Shrek Napisano 5. avgust, 2023 Prijavi Napisano 5. avgust, 2023 A misliš, da novi niso plaval? 2 Citiraj
Bini Napisano 5. avgust, 2023 Prijavi Napisano 5. avgust, 2023 pred 55 minutami je Shrek napisal: A misliš, da novi niso plaval? So v garanciji 6 let.... 😁💪 Citiraj
MazdaBoy Napisano 5. avgust, 2023 Prijavi Napisano 5. avgust, 2023 pred 20 urami je dvorjan napisal: Na prikolici? To ja, prikolica, avtovleka...sam verjetno pol preveč birokracije pri nas al kaj. Citiraj
dvorjan Napisano 5. avgust, 2023 Prijavi Napisano 5. avgust, 2023 pred 1 uro je MazdaBoy napisal: To ja, prikolica, avtovleka...sam verjetno pol preveč birokracije pri nas al kaj. Ti najprej Poljaka vprašaj, ali gre za EU avto ali uvoz iz ZDA. Na Poljskem je veliko uvoza iz ZDA. Če gre za EU, potem mimogrede zrihtaš homologacijo in DMV pri nas. 2 Citiraj
ignacij Napisano 5. avgust, 2023 Prijavi Napisano 5. avgust, 2023 Uff, kupit avto iz Poljske, tvegano, tvegano. Te Poljaki so znani nateguni. 5 2 Citiraj
dvorjan Napisano 5. avgust, 2023 Prijavi Napisano 5. avgust, 2023 pred 37 minutami je ignacij napisal: Uff, kupit avto iz Poljske, tvegano, tvegano. Te Poljaki so znani nateguni. Ravno ene toliko, kot kupiti avto v Ljubljani, Celju, Kranju ali Kopru. 😃 Ali pa pri Yildizu iz Nemčije, Nizozemske, Danske ... 3 Citiraj
ignacij Napisano 5. avgust, 2023 Prijavi Napisano 5. avgust, 2023 No no, malo bolj tvegano pa je. Poglej na mobile.de po kaksnih cenah prodajajo vozila, pol pa mal googlej pa preveri po forumih iskrenost in poštenost. 1 Citiraj
dvorjan Napisano 5. avgust, 2023 Prijavi Napisano 5. avgust, 2023 @ignacij Ko bo obstajalo uradno merilo za iskrenost in poštenost, bomo to vedeli. Do takrat pa so to zgolj ugibanja. Lahko je v Albaniji zelo pošten prodajalec vozil, pa na Norveškem največji lopov, ne moreš tako posploševati. V Nemčiji je med prodajalci rabljenih vozil itak največ Turkov, tako da ... Pa Poljaki so zelo veren narod ... Če bi samo po tem sodil ... Sicer pa je tako - ko meni kak znanec ali prijatelj začne s tem, da bi mu našla ali šla po kak avto, mu lepo povem, da če sortira oglase po najnižji ceni, naj prvo stran na mobile.de in podobnih oglasnikih, še raje pa dve, kar preskoči ... Poleg tega jaz najraje kupim od fizične osebe in ne avtohiše (ki itak nima pojma, kaj se je z avtom dogajalo, če ga je dobila v menjavi staro za novo). 3 Citiraj
FuManchu Napisano 9. avgust, 2023 Prijavi Napisano 9. avgust, 2023 Lep https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=18425269&display=Rover serija 200: 1 1 1 Citiraj
Freak Napisano 11. avgust, 2023 Prijavi Napisano 11. avgust, 2023 Če se ne motim ima tole hondin motor 😎 Citiraj
FuManchu Napisano 11. avgust, 2023 Prijavi Napisano 11. avgust, 2023 pred 2 urama je Freak napisal: Če se ne motim ima tole hondin motor 😎 Ne motiš se Citiraj
MazdaBoy Napisano 17. avgust, 2023 Prijavi Napisano 17. avgust, 2023 Našel sem en zanimiv oglas zase 😊 Je pa iz uvoza, Švedska. Ima kdo izkušnje z vozili, ki so uvoženi iz Švedske? Hvala. 1 Citiraj
dvorjan Napisano 17. avgust, 2023 Prijavi Napisano 17. avgust, 2023 Preveri rjo, morebitne poškodbe dna vozila pa skoraj brez izjeme so vsi zelo popikani od kamenčkov ... 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 17. avgust, 2023 Prijavi Napisano 17. avgust, 2023 Mazda6 z LPG, kot ekonomični Winterwagen? https://www.avto.net/Ads/media.asp?ID=18689985 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 17. avgust, 2023 Prijavi Napisano 17. avgust, 2023 pred 2 urama je MazdaBoy napisal: Našel sem en zanimiv oglas zase 😊 Je pa iz uvoza, Švedska. Ima kdo izkušnje z vozili, ki so uvoženi iz Švedske? Hvala. Saba boš kupu? 🙃 1 1 1 Citiraj
