanimiva cena in prodajalec je Privat oseba, ki pa nima objavljene telefonske ampak sem ga kontaktrial samo preko sporočila preko Mobile. Ima kdo izkušnje s takšnim nakupom in kaj paziti.

Čist iz firbca; kakšen Avtodom to ? Starša mal gledata da bi nabavila nekaj malo večjega kot imata zdaj. Pa je izbira majhna/predraga.

Napisano
pred 1 minuto je Nejc1986 napisal:

Čist iz firbca; kakšen Avtodom to ? Starša mal gledata da bi nabavila nekaj malo večjega kot imata zdaj. Pa je izbira majhna/predraga.

VW California

• Všeč 1
  • Ljubim 1

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Lep že, ampak časi subija so minili...impreza wrx je bil stroj....20let nazaj....zdj je pa to bolj žalost vse skupi....zanimivo, da je bil prodan/kupljen v slo, ker takega avta pa res nisem še videl na naših cestah...

Napisano

Bolj sem videl Toyote GT86.

Tudi prodaja v Sloveniji je bila vedno bolj na strani Toyot.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Tudi na moji 6-ki so že tretjo zimo 17"  Wredstein Wintrac Pro. Vrhunska zimska guma. 👍
    • A 2018 letnik nima več homologiranih 17?   Namreč jaz imam na 2017 leniku homologirane R17 in R19.   Seveda je vožnja z R19 občutno boljša, ampak za pozimi zaradi robov, neznih cestnih razmer, cene,... sem vseeno vzel še en komplet R17.     Sori ker ti solim pamet, pa vseeno je za premislit. Felge so praktično 100 eur neke aftermarket na kos.   Če hočeš ugodno ceno za kvaliteto bi vzel Vredestein Wintrac PRO ali Kleber Krisalp HP3 za 180 eur na kos.   Vredestein vozim jaz v R17 dimenziji in sem zelo zadovoljen (tedensko delam po cca 500 km), Kleberce ima pa precej ljudi na forumu @Bini, @Tilen5,.. Ampak tudi oni v manjši dimenziji.   Pnevmatike Vredestein 225/45 R19 96V XL 3PMSF | Wintrac PRO+ | LiderPnevmatik.si WWW.LIDERPNEVMATIK.SI Pnevmatike Vredestein Wintrac PRO+ 225/45 R19 96V XL 3PMSF na zalogi in ceneje na spletišču LiderPnevmatik · Brezplačna dostava · Enostavno in hitro naročilo.  
    • jaz sem se tudi v pon ustavil na shellu, ker me je zanimalo če imajo tudi v NM tako kot pravi @Alex E5 na navadnem 95... in ja, bomba 
    • najprej so bili karavani, potem so bili enoprostorci, sedaj so suvi, prej ali slej se bo cikelj obrnil in karavana bo šla dalje !!!
    • To je bila pa dolga vojna 😜
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.