dvorjan Napisano 17. avgust, 2023 Prijavi Napisano 17. avgust, 2023 Pred eno uro je Z M A J napisal: Mazda6 z LPG, kot ekonomični Winterwagen? https://www.avto.net/Ads/media.asp?ID=18689985 Tale je pa delal več kot 10.000 km letno. Sicer ne bi imel LPG sistema ... Moj pogled na vse skupaj ... 2 Citiraj
dvorjan Napisano 17. avgust, 2023 Prijavi Napisano 17. avgust, 2023 Za zimo poišči kak Hyundai Getz, Fiesta 1.25 in podobne mlinčke. Zanesljivi, nizki stroški gum in servisov ... Če rabiš samo za na šiht ipd. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 17. avgust, 2023 Prijavi Napisano 17. avgust, 2023 pred 3 minutami je dvorjan napisal: Za zimo poišči kak Hyundai Getz, Fiesta 1.25 in podobne mlinčke. Zanesljivi, nizki stroški gum in servisov ... Če rabiš samo za na šiht ipd. Getz je odličen mali stroj, v primeru da mu ne zgnije prednji nosilni most. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
FuManchu Napisano 17. avgust, 2023 Prijavi Napisano 17. avgust, 2023 pred 3 urami je MazdaBoy napisal: Našel sem en zanimiv oglas zase 😊 Je pa iz uvoza, Švedska. Ima kdo izkušnje z vozili, ki so uvoženi iz Švedske? Hvala. Moj je z Švedske. Bodi vseeno pozoren na rjo, če je kje z severnega dela. Drugače pa so tam avti veliko bolje zaščiteni proti rji. Nekateri imajo že tovarniško dodatno povoskane karoserijske dele in dele podvozja. Kr se mene tiče avto z Švedske, da 3 Citiraj
godlike Napisano 17. avgust, 2023 Prijavi Napisano 17. avgust, 2023 pred 31 minutami je Z M A J napisal: Getz je odličen mali stroj, v primeru da mu ne zgnije prednji nosilni most. Naš bivši 1.6 105km, so ga novi lastniki menjali 1 leto nazaj. Nekje so ga ugodno staknili. 2 Citiraj
MazdaBoy Napisano 17. avgust, 2023 Prijavi Napisano 17. avgust, 2023 pred 2 urama je Tilen5 napisal: Saba boš kupu? 🙃 Hehe ne ne, sam malo imam rešpekta pred uvoženimi avti, že če je iz DE, kaj šele iz drugje, ITA, Švedska, Belgija....pa me malo zanima kakšne so kej izkušnje 🙂 pred 1 uro je FuManchu napisal: Moj je z Švedske. Bodi vseeno pozoren na rjo, če je kje z severnega dela. Drugače pa so tam avti veliko bolje zaščiteni proti rji. Nekateri imajo že tovarniško dodatno povoskane karoserijske dele in dele podvozja. Kr se mene tiče avto z Švedske, da A, dobro je vedeti, kul 👍 1 Citiraj
ttrspi Napisano 19. avgust, 2023 Prijavi Napisano 19. avgust, 2023 Pozdrav, Že lep sem zagledan v Mazdo in občasno spremljam oglase. A menite da bi bilo realno mogoče dobit kakšno pametno Mazdo3 nove generacije (2019+) za do 18.000€ do 50.000km ali si delam utvare? Cene takšnih, ki jim bo kmalu potekla garancija, se trenutno na avto.net vrtijo okoli 20.000€ ampak tukaj se mi potem zdi že skoraj smiselno dati malenkost več in dobiti skoraj novega. Se motim ali pa gre za dejansko solidne cene pa pač nimam jasne predstave? Citiraj
Shrek Napisano 19. avgust, 2023 Prijavi Napisano 19. avgust, 2023 Ponudba - povpraševanje. Avtonet, če ne, pa mobile.de... Treba pa vedet točno, kaj si želiš. 50 000 km... Včasih je bolje z več km... Citiraj
dvorjan Napisano 19. avgust, 2023 Prijavi Napisano 19. avgust, 2023 pred 39 minutami je ttrspi napisal: Pozdrav, Že lep sem zagledan v Mazdo in občasno spremljam oglase. A menite da bi bilo realno mogoče dobit kakšno pametno Mazdo3 nove generacije (2019+) za do 18.000€ do 50.000km ali si delam utvare? Cene takšnih, ki jim bo kmalu potekla garancija, se trenutno na avto.net vrtijo okoli 20.000€ ampak tukaj se mi potem zdi že skoraj smiselno dati malenkost več in dobiti skoraj novega. Se motim ali pa gre za dejansko solidne cene pa pač nimam jasne predstave? V Nemčiji imaš točno eno samo, ki ustreza tvojemu kriteriju ... https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=373735437 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